Jó, akkor menjen 100-al egy rosszabb magyar úton hidrós C5-el, meg Vitarával felváltva és talán rájön, hogy a megbízhatóság nem MINDEN.
Személyes: Sógornak ilyen Citromja van, 2.0 HDI, pneu, 8 éves, kb. 90 ekm. Újkora óta nála, még nem volt elromolva. Rossz, dobálós úton a BMW-vel nem tudom tartani a tempóját, kicsit hajós ugyan, de kisímítja az utat (én meg pattogok, mint a verébszar )
Több autóm volt már, útközben eddig még csak a Stift hagyott bennünket, 80 ekm alatt 3x. mindig más hibával.
Levi!
Menj...élvezd mert fiatal vagy. Ha megbüntetnek kifizeted...
De a tényeken akármit is teszel,nem fogsz tudni változtatni. Érthetően elmondták,leírták...sajnálom hogy nem akarod felfogni.
Na figyi, felvázolok egy olyan élethelyzetet amiben én elmegyek medvehagymát szedni valamelyik hegységünkbe. Ezt nem tiltja semmi. Ezt autóval megtehetem de motorral nem ?
Nem szabad csoportosulni, nem szabad megállni olyan parkolóban ahol sokan vannak.
Nagyon kíváncsi lennék mi van leírva a bírságra, mi az ok.
Cseszneken és Bajnánál is azért durrogtak a büntetések mert mindenki odament motorozni fel-alá. Gondolom egy dobozos túrázót aki normálisan végig gurul nem fogják megbüntetni.
Szerintem ebben az intézkedésben ne keress logikát, a rendőr meg úgyis megbüntet, ha akar. Az, hogy mégy mondjuk egy bükki kanyart, az felér egy emberiség elleni bűntettel, akkor is, ha egyedül vagy, stbstb. Én pl. naponta találkozom zárt légtérben elég sok emberrel, vezetek idegen kocsikat is, utána meg megyek mondjuk a lidibe, ahol az emberek egymás valagában vannak. Mondjuk bennem semmi para nincs, jelentem ki halkan. Szóval a munka mehet, mert az mindig egy elfogadott dolog volt amúgy is, a lelki egészség meg a szabadidős dolgok meg afféle úri hívságok, amik most nem férnek bele. Szerintük.
Neked nem...bár több száz motorost megbasztak a hétvégén,amit ITT a cikkben említenek is,de téged és buziKérit nem büntetik majd meg.
Mert Istenek vagytok
Nincsen definiálva hogy mi az ami indokolt. Mindneki szabadon értelmezheti. Nem sport a motorozás, de sportolni mehetek motorral. Ha sétálni akarok az erdőben akkor ez már tökéletesen elég mindaddig míg nincs definiálva. Ha benne elsz az, hogy mindenki csak a lakhelye és mondjuk 5km-es körzetben boltba, munkába mehet akkor el fogom fogadni. De jelenleg semmi nem tiltja azt hogy motorozzak, ha van okom rá. Itt még elég pontatlan a törvény ami nem is csoda, ki lesz dolgozva biztosan.
Azt nem értem miért kell ennyire hajtogatni hogy nem lehet. Nem tiltja semmi, aki akar menni had menjen. Engem nem zavar hogy Ti nem motoroztok csak ne akarjátok megmagyarázni hogy tilos.
Egészen nyugodtan betarthatod a saját értelmezésed szerint. Én nem szóllak meg érte
Közszemérem sértésre meg van törvény, szóval az szar példa. De nudista strandra elmehetnék ha akarnék, farok D vitamin gyűjtésre.
Ez már kettő éves. Mindkettő sárvédőív felső pontján megjelent pár gyufafejnyi rozsdapötty, motorház tetőn kőfelverődések, azt akkor már lecseréltem a krómos veséket mattra meg kapott új propellert is az öreg szemétdomb.
Attól hogy az OPT egy újságírói kérdésre azt válaszolta ami téged támaszt alá, még mindig csak 1:1
Mivel korábban linkelt újságírói kérdésre pont az ellenkezőjét mondták.
Ez olyan mint a zsidó viccben. Attól függ hogy kérdezed: (és nem, ez nem kiskapu )
Két talmudista vitázik, hogy szabad-e a Talmud tanulása közben dohányozni? Nem tudnak megegyezni, ezért az egyik elmegy a rabbihoz:
- Rabelében, szabad a Talmud olvasása közben dohányozni?
- Nem, nem szabad!
Aztán a másik megy el hozzá, s megkérdezi:
- Rabbi, szabad dohányzás közben a Talmudot olvasni?
- Hát persze, a Talmudot mindig szabad olvasni!
Személyes: Sógornak ilyen Citromja van, 2.0 HDI, pneu, 8 éves, kb. 90 ekm. Újkora óta nála, még nem volt elromolva. Rossz, dobálós úton a BMW-vel nem tudom tartani a tempóját, kicsit hajós ugyan, de kisímítja az utat (én meg pattogok, mint a verébszar )
Több autóm volt már, útközben eddig még csak a Stift hagyott bennünket, 80 ekm alatt 3x. mindig más hibával.
Menj...élvezd mert fiatal vagy. Ha megbüntetnek kifizeted...
De a tényeken akármit is teszel,nem fogsz tudni változtatni. Érthetően elmondták,leírták...sajnálom hogy nem akarod felfogni.
Nem szabad csoportosulni, nem szabad megállni olyan parkolóban ahol sokan vannak.
Nagyon kíváncsi lennék mi van leírva a bírságra, mi az ok.
Cseszneken és Bajnánál is azért durrogtak a büntetések mert mindenki odament motorozni fel-alá. Gondolom egy dobozos túrázót aki normálisan végig gurul nem fogják megbüntetni.
Mert Istenek vagytok
Azt nem értem miért kell ennyire hajtogatni hogy nem lehet. Nem tiltja semmi, aki akar menni had menjen. Engem nem zavar hogy Ti nem motoroztok csak ne akarjátok megmagyarázni hogy tilos.
Közszemérem sértésre meg van törvény, szóval az szar példa. De nudista strandra elmehetnék ha akarnék, farok D vitamin gyűjtésre.
Mivel korábban linkelt újságírói kérdésre pont az ellenkezőjét mondták.
Ez olyan mint a zsidó viccben. Attól függ hogy kérdezed: (és nem, ez nem kiskapu )
Két talmudista vitázik, hogy szabad-e a Talmud tanulása közben dohányozni? Nem tudnak megegyezni, ezért az egyik elmegy a rabbihoz:
- Rabelében, szabad a Talmud olvasása közben dohányozni?
- Nem, nem szabad!
Aztán a másik megy el hozzá, s megkérdezi:
- Rabbi, szabad dohányzás közben a Talmudot olvasni?
- Hát persze, a Talmudot mindig szabad olvasni!
Majdnem megvolt a 2013 as 9 perces rekordom.Most 11:30 de azota van 3 plusz lampa.