Ha kétezerért ilyent kapok, az azt jelenti, hogy kicsivel többért más jobbat is lehet kapni.
Én speciel elindítottam a fegyvertartási engedélyezéshez a folyamatot.
Egy olcsó, full fém fegyvert néztem ki kezdésnek, egy CZ 75-t.
Én vettem egyet a szerszámboltban, jónak tűnt, ott még ennyi sem volt... de egy nagy fos, bili bádog, még megélezni se lehet, annyira gyenge anyag. Persze nem is tartja az élet. Meg elég vékony is, csak egy lemez tulajdonképp. Nem is tudom, mire jó... gondolom, 1,5 USD volt kínából, és ezt árulja itthon mindenki machete helyett
Különben tényleg csináltam már munkagép kanalat. Pontosan oda vettem ezeket az önedző felrakó hegesztő pálcákat, mert a sima kazánlemez gyorsan elkopna a földmunkánál. A dolgozó éleket felhegesztettem, és nem volt többet ilyen probléma, amikor elvitték a gépet, csak kicsit le volt gömbölyödve.
Hogyne. Elég silányak ezek.
Én fűnyíró kést is gyártottam magamnak, mert állandóan élezni kellett, simán puhább volt az éle a szükségesnél.
Felhegesztettem nagyon szívós és kemény ön edző pálcával. Azóta a kavicsokat is ledarálja
Mindenki tud vetíteni.
Ilyenkor nekem egy jut az eszembe, de az viszont mindig.
A mutter 43 évig dolgozott az egészségügyben.
Mesélt pár dolgot, meg láttam is. Az egyik az volt, hogy az elején mindenki bátor és nagypofájú, de minél betegebb volt valaki, annál jobban ragaszkodott a kis nyamvadt életéhez.
A másik meg az, hogy amikor az életvitelből fakadó elhullás közelít, akkor MINDENKI megbánta azt, amit tett vagy ahogyan élt. Nem sokan, hanem mindenki. Amikor először vette a kezébe a cigit, a drogot, az alkoholt, stb.
És ennek fokozatai vannak, először a tagadás.
Aztán az önsajnálat.
Aztán a mások vagy a körülmények hibáztatása.
(most jön a legjobb)
Aztán a felismerés.
Aztán a dögvész.
És ezek az emberek, akik hülyék vagy a hülyeségük miatt kerülnek a vágóhídra, elég ritkán halnak meg egyik pillanatról a másikra, a megkönnyebbülést jelentő halál elég nagy csinn-bumm cirkusszal jön. Évekig tartó fájdalom, végtagok elvesztése, lélegeztető gép, vegetálás tolókocsiban, pelenka.
Anélkül is is ezernyi baj eléri az embert, de van, aki mindenhatónak hiszi magát. Én nem esek el, én nem kapom el, stb.
Na, elmondom, mit fog csinálni a rendőr, ha megállít. És hidd el NEKEM, ez lesz, nem mellébeszélek.
Elkéri az irataidat, megnézi a lakcímkártyádat és megkérdi, mi dolgod arrafelé.
Ha a bolt/munkahely/nagyszülő és a lakcímkártya adatai között megtalálható cím között történik ez, utadra enged. Nyilván a két utcával odébb levőben sem fog kínozni, De ha mondjuk Komlón laksz és a dunaföldvári járőr igazoltat, akkor azért hihető dolgot kell előadnod az utadat illetően.
Ha kétezerért ilyent kapok, az azt jelenti, hogy kicsivel többért más jobbat is lehet kapni.
Én speciel elindítottam a fegyvertartási engedélyezéshez a folyamatot.
Egy olcsó, full fém fegyvert néztem ki kezdésnek, egy CZ 75-t.