Arra jó...
Hegesztőt meg olyat vegyél ami folyamatosban tud 90Ampert legalább.
Baromi idegesítő amikor arra kell várni hogy lehűljön.
Mondjuk én inkább vennék helyi hegesztéstechnikai boltban ilyen kínai szart, amire azt mondják hogy tudják javítani, máskülönben dobhatod el amikor beszart, úgy meg nem lesz annyira olcsó.
Jó minőségű termékek, elég olcsón....
Inverteres hegesztőt is fogok rendelni, kiváncsi vagyok rá, bár elég béna vagyok e téren, de biztos meg lehet ezt is tanulni.....
Nekem meg megjött az akksis festékszóróm ugyanaz a 20a max akksis, mint az akksis ütvefuró csavarozó Kis balhé után 30 USD lett 90 helyett annyit megért
Frászt, ha lehet motorozzunk, mar az olajkerdes is jo akternatvanak tunik.
Nekem ki kene cserelni az evap system vakumcsovet, amit a lsncolajzo mistt vagtam el.
kene hozza ket 10,5mm oetiker roppanto bilincs. A cso megvan.
A virológiával már tele a tököm, mióta ide is beköltözött és ráadásul senki nem ért hozzá (mondjuk az indexnél se) ritkán nézek ide is be.
Akkor inkább a pride, ugyis buziknak meg leszbiknek áll a világ, az most trendi lett.
Hegesztőt meg olyat vegyél ami folyamatosban tud 90Ampert legalább.
Baromi idegesítő amikor arra kell várni hogy lehűljön.
Mondjuk én inkább vennék helyi hegesztéstechnikai boltban ilyen kínai szart, amire azt mondják hogy tudják javítani, máskülönben dobhatod el amikor beszart, úgy meg nem lesz annyira olcsó.
Inverteres hegesztőt is fogok rendelni, kiváncsi vagyok rá, bár elég béna vagyok e téren, de biztos meg lehet ezt is tanulni.....
Baszki ezeknek van buzi fórumuk is, vagy egyszerüen csak minden buzi ott van?
Itt meg mindenhez is ért mindenki ne mondj ilyeneket
Nekem ki kene cserelni az evap system vakumcsovet, amit a lsncolajzo mistt vagtam el.
kene hozza ket 10,5mm oetiker roppanto bilincs. A cso megvan.
Akkor inkább a pride, ugyis buziknak meg leszbiknek áll a világ, az most trendi lett.
https://index.hu/techtud/2020/...