Azt nem mondanám, hogy a belvárosban laknék!
De a külső kerületek nagyon jók!
Pl. 16-17-18 ker. már ami Pestet illeti!!!
De ezt honnan is tudná egy vidéki suttyó
Azért ez kicsit árnyaltabb
Pl unokatesóm kelenföldi részén lakik kurva csendes részen, komolyan mondom tekivvan madár hanggal minden
4 emeletes házak játszótér hegyek a villamos és a forgalmas utca egy utcával arrébb párhuzamosan
Szóval kurva jó hely, egy rossz van benne hogy rengeteg nyugger aki helyére záros időn belül esélyes hogy sokkal problémásabb és zajosabb fiatalok kerülnek pont akkor amikor már öreg lesz az ember és nem kedveli a zajt
Haver a 7- ben lakott rengeteg feka na az már putris volt a járdák teli szarva hugyozva ócska pince kocsmàk lepukkant arcokkal
Mondjuk sosem volt problémánk se nappal se éjjel senkivel sem
Utána átcuccolt Kispestre az már nem volt ilyen putri de azért mégsem kelenföldi extra nyugi
Mondjuk a belváros fasza mert diszkó kocsma kurva hegyekben, pizza max negyed óra alatt háznál stbstb
Simán el tudnék lakni a régi magas belterű lakásokban, azok nagyon tetszenek. Bár rá kellene locsolni kb mindre 20 millàt hogy nézzen ki faszàn
Hát mert így van,pár haverom postás,elhiheted hogy ők ezzel tisztában vannak,pontosan tudják hogy melyik ház nyaraló kié,és hogy micsoda jövés menés van.Meg kb pont annyiszor hallom a "mert nálunk budapesten...."kezdetű reklamációs mondatot a boltba,mint nyáron.
Egyébként éltem 3évig a főputriba,budán laktam pesten dolgoztam,aztán inkább hazaköltöztem mert család tervezés volt aztán még véletlenül sem szerettem volna gyereket rakni abba a retekbe ami ott van.egyszerűen undorító.
Az oszlop borito valami 64e,a sarvedo kulso 24e lett volna utangyartva, a fulke meg 30 rugo+3 a futo.
Es mivel a hossztartok franko allapotuak volt benne egy ac tankal egyutt aszondom nem rossz.
De a külső kerületek nagyon jók!
Pl. 16-17-18 ker. már ami Pestet illeti!!!
De ezt honnan is tudná egy vidéki suttyó