Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a nigériaiak már tudják mi a rend (ez a másik véglet persze): https://index.hu/kulfold/2020/...
Nem követem épp hogy nevezik az anarchiát
Cseszneken osztottak ki az ünnep alkalmából 50papíros csekkeket a pihenőbe minden motorosnak. Ezt hallottam.
5. § paragrafus ennek ellentmond. PONT.
Naugye.
igen... még a "turbómagyarok" is
én azért nem fogalmaznék így.... de természetesen, mint ahogy korábban is írtam, amikor a személyes érdekek "sérülnek", hirtelen a legtöbb ember liberális gondolkozású lesz
" Aki késik, nem múlik!" (Mézga Aladár)
Ezek a pöcsök csak addig "liberálisak", amíg a személyes kis egyéni érdekeikről van szó. Csoportban meg mindig is birkák voltak....
A hosszúhétvégén több rendőrrel találkoztam mint máskor egész évben. Nem állítottak meg, nem kaptam büntetést.
Fodor Gábor már írhatja a beszédét...
sztem a liberális párt fog nyerni a szavazásokon, mert ennyi libsi motorossal nem lehet máshogy
Nem komcsi fotós! Libsi!
5 rendőr mellett mentem el. Egyik sem kapcsolta be a villogóját
Ellenben egy csapat fotós megbasztak most itt ferihegy mellett a spotter dombon, szóval fotózni se merj, mert a náci viktor pribékek a komcsi fotósokra hajtanak
Pedig egyértelmű, én sem megyek lődörögni.
pont fordítva
A törvény szándéka az, hogy MARADJ OTTHON. Pont.
Hiába magyarázod napestig, ettől ez még csak a te faramuci véleményed, ami se a törvény betűjével, se a szándékával nem egyezik, épen ezért nem kiskapu, hiába szeretnéd hogy az legyen.
48:45
én mondjuk minden ilyen kiskapus mutatványt 500e Ft bírsággal jutalmaznék, nem szaros 50e-el
48.40
hú bazeg, ezek egy órán át pofáztak?
Hányadik percnél van szó erről?
http://youtu.be/hz3ggIxi1eE
Nem hiszem, hogy a "nem élhetek heti motorozás nélkül" indokolt esetnek számít a kormány pribékjei szemében. De ki kell próbálni, aztán a harmadik bünti után kiderül, hogy mennyire vagy tanulékony, mennyire vagy idomítható....
minden az... kiskapu továbbra is... a motorozás meg még mindig nem szabadidő sport.... és futni sem a mátrába kell menni pestról, mert nem indokolt...
lehet ezt magyarázni napestig