Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átlag 90-130 között
Városban is inkább a 70-80
Olykor-olykor kihuzatom 150-170ig
A lámpánál meg nehéz megálni, hogy ne pik pak 80al menjek.
A max 230 volt, de ott k....a kapaszkodni kellett
Az átlag mérő 4.8at mutat, de ha utána számolok akkor inkább 4.6

Ha 7litert enne se érdekelne
Neki mindegy csak büntessenek
az a vicc hogy a motor meg a quad nagyon rossz
a ló meg fasza, aztán a lovas csapat olyan nyomokat hagy hogy kocsival se igen lehet utána végigmenni rajta, a motor nyom kutya fasza hozzá képest
Itt a természet védelmi terület volt a probléma....Meg sokszor a jó magyar szokás...hogy ha neki nem lehet ( nincs motorja..nem tud...vagy egy balfasz ..stb )...másnak se lehessen....De vadászni..a temészetvédelmi területen... a 2 tonnás terepjárókkal..halomra löni részegen mindent ami mozog...na azt lehet....Senki ne menjen az erdöbe...csak a járdát tapossa a városban....Ezek az emberek...közben szarosra keresik magukat...abból...ami állitólag mindenkié...de lehet hogy mégsem..
Baszki te hogy jàrsz azzal a motorral? Nekem a nagy àtlag 6 liter a minimum 5.4 a maximum 6.7.
Most komolyan mennyivel közlekedsz vele?
Egyébként se lehet ott quadozni.
Nemzeti parkokban egyébként is tilos.
De te ezt biztos tudod, mert te rettenetesen jól informált vagy.
Én nem bandázok, és csak a környéken voltam!
A kerületi rendőröket ismerem, szóval nem tartok a büntetéstől
Max azt mondom megyek dolgozni
BKV-s cetli nálam van, bármikor bemehetek a műhelybe vagy az irodába
Ma akartam lődörögni de maradtam itthon. Nem reszkírozok, meg egyszerűen erre kérik a jó népet.
Épp ma reggel tankoltam a szuszkába (amióta lődörögtünk, és Füred-én tankoktunk én azóta nem mentem vele)
Kapott 13L 100as omw-t, 285km-re nem is rossz

Amúgy is kíváncsi voltam, ha el kezd villogni az ü.a. jelző akkor mennyi megy bele
Ezek szerint 4L még van a tankba
De műszer szerint, csak 88km tehető meg....

Sebaj megvan az első 1000km
Cirka 4 hónap alatt
Most tanoklta 100asból egyezer2őért egy hónapra elég.
Még a Hornet-el én is cikáztam egy nagy kört, de a mostanival nem tervezem!
Én este 9kor indulok, sok baszom bogár mindig megtalált

Ha fixálodik a min. 10fok akkor a rotyedlit fogom használni.
Havi 2000ft a munkába járás
Sőt talán még olcsóbb is, ilyen benzin árakkal
Ideje...
Nem a kijárási korlátozás miatt ugyan, de kezdik az "öntörvényű" egyedeket rendszabályozni.
Azért kezdik büntetni a pha@szfejeket: https://index.hu/belfold/2020/...
Én kicsit messzebb dolgozok...5km-re, de erre az volt régen is a megoldásom hogy kerülővel mentem
Liberalizmus van itt, részemről mindneki azt csinál, amit akar
Menthetetlenek...
Hogy fognak szégyenkezni ha tele lesznek a kórházak . Főleg Kéri,akinek a feleségét tapsolni kellene....hát...a férjét meg pofánbaszni!
De meg ám, mint mindenre... de mondtam mar, neked szabad bármit, ez a szép a liberalizmusban
Feladtam
Amúgy meg jahh...kezd beindulni a buli én is így hallottam
Nahh...buziapu kisfia is megjött
Jawa.
Sztem ezt a buzizást egyszerűen el tudnátok dönteni! Szopjátok le egymást Lacival, és amelyik jobban élvezte, az a buzi
Egyébként most épp rá szavaznék, mert nem igaz, hogy nem érti meg, hogy az örömmotorozás nem kóser Úgyis azzal riogatnak, pár nap múlv a jön a java
Hivatalosan azt szajkozzák, hogy először figyelmeztetnek (de az adataidat felírják)
Délután igaz, hogy csak a környéken de gurultam egy jót
Lehet mert péntek van, de rám se néztek a rendőrök!
Volt, hogy mögöttem jött több km keresztül, már alig vártam, hogy egy kicsit nyelezzem neki

Tőlem nem messze van egy tó, Naa ott annyian voltak mint az oroszok
Az persze nem gond

Mostanság nem fogok nagy túrákra menni, de hogy nem hibernálom a motort az is biztos!
Munkába nem fogom használni!
3.5km-re nem fogom beinditani