Akkor neked egyedül szabad, mert mindenki birka, még az operatív törzs is a közúti közlekedés nem sport, ennyi az érv és ez elég is......
Persze a farkadat kirakva is sétálhatsz az utcán az óvodások előtt, mert az nem közszemérem sértés, te így gyűjtesz D vitamint, azt meg nem írták le, hogy így nem lehet
Sztem maradjunk annyiban, hogy csak neked lehet
Bogyó. Mit kéne megértenem? A birkabégetést? ÉRVELJ baszod!
De nem tesztek ilyet. Csak simán figyelmen kívül hagyjátok az érveimet, vagy mellébeszéltek, de nem az érveimmel vitatkoztok. Alfa gerinctelen álszent hisztijét mint érvelést meg végkép hagyjuk. Abból tényleg nem értek, csak a valós érvekből.
Le van írva hogy egyéni szabadidő sport mehet. Nekem ez az érvem, ti meg simán figyelmen kívül hagyjátok mert nem támasztja alá a véleményetek.
Te is csak azt vitathatod, hogy szerinted a motorozás nem sport. Szerintem meg az, mert nekem sport, és ezt a törvénybe foglalt definícióval támasztom alá, nem csak szimpla véleményként hangoztatom. Ezt is előszeretettel figyelmen kívül hagyjátok, mert nem támasztja alá a véleményeteket.
Egy vélemény az egy ellen.
Egyéni értelmezésre hivatkoztok, de én meg hivatkoztam egy másikra szintén a rendőrségtől. De persze az sem jutott el a tudatotokig.
Tehát az égvilágon semmi jogotok negatív jelzőkkel illetni.
Ó nekem tetszik ha egy nő mocskosszájú
Bár megverhetnélek mert egy kis szar vagy,de pont ezért nem tenném...nem kihívás
Nem putri..ez a város legelitebb helye,ellentétben veled...te tényleg putriban laksz. Bár engem nem érdekel...nem az én keresztem.
Elég elbaszott fogyatékos ember(féreg ahogy te mondtad) lehetsz,ha már az áldott jó feleségedre sem vagy tekintettel. Mit követett el ellened hogy így szivatod? Jahhh...buzi vagy és nem szereted már...te mocsok!
Hát nem lehet motorozni.
De az utolsó mondat: közúti közlekedési szabályok betartása a lényeg amennyiben megszegjük ondul szabálysértési eljárás.
Lehet nem így akarta mondani de ez hangzott el.
Akkor most.......
Mert micsinálsz? Megversz Gyere baszod! kis faszkukkoló alfa tűzoltó. Hisztizni azt tudsz. Gondolom a buzibárban ezt szereti a barátnőd Béla, de tudod ha tiszteletet akarsz ahhoz nem ártana visszavenni a vidéki putris modorodból, mert ha érvelés helyett személyeskedsz akkor úgy beszélek veled ahogy nekem tetszik.
Tehát önmagában az, hogy valaki motorkerékpárral közlekedik, és azt alapos indokkal teszi, az nem szabálysértés, és a rendőrök nem fognak ezért szabálysértési szankciókat alkalmazni.” - hallhattuk. Mielőtt mindenki beröffentené a vasat, Kiss Róbert gyorsan hozzátette: az öncélú motorozás nem fér bele az „alapos indokba”, illetve a korlátozás magatartási szabályaiba, vagyis ezért bármikor figyelmeztethet, majd büntethet a rendőr. Vagyis egyáltalán nincs boszorkányüldözés, nem közellenség a motoros, de ha nem jegyzi meg ezt a két egyszerű szabályt, akkor igenis számíthat rá, hogy szóban figyelmeztetik, illetve „visszaesőként” megkapja a maga csekkjét. A büntetés mértéke öt és ötszázezer forint között változhat, de a megbüntetett motorosok általában tíz- és ötvenezer forint közötti összegekről számoltak be.
Hellóhelló...nem a feleségeddel beszélsz! Viselkedj kisköcsög! Hanyadik paragrafus ?
Szerintem ott a Ferihegy mellet a zajártalom és az hogy lehugyoznak,leszarnak folyamatosan,nem tett jót az agyadnak. Picit nehéz a felfogásod Lacika,hiába linkelték be neked egyértelműen mi a szitu. Ötödik pajagrafus...ötödik pajagjafus
Amúgy az is leírja elég érthetően mi a szitu...
Veled ellentétben én nem járok buzibárba.
Ellenben veled ellentétben tökéletesen értem hogy a motorozás az égvilágon semmit nem tesz hozzá a járvány terjedéséhez.
Máskülönben minek neveznéd magadat, miután elmondtad hogy te is motoroztál, de azért osztod az észt hogy ez milyen csúnya dolog.
Féreg? Patkány? Gerinctelen ki buzi? Szóval szopd le magad te agyatlan gyökér!
Persze a farkadat kirakva is sétálhatsz az utcán az óvodások előtt, mert az nem közszemérem sértés, te így gyűjtesz D vitamint, azt meg nem írták le, hogy így nem lehet
Sztem maradjunk annyiban, hogy csak neked lehet