Te tipikusan az a hülye barom vagy,aki a buzibárban kurvázni akar! Hiába mondják neki hogy nem lehet,addig erősködik amíg seggbe nem basszák!
Legalább a feleségedre legyél tekintettel ha már egész nap ápolja a betegeket. Ő látja hogy mi lehet ha beszeded ezt. Csak velük baszod ki,mikor mossák a szart a seggedről. Következetesség...
Szabadidőmet töltöm vele, kötetlen formában, mozgok, elfáradok, még izomlázas is leszek a szezon elején, (nem a sakkozástól) reflexek, ügyesség, szellemi koncentráció is szükségeltetik hozzá. A sport minden hivatalos kritériumát teljesítem. Emellett persze közúti közlekedés IS. A kettő nem zárja ki egymást.
Vagy ha ez nem sport, akkor a kerékpározás miért az? Pont ugyan ez történik a bringán is, csak az eszköz más.
"2004. évi I. törvény a sportról, 1. § (2) Sporttevékenységnek minősül a meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként kötetlenül vagy szervezett formában, illetve versenyszerűen végzett testedzés vagy szellemi sportágban kifejtett tevékenység, amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja."
Megígérhetem, ha megbüntet, annak valós oka lesz pl. gyorshajtás, vagy efféle szokott motoros vétség
Olvasgattam a cseszneki büntetéseket is. Ott sem mindenkit büntettek meg, szóval gyanús hogy azért többet kell annál az 50rugós csekkért.
Én megértelek, nem vitatkozom......nekem nem is kell bizonyítanod semmit, mindent elhiszek. .....ne legyen ilyen, de ha kell akkor a szerv is ilyen belátó legyen.
Az érvényes törvények alapján motorozhatok, függetlenül attól hogy kinek mi az egyéni véleménye erről.
Tudom hogy a rendőrök eljárhatnak kényük kedvük szerint ha épp úgy adja a szeszéjük, de esetleg át kéne írni a szabályokat, ha másra gondoltak mint ami következik belőle. El fogom fogadni és be fogom tartani. Spanyoloknál, Németeknél, Franciáknál tételesen lett megtiltva a motorozás és bringázás is, de ott jóval szarabb volt a szitu amikor ezt megtették. Addig is viszont feltételezem hogy a jogalkotó meg tudta fogalmazni érthetően mi a szándéka, és nem véletlenül emelte ki a szabadidős sporttevékenységet mint jogos indokot, valamint a sportról szóló törvénybe is nem véletlenül fér bele a motorozás.
Ráadásul a motoron izolálva vagyunk. Ez optimális szabadidős tevékenység ilyenkor, mivel az emberi találkozások jelentik a kockázatot, nem a lakás elhagyása.
A #maradjotthont is azért nyomatják, mert ha elmész otthonról az feltételezi hogy a célodnál, vagy az úton emberekkel is fogsz találkozni, hiszen jórészt elkerülhetetlen. Kivéve ha a motorozás miatt mész el otthonról.
Vagyis a motorozásban az a legnagyobb kockázat hogy a rendőr megállít igazoltatni és leköhög.
Vitatkozni a rendőrrel lehet normálisan is.
Ők sem tévedhetetlenek, de a tényeket valóban kár vitatni, vagy hülyének nézni, mert akkor nyilván átnyújtják a szopóálarcot.
Amikor volt értelme én mindig kidumáltam magam
Szóval ha megállít, közlöm vele hogy "egyéni szabadidő sportolok az 5.§ alapján" mert hogy részemről ez valóban így van.
Aztán kezdjen amit akar ezzel az infóval.
Mondjuk ilyen indokkal csak egyszer voltam motorozni. Többi mind melóba vagy boltba járás, szóval nagyon nem rettegek én ettől.
Ebben a világ legerősebb procija van. Kurva gyors,zárt rendszer,a kamera is fasza...és mint mondtam 4-5 évig hibátlan
180 ezerért ajándék...180:5=36
36 ezret évente megér
A 4X két év alatt kétszer váltott komplett rendszert, fél évente meg MIUI-váltás volt. Az egy 3 éves telefontípus, a legutolsó frissítése most karácsony előtt pár nappal volt.
Októberben vettem meg a Sziámiau-t, eddig 3 teljes rendszerfrissítés jött ki rám a legutolsó egy komplett android-főverzió váltás volt pár hete). Ezután valószínűleg több komolyabb már nem lesz, max. biztonsági frissítések... Előtte a filléres (42 ezer forintos) Xiaomi Redmi 4X két komplett főverzió-váltást (!!!) ért meg. Más gyártóknál tudom hogy sokkal rosszabb a helyzet.
