Akkor nem csodálkozom én inkább 130-150 körül hasznàlom de azért néha- néha na jó inkâbb gyakran felette is.
Nekem eddig 250 volt a max de még menne csak elfogyott az út.
A fogyasztàs engem se érdekel csak azt akartam tudni h ,,jogtalanul” eszik ennyivel többet az enyém.
Amúgy minden egyes percét élvezem amit rajta töltök.
Egy jó tanàcs ha egy BMW M5 f10-el össze akadsz engedd el megkíméled magad egy leégéstől...
Ez magyarázat?
Amikor nincs korlátozás akkor is ez a véleményed a motorosokról?
Mert a motorozási szenvedély nálam nem erősödik, sem csökken az ilyen szabályok miatt.
Én akkor sem a villogás miatt motorozok.
Ez a válasz nálam nem jött át.
Az öntötvényt arra érthetik hogy behajtani tilosban quadoztak, gondolom mgszokottan dagonyáztak, szétbasztak mindent.
Én is hívnám a rendőrt, ha spiclinek neveznek ha nem... a tököm tele van az offroadosokkal is, egy kurva pocsolyában bőgetik a füstölős szarjaikat. Tudnám mit élveznek ebben tudnám hogy lehet feljelenteni őket... elég lehet egy kép vagy videófelvétel amin rajta van az arcuk vagy utána engem kurnak meg mert lefotóztam őket ?
Szo-szo, melegítés fel a 3-asra szordinoban ket km naggyabol majd kerepesen vegig kozepen civilizalt 80 amit elhagytam a hosszu egyenes kb 180 a zaron a kanyarban mogyorod lekanyarodo elott ket-harom álmos kocsit kikerulok ha nem jon szembe senki(volt hogy jott, en is meg ő is megijedt ) ha kiersz az egyenesben Gödöllő fele meg a korforgalom elott megint lehet kikerulni a kocsikat, korforgo 3mas kicsit atulok felseggel gyakorolni de lama vagyok (mondjuk ott mar rakott arrebb fel metert valami gyanus folt) majd ujabb hosszu egyenes kilohatvan kozepen es beerek godollore, ott mar csak a kastely elott az egyenesben lehet elozni a zaron de ott szar az ut szoval csak 80,majd a művhaz elott a lampa utan a keresztbordak 80-90 allva felebresztenek es meg is erkeztem. Ha lazulok 13-15 perc, ha elkesek 10-12 perc, vissza ugyanaz a terror.
Kesz antiszoc.
Mert a "motoros" egy külön állatfaj. A "motorosok" között egyszerűen a menőség mutatószáma az, hogy mennyire és milyen szabályt hág éppen át - sőt ezzel "kötelező" villogni is a többiek előtt, különben mit sem ér az egész. Olyan "alfás".
Most itt elnézést kérek a mi Alfánktól, mert ő pont normális, szabálykövető.
Jönnek mindig a talajerózióval. Érdemes megnézni azokat az utakat a Börzsönyben, ahol a vadász/erdész jár. Van ahol több méterrel az eredeti talajszint alatt fut az út, annyira lejárta a Zetor meg a Niva. És akkor a motorozás az ördögtől való. Hagyjuk már... Nekem mondjuk a tájvédelmi körzet és magánterület is olyan, amit messzire kerülök, mert nem akarok se a közöst, se másét széttúrni. De ez az álszent duma, ami megy, az gáz. Mondják inkább azt, hogy van a törvényesen engedélyezett a természet szétb*aszása és az nem érdekel senkit. Az közelebb lenne a valósághoz.
Nekem eddig 250 volt a max de még menne csak elfogyott az út.
A fogyasztàs engem se érdekel csak azt akartam tudni h ,,jogtalanul” eszik ennyivel többet az enyém.
Amúgy minden egyes percét élvezem amit rajta töltök.
Egy jó tanàcs ha egy BMW M5 f10-el össze akadsz engedd el megkíméled magad egy leégéstől...
Amikor nincs korlátozás akkor is ez a véleményed a motorosokról?
Mert a motorozási szenvedély nálam nem erősödik, sem csökken az ilyen szabályok miatt.
Én akkor sem a villogás miatt motorozok.
Ez a válasz nálam nem jött át.
Én is hívnám a rendőrt, ha spiclinek neveznek ha nem... a tököm tele van az offroadosokkal is, egy kurva pocsolyában bőgetik a füstölős szarjaikat. Tudnám mit élveznek ebben tudnám hogy lehet feljelenteni őket... elég lehet egy kép vagy videófelvétel amin rajta van az arcuk vagy utána engem kurnak meg mert lefotóztam őket ?
Kesz antiszoc.
Most itt elnézést kérek a mi Alfánktól, mert ő pont normális, szabálykövető.
Még 3x leírjuk és meg lesz az
De ha csak 1ben használod
Vagy találtál egy verseny pályát a közeledben?
Szóljál megyek én is
Akkor a kerékpárost és az autóst is büntesd, ha már rendet szeretnél!!!!!
Addig meg dugóóó!