Nem erről van szó. Megvenné drágán is, arcvédő eddig is volt. Nem a virustól fosnak hanem a feljelentőktől. Semmilyen aerosolos hatással járó tevékenységet nem végezhetnek, pl ilyen a fúrás, köszörülés. A fúrás mellé adagolt viz mindenfelé spriccel a helyiségben szinte. De szerintem még ezt is megoldanák minden beteg utáni fertőtlenítéssel kevesebb napi páciens ellátásával.
Csak huzni lehet, ahhoz nem kell semmi.
Tegnap beszéltem épp a fogorvosommal, hogy nincs e valami fejlemény mert megint lepattant egy darab az egyik fogamból, meg amugyis elmaradtak a soron következő fogak. Igény lenne, de hiába van magánrendelője nem mer dolgozni mert biztos hogy példát statuálnak ha felnyomják. Nekem is annyit mondott hogy ha elkezd fájni mindenképp keressem, legfeljebb megcsinálja éjszaka vagy hajnalban.
Amúgy a fogorvos elmehet a picsába
8-15 ezer egy natúr tömés. Ennyibe nem fér bele neki egy 1000 forintos maszk?
Kesztyű amúgy is alap, beszerez egy arc védőt aztán lehet dolgozgatni
Most ha arra vár hogy teljesen elmúlik minden vírusos megbetegedés akkor egy évig se fog dolgozni vagy tovább
Nemigazan vagyok hozzaszokva hogy kapjak barmit.
Igazabol meg kerni sem kertem, eddig sem. Mindig onerobol oldottam meg vagy csaladilag.
Eddig is volt, ezutan is lesz valami.
De megmondták és igazán nem is volt várhato ez a fajta armageddon. Mi semmit bem csináltunk szinte másként mint eddig, de bosszanto volt hogy mások baromsága miatt nem kaptál valamit.
Téged és még néhány jelenleg hátrányos helyzetű magánzót akár kereskedelemben akár vendéglátásban