én azért nem fogalmaznék így.... de természetesen, mint ahogy korábban is írtam, amikor a személyes érdekek "sérülnek", hirtelen a legtöbb ember liberális gondolkozású lesz
5 rendőr mellett mentem el. Egyik sem kapcsolta be a villogóját
Ellenben egy csapat fotós megbasztak most itt ferihegy mellett a spotter dombon, szóval fotózni se merj, mert a náci viktor pribékek a komcsi fotósokra hajtanak
Hiába magyarázod napestig, ettől ez még csak a te faramuci véleményed, ami se a törvény betűjével, se a szándékával nem egyezik, épen ezért nem kiskapu, hiába szeretnéd hogy az legyen.
Nem hiszem, hogy a "nem élhetek heti motorozás nélkül" indokolt esetnek számít a kormány pribékjei szemében. De ki kell próbálni, aztán a harmadik bünti után kiderül, hogy mennyire vagy tanulékony, mennyire vagy idomítható....
minden az... kiskapu továbbra is... a motorozás meg még mindig nem szabadidő sport.... és futni sem a mátrába kell menni pestról, mert nem indokolt...
lehet ezt magyarázni napestig
Ellenben egy csapat fotós megbasztak most itt ferihegy mellett a spotter dombon, szóval fotózni se merj, mert a náci viktor pribékek a komcsi fotósokra hajtanak
Hányadik percnél van szó erről?
http://youtu.be/hz3ggIxi1eE
lehet ezt magyarázni napestig