Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem nincsen sajnos. Viszont előkerült egy eltűnt kis fúrógépem meg egy vízpumpa fogóm.
Ugyan "mennnyé máá!
Pálinkás madárdalos Napsütötte szép jó reggelt nedves Motorosok!!
Vagy a WC-papír helyett egy gyors "radírozás" a parkban , ha már kellően magas a fű !
Megnézzem a tárolómban? Lehet, hogy találok...
Ha jól emlékszem utoljára észak olaszban láttam ilyen bilincset.... hat mi ez, ha nem alapos indok?
Komoly dolgok ezek kerem, menni vagy nemmenni........... ha van papír.

Amugymeg elotte kell ket ilyen bilincs, 10,5 mm. Azonnalra, webhely nuku, olyan kene hogy bemegyek es joooooool kijovok.
http://youtu.be/m-mYuVEEJ6g
Te mindig csak a sportra tudsz gondolni..... kicsit mar túlzásba viszed szerintem
Meg budipapírt.
Nagy gondok, ne bagatelizalja kerem.
El lehet ragodni rajta hetekig.
Esetleg vegyek lisztet, elesztot vagy ne?
Ezt itt "valaki" elolvassa, szélütést kap.
Ehh, legalabb egy nyomorult tavalyi jegkrem sincs?
Portugalia vagy marokko lenne a cel.......... de ha nincs fagyi.........
Fagyizók nincsenek, de vihetsz magaddal.... olyan gyorsan kell menni, hogy ne olvadjon fel.... szigszalagozd a tankra, hűti a menetszél
Több a munkájuk biztos, megfeszített a tempó.
Szerintem megérdemlik, én 50% emeltem volna.

Vicceltem
Na jo de most 278 a benzin, el kene indulnom, csak van aki aszongya mehet mint allat van aki szerint kinemozduljak, osszezavarodtam.......... a fagyizok nyitva vannak?
Most, hogy sokan utcára kerültek és kerülnek, munkahelyek szűnnek meg, cégek bajban vannak.... legalább ők legyenek biztonságban... máshol lemondanak a díjukról, csökkentik a fizetéseket, de nálunk a képviselői emelkedik.... Mo jobban teljesít bizonyíték nem ígéret....
Ne kavard össze a gondolatokat, mert vannak akik összezavarodnak!
Neked világos.
Van aki még ezek után is vakon van
Pont mostanra terveztem egy europa korutat motorral, me van idom es szep tavaszi idojaras van, elinduljak vagy nem?
Bizisten sportolok. Olyan az alkatom.
Lehet rágni tovabb........
Mért is fontos ez
Na végre.... több mint 11%-ak nőtt a képviselők bére.... itt volt az ideje
Ezért maradtam tegnap itthon.
Ez eddig is világos volt
Végre érthetően megfogalmazták és leírták.
Talán most már minden értetlen megérti, még aki nem is, az is

Nem tilos a motorozás a kijárási korlátozás idején
„Tehát önmagában az, hogy valaki motorkerékpárral közlekedik, és azt alapos indokkal teszi, az nem szabálysértés, és a rendőrök nem fognak ezért szabálysértési szankciókat alkalmazni.”