Persze, lehet egyezkedni azon, hogy mi a legjobb, nyilván ő sem úgy értette, hogy a legkényelmesebb, komfortosabb stb. hanem az ő szempontjából a legmegbízhatóbb..........ha annyi lém lenne amennyi nincs én simán megvenném a legmegbízhatatlanabbnak mondott járműveket is mert pont leszarnám, hogy mennyibe kerül fenntartani......dolgoztam kőgazdagoknak (mint itt sokan mások is) és kurvára nem érdekelte őket, hogy amit megvesznek hamar tönkre megy csak luxi legyen.....mondjuk a többség képes volt vitatkozni akár 1000ft-on is a fuvardíjban mikor 3 millás kanapét vittem ki neki bár volt pár állandó akik soha nem kérdezték, hogy miért kerül annyiba amennyit mondtam és ha elégedettek voltak akkor azt 20-30% jattal jelezték, volt, hogy nem akkor nem volt jatt, de kérdés akkor sem.
Sok típushibája van az új Swiftnek (benn vagyok a Facebook Swift 2017 csoportban), de a hibrid rendszerrel még senkinek nem volt problémája a max. 3 éves kocsiknál.
Ismertebb (szinte mindenkinél előforduló) típushibák:
- a szervókormány (maga a kormánymű) ropog, tönkremegy (szó nélkül cserélik - a cseredarabokkal már nincs gond)
- az oldalablakok lötyögnek és zörögnek a keretekben ha le van engedve (egyszer cserélik, de egy hónap múlva ugyanolyan xar - utána pingvinezés, hogy "ez ilyen")
- nagyon vékony, nagyon sérülékeny a metálfényezés. Egyéves kocsik mind tele vannak kavicsfelverődéssel. Nem javítják, mindenki fóliáztat ezerrel, 150-200k-ért)
- sima 95-ös, E10 benyával csörög a motor (pedig ez van előírva). 100-assal muszáj járni, de annyira keveset fogyasztanak, hogy nem tétel.
Nem az 5§ az egy nagykapu.
Tudom hogy nem tetszik mert bezavar az önigazolásotokba, és szeretnétek ha nem lenne, de attól még ott van és nincs eltörölve, így engem igazol, és attól hogy engem igazol nem kiskapu lesz csak kellemetlen számodra, akárhogy magyarázod, mert mindig az orrod alá dörgölöm
Amúgy szarul idézted a törzset. Amit ott elmondtak tényleg azt jelenti hogy nem lehet motorozni, de ettől még nincs igaza. Akkor lenne igaza ha eltörölték volna az 5. paragrafust, vagy tételesen felsorolnák mit lehet és mit nem. De mivel ilyen nincs benne, ezért már az az állítása sem igaz hogy tételes felsorolásba nem fér bele, mert ilyen nem is létezik, így ez csak a saját egyéni értelmezése.
Annyi kis csinoska gimnazista seggecske téblábol a határban hogy lassan be indítom az lc4-et aztán hátha rákap valamelyik
Van egy templom rom a közelünkben azt látogatják serényen
Sajnos nem a világ "legjobb", hanem a világ legtartósabb, legmegbízhatóbb kocsiját gyártják Esztergomban. Amúgy meg egy kényelmetlen, igénytelen fröccsöntött kacat. (Ezt csak azóta tudom, mióta a 10 éves Ceed-et vettem meg a 10 éves Swift és 10 éves SX-4 helyett. Megjegyzem: pontosan egy árban voltak...).
