Végülis......nissan cabstaromat akartam gázosítani ami 3000td-s volt és mondta a gázos, hogy gyakorlatilag benzinessé aalakítják át a kompresszió megfelelő csökkentésével és gyújtás kiépítésével, 2004-ben mondott erre majd 1 millát plusz az otthoni sűrítőt 500000-ért mert földgázról volt szó. Tehát lehet benyásra is alakítani a dieselt csak minek?
Egyébként ma az operatív törzs választ adott a kérdésre.
Alapos indokkal, ügyeink intézésére használhatjuk a motort mert ugyan olyan közlekedési eszköz mint másnak az autó.
Én még suttyó koromban raktam a benzinesbe gázolajat,pontosabban olyan leeresztett benzint amire gázolajat tankoltak,egy 1000 éves colt volt,ment vele csak nem akart leállni,le vettem a gyújtást és még pöfögött.
Az autósok között hány százalék az alapból gyökér, aki villog a sokmillás autójával, szarba se nézi, vagy szándékosan veszélyezteti a többi közlekedőt?
- Talán 10%.
Motorosoknál ez minimum 50% ahogy én látom.
a natura2000 java része egy átkúrás, mert csak azért van mert arra a földalapú támogatás több
aztán ugyanúgy kaszálja az olaj folyatós mtz mint a sima rétet
Hogy mondjam másképpen? A motorosok között az átlagnál nagyobb számban van prezentálva a szabályokra mindig (nem csak most, a járvány miatt) fittyet hányó, ráadásul arra büszke ember. Én legalábbis úgy látom mindenütt (a fórumokon és motoros ismerőseim között is).
ami fából van mindent rág
Alapos indokkal, ügyeink intézésére használhatjuk a motort mert ugyan olyan közlekedési eszköz mint másnak az autó.
Samuel L. Jackson nagymonologja.
Ezt is a baráti társaságod összetételéből?
Hagyjuk kérlek!!!
- Talán 10%.
Motorosoknál ez minimum 50% ahogy én látom.
aztán ugyanúgy kaszálja az olaj folyatós mtz mint a sima rétet
Nem csinálnak balesetet telefonálva, bedrótozva, piánsan......???????Hagyjuk!
Máshogy látjuk az egészet.