ezért jó a kis plusz súly....
ha optimális lenne a testsúlyom akkor a -40% elvesztése már nagyon necces lenne
ha van 20-30% plusz akkor jobban jön ki az ember belőle mert igaz hogy az izom nem annyival több de akkor is sokat ér
Én értem és el is hiszem.
Kettő dologról beszélünk.
Az egyik az, amikor valaki kihasználja a kapcsolati tőkéjét.
A másik, az, amikor valaki megideologizálja a tetteit (akár az elvárásokkal, akár az előírásokkal szembenit).
Ezeket komolyan nem tudjátok? Fegyver nélkül mentek háborúba?
Mozogjatok sokat...egyetek sok gyümölcsöt,zöldséget...és cink,kurkuma is mehet.
Jahhh...meg reggelente egy kis fahélyas zabpehely hozzáadott aszalt gyümöcsökkel!
A lélegeztetés csak altatásban lehetséges! Egy csövet lenyomnak a légcsövedbe és adagolják az oxigént. Rengeteg fájdalomcsillapítót és bódító kapsz,mert iszonyat fájdalmaid vannak. 20 nap alatt a súlyod 40%-a lemegy...és a rehab 6-12 hónap. Akiknek gyenge a szervezetük nem bírják ki.
A lélegeztető gép lófaszt sem ér. Protokol.
A tüdőd működik ugyan úgy,csak a bolyhok nem képesek felvenni az oxigént,mert a tüdődbe csapódnak ki a toxikus anyagok. A mostani tanulmány szerint semmit nem javít,sőtt ront a helyzeten. Úgyhogy mehettek a gépre
A 80 év felettiekkel szemben elsőbbséget élveznek az az alattiak, vagy 70 év és egy krónikus betegség esetén is kihullik a férgese, illetve két krónikus betegség estén is szopás lesz a maradék kis életük.
Az az a astonblandet írta, megkeresem mingyá'.
Értem, hogy olcsóbb.
Neked ugye van szerszámod és kézügyességed, hogy megcsináld, ezzel a magyarországi lakosok 5%-ba tartozol.
Így neked megéri, ám a nagy többségnek a vásárlás a járható út.
A 9-10 ezer mondjuk az ötszöröse a legolcsóbbénak, de még így is 6 napi, napi egy dobozni cigi áráról beszélünk.
Kerek 6 hónap az előírt várakozási idő.
Most hosszabb, mert a lőterek be vannak zárva, de addig minden engedélyt és vizsgát leteszek.Tartási tervezek beszerezni, viselési meg minek?
A fegyvertároló kazettán belül van egy külön kulcsos kis rekesz a lőszernek, ez már megfelel az előírásnak. Ha a ruhásszekrény aljába csavarozom, már megfelel az előírásnak.
Pont emiatt nincs éles fegyver itthon
Anno a fegyver vizsga nem lett volna nagy összeg, ha olyan cégnél dolgozik ahol személy védelem van esetleg megkapod a hordàsi engedélyt
Amúgy meg egy vadász vizsga és lehet fasza sörétes puska itthon
Fogtam párat de mind kényelmetlen volt
Most azért venni hogy utána elbarmoljam sok értelme nincs
Fűrész lap van ingyen kb 500 forint mire körbevágom másik 300 amire megcsiszolom
Villany legyen 200 Ft
Szóval egy ezresből megvan
10-20 ezerből lehetne kapni már jó acélból készült eszközöket. Pl 1055-1060 acél egész jó és használható kard alapanyag
Látod, ezek, amik szemre is kinéznek valami normálisnak, mingyá' 9-10 rugónál indulnak meg...
Magyarországon fegyver? Ha nem vagy rendszer tartozék (rendőr, katona, miniszter, stb.) akkor ez szinte lehetetlen. Még sportcélúra is 1-2 év... de az nem használható önvédelemre (nem hordható, sőt még otthon tárolni is zárt szekrényben kell, külön a lőszertől)
Szóval sok sikert hozzá.
Ezek mind szarok
Nem az anyag hanem ezeket nem tudom megfogni
Ilyen 12-13 centis a nyele mindnek
Nekem 12 centis a tenyerem aztán végig van fogva a nyél nem nyúlik túl és így nem biztos a fogás
ha optimális lenne a testsúlyom akkor a -40% elvesztése már nagyon necces lenne
ha van 20-30% plusz akkor jobban jön ki az ember belőle mert igaz hogy az izom nem annyival több de akkor is sokat ér