Én is ezt tapasztalom, eddig sétáltam a kutyával heti nagyjából 30-40km-t, kedv függő. Szombat-vasárnap találkoztam néha 1-2párral. Most hétköznap mennék ki, az egész erdőben színes foltok vannak mindenfelé, különböző divatos futóruhákban
Szerencsére tilalom van, nem mentem arra. De hétfőtől megint szabad, nem tudom hova fogok menni vele
Ehhez annyit, hogy tegnap szervizben voltam a citrommal egy francia autó szervizben és kérdeztem, hogy vegyek-e a c5-ból az utolsó évjáratos hydraktívot (2016-ig gyártották azóta nincs hidropneus rugózású citrom) mert asszonynak is megtetszett és a swiftet esetleg ilyenre cserélnénk erre mondta, hogy jó, jó, de nagy költséget veszek vele a nyakamba és mesélt pár dolgot és mondta, hogy nem érti a magyarokat mert mindenki csak azt nézi, hogy neki jobb legyen mint a másiknak miközben a világ legjobb autóját itt gyártják Egomban.....ezek az ő szavai én már sok suzuki után vennék mást (mondjuk eddig minden mással velősen megszívtam), de az ő szempontjából még ha maga ellen is beszél (mert ha mindenki suzukit venne felkopna a szerelők álla), de ezt mondta.....
Ma volta kint a Dvcs parton etetni meg takarítani
Egy fél nyugdíjjas klub téblábolt parton. Biciklikkel kemping székekkel
Ment a party keményen
Az elmúlt 20 évben összesen nem találkoztam eggyé emberrel mint az elmúlt egy hónapban
Mindenki meg van őrülve, de leginkább a 20 év körüliek és a nyuggerek
Amit el is fogadnék, fel-le mentek gondolom mert üresek az utak. “Csoportosultak”, veszélyes is, amúgy is szoktak ott büntiket kapni.
Én olyan helyekre mentem most ahova amúgy eszembe sem jutott volna, kis kápolnák, eldugott Duna-part... direkt elkerülve a frekventált helyeket.
Ismertebb (szinte mindenkinél előforduló) típushibák:
- a szervókormány (maga a kormánymű) ropog, tönkremegy (szó nélkül cserélik - a cseredarabokkal már nincs gond)
- az oldalablakok lötyögnek és zörögnek a keretekben ha le van engedve (egyszer cserélik, de egy hónap múlva ugyanolyan xar - utána pingvinezés, hogy "ez ilyen")
- nagyon vékony, nagyon sérülékeny a metálfényezés. Egyéves kocsik mind tele vannak kavicsfelverődéssel. Nem javítják, mindenki fóliáztat ezerrel, 150-200k-ért)
- sima 95-ös, E10 benyával csörög a motor (pedig ez van előírva). 100-assal muszáj járni, de annyira keveset fogyasztanak, hogy nem tétel.
Úgyis te vagy az erősebb
Tudom hogy nem tetszik mert bezavar az önigazolásotokba, és szeretnétek ha nem lenne, de attól még ott van és nincs eltörölve, így engem igazol, és attól hogy engem igazol nem kiskapu lesz csak kellemetlen számodra, akárhogy magyarázod, mert mindig az orrod alá dörgölöm
Amúgy szarul idézted a törzset. Amit ott elmondtak tényleg azt jelenti hogy nem lehet motorozni, de ettől még nincs igaza. Akkor lenne igaza ha eltörölték volna az 5. paragrafust, vagy tételesen felsorolnák mit lehet és mit nem. De mivel ilyen nincs benne, ezért már az az állítása sem igaz hogy tételes felsorolásba nem fér bele, mert ilyen nem is létezik, így ez csak a saját egyéni értelmezése.
Van egy templom rom a közelünkben azt látogatják serényen
Szerencsére tilalom van, nem mentem arra. De hétfőtől megint szabad, nem tudom hova fogok menni vele
Egy fél nyugdíjjas klub téblábolt parton. Biciklikkel kemping székekkel
Ment a party keményen
Az elmúlt 20 évben összesen nem találkoztam eggyé emberrel mint az elmúlt egy hónapban
Mindenki meg van őrülve, de leginkább a 20 év körüliek és a nyuggerek
Én olyan helyekre mentem most ahova amúgy eszembe sem jutott volna, kis kápolnák, eldugott Duna-part... direkt elkerülve a frekventált helyeket.