Na jo de most 278 a benzin, el kene indulnom, csak van aki aszongya mehet mint allat van aki szerint kinemozduljak, osszezavarodtam.......... a fagyizok nyitva vannak?
Most, hogy sokan utcára kerültek és kerülnek, munkahelyek szűnnek meg, cégek bajban vannak.... legalább ők legyenek biztonságban... máshol lemondanak a díjukról, csökkentik a fizetéseket, de nálunk a képviselői emelkedik.... Mo jobban teljesít bizonyíték nem ígéret....
Pont mostanra terveztem egy europa korutat motorral, me van idom es szep tavaszi idojaras van, elinduljak vagy nem?
Bizisten sportolok. Olyan az alkatom.
Lehet rágni tovabb........
Végre érthetően megfogalmazták és leírták.
Talán most már minden értetlen megérti, még aki nem is, az is
Nem tilos a motorozás a kijárási korlátozás idején
„Tehát önmagában az, hogy valaki motorkerékpárral közlekedik, és azt alapos indokkal teszi, az nem szabálysértés, és a rendőrök nem fognak ezért szabálysértési szankciókat alkalmazni.”
Amugymeg elotte kell ket ilyen bilincs, 10,5 mm. Azonnalra, webhely nuku, olyan kene hogy bemegyek es joooooool kijovok.
http://youtu.be/m-mYuVEEJ6g
El lehet ragodni rajta hetekig.
Esetleg vegyek lisztet, elesztot vagy ne?
Portugalia vagy marokko lenne a cel.......... de ha nincs fagyi.........
Szerintem megérdemlik, én 50% emeltem volna.
Vicceltem
Van aki még ezek után is vakon van
Bizisten sportolok. Olyan az alkatom.
Lehet rágni tovabb........
Talán most már minden értetlen megérti, még aki nem is, az is
Nem tilos a motorozás a kijárási korlátozás idején
„Tehát önmagában az, hogy valaki motorkerékpárral közlekedik, és azt alapos indokkal teszi, az nem szabálysértés, és a rendőrök nem fognak ezért szabálysértési szankciókat alkalmazni.”