Nem zárnám ki hogy ilyen lesz a következő telóm (kíváncsiságból, és vágyom is rá egy kicsit... ... most már, hogy működhet két SIM-mel, eddig ezért nem vettem meg az SE-t) - bár az AMOLED után nehéz lenne megint kis felbontású IPS-kijelzőt kézbe vennem....
Ez az egész polémia csak addig jó így köztünk amíg egy szerv meg nem állít és megbüntet, utána ha vitatjuk majd első körben az előadó fogja elmagyarázni 2X-es szorzóval, hogy miért járt a bünti. ....amúgy a 4 napban én is voltam, de nem vitatkoztam volna ha megállítanak, bele volt kalkulálva, amúgy sem szoktam vitatkozni soha, ha együttműködök akkor megúszom többnyire kevéssel, vannak kollégák akik állandóan nagy hanggal vitatkoznak minden szervvel.....na azoknál millás szokott lenni a bünti a végére....
Arról még nincs tapasztala mint ahogy a kis turbós benyásokról sem sok, ezt majd 10 év múlva lehet megmondani, de épp annyi gart adnak a fődarabokra ha a szervizt végig ők csinálják.
"2004. évi I. törvény a sportról, 1. § (2) Sporttevékenységnek minősül a meghatározott szabályok szerint, a szabadidő eltöltéseként kötetlenül vagy szervezett formában, illetve versenyszerűen végzett testedzés vagy szellemi sportágban kifejtett tevékenység, amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja."
Legalább a feleségedre legyél tekintettel ha már egész nap ápolja a betegeket. Ő látja hogy mi lehet ha beszeded ezt. Csak velük baszod ki,mikor mossák a szart a seggedről. Következetesség...
Vagy ha ez nem sport, akkor a kerékpározás miért az? Pont ugyan ez történik a bringán is, csak az eszköz más.
Olvasgattam a cseszneki büntetéseket is. Ott sem mindenkit büntettek meg, szóval gyanús hogy azért többet kell annál az 50rugós csekkért.
Jobb vagy te ennél, még ha nem is mindig mutatod.
Tudom hogy a rendőrök eljárhatnak kényük kedvük szerint ha épp úgy adja a szeszéjük, de esetleg át kéne írni a szabályokat, ha másra gondoltak mint ami következik belőle. El fogom fogadni és be fogom tartani. Spanyoloknál, Németeknél, Franciáknál tételesen lett megtiltva a motorozás és bringázás is, de ott jóval szarabb volt a szitu amikor ezt megtették. Addig is viszont feltételezem hogy a jogalkotó meg tudta fogalmazni érthetően mi a szándéka, és nem véletlenül emelte ki a szabadidős sporttevékenységet mint jogos indokot, valamint a sportról szóló törvénybe is nem véletlenül fér bele a motorozás.
Ráadásul a motoron izolálva vagyunk. Ez optimális szabadidős tevékenység ilyenkor, mivel az emberi találkozások jelentik a kockázatot, nem a lakás elhagyása.
A #maradjotthont is azért nyomatják, mert ha elmész otthonról az feltételezi hogy a célodnál, vagy az úton emberekkel is fogsz találkozni, hiszen jórészt elkerülhetetlen. Kivéve ha a motorozás miatt mész el otthonról.
Vagyis a motorozásban az a legnagyobb kockázat hogy a rendőr megállít igazoltatni és leköhög.
Vitatkozni a rendőrrel lehet normálisan is.
Ők sem tévedhetetlenek, de a tényeket valóban kár vitatni, vagy hülyének nézni, mert akkor nyilván átnyújtják a szopóálarcot.
Amikor volt értelme én mindig kidumáltam magam
Szóval ha megállít, közlöm vele hogy "egyéni szabadidő sportolok az 5.§ alapján" mert hogy részemről ez valóban így van.
Aztán kezdjen amit akar ezzel az infóval.
Mondjuk ilyen indokkal csak egyszer voltam motorozni. Többi mind melóba vagy boltba járás, szóval nagyon nem rettegek én ettől.
180 ezerért ajándék...180:5=36
36 ezret évente megér
Apropó:
- Fél lábú nő lába közt mi van?
- Különbség....
De az is igaz,hogy sok a giliszta...
A világ leggyorsabb telója...és a kamera is hibátlan a tesztek alapján