Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menj motorral / robogóval. Így sem kisebb az esélyed hogy megtaláljátok.
Szóval akkor egy pár új EU rendszám és új forgalmi ráadásul a biztosítóval is küzdeni kell
Akkor lehet mégis le kell gyalogolni azt a távot
Inas korom óta közös zuhunyt is használok. Nem megy haza mosdatlan mint jó páran...
Nem olyan régen meg volt pipifax is, azóta nincs tele a fórum emojivel
Újat adnak már, a régi típust nem gyártják le legalábbis 2 éve így jártunk.
Szerintem nem.
Nem EU rendszámot pótolnak még? A H betűs piros-fehér- zöld csikosat
Autón elmaradt az egyik rendszám aztán kb 40 km földútat kellene végig járni
Volt itt egy arc, aki régen mindig ratyizott.
De ő annyit buzizik mindenkit akivel vitája van vagy csak egyszerűen nem ért vele egyet hogy az elmebaj.Meg anyázik,mocskolódik.Szóval valami nem kóser a toronyban.
Valaki délutàn tervez kenyeret venni/tankolni Bajna-Héreg környékén? :D
Hidd el, mi se erre indulunk be!!!!
Normális zuhanyzóban jártam.nem stíröltem.
De ha jártam is volna,akkor sem büszkélkedem vele fórumon.
Értemén a mundér becsülete védelme meg blabla,de értelmes embernek tartalak,ne tedd.
Homárhoz képest is kurvára összefüggéstelenül dumálsz.
Férfizuhanyzóba nehéz bullt nézegetni.
Gondolom te nem használtál még férfiakkal közös zuhanyzót?
Vagy ha igen, akkor elpirulva megszégyenülten kirohantál???
Remélem nem így van, és férfi vagy.
Viszont akkor miért is rugóznál ezen????
Ha meg kirohantál, akkor az sejtet valamit.
Melyik legyen?
Jól van ...ha hazamész a kikuzázott szaroidtól,menj csecsre egyből. Hátha ad puncit is és nem kell kiverned...te kis beteg buzi
Csak nehogy lekoronázd,mert akkor nem lesz aki vesz neked új mocit Zolika
Mit csinálnál asszony nélkül?
Mondtam,komplett elmekórtani eset vagy.
De nem baj a béla asszony nem csak a pénzt viszi haza helyetted,meg is simizi az oroszlánt.
Nem..buzi vagy!
Nem kell ezen mekengeni,otthon mond el anyádnak. Elfogadott dolog már. Legalább megérti hogy miért nincs unokája és nem várja a csodát.
Vagyis van unokája,de te mindig lehúzod!
Első kérdés:mert sülthülye vagy.
Második:én egy nagyon tájékozott és bölcs ember vagyok.
Ismettem olyan tűzöltót akinek lehetett annyi, mondjuk csak fedőfoglalkozás volt a nagy biznisz mellett (teljesen törvényes) igaz nem vonuló volt viszont a többiek bedolgoztak neki a szabadnapjaikon.
Ezt nem tudtam...vajon miért?
De te ezt is tudod..vajon miért?
Amúgymeg csak halkan megjegyzem egy anonim fórumon teljesen elfogadott manapság hogy a hivatkozott feleség neve Béla,a gyerek meg egy elárvult ártatlan szír vagy etióp csöppség örökbefogadva.
Nincs bizonyíték csak amit te mondasz.
Késő...ez a nemes “cím” már rég a tied. Tudósok ide vagy oda...
Ha egy iparág adott szegmense a szakmád, akkor az egy vidéki kisvárosban erősen véges munkahelyeket jelent. Manapság csak a szerencsések dolgoznak 30 évet egy munkahelyen, politikai változások, cég megszűnések, stb., és az ember munka nélkül találja magát, lehet menni a Lidl-be pakolászni a tejet, ami nem éppen szakipar.
Nem beszélve arról, hogy egy vidéki kisvárosban 200 ezres fizukért megfojtják egymást az emberek, fúrkálódnak, mocskolódnak, mert ott a ház, oda vannak letelepedve, macerás lenne elköltözni, ezért "dögöjjönmegamásik". Addig a fővárosban a 300-350 ezres fizukért sem fojtogatják egymást az emberek.
Áhh,angol tudosok bebizonyitottak hogy egy debreceni hobbibalfasz a fantom,aki faszokat stirol a ferfizuhanyzoban.
Lehetnél az,csak nem fejlődtél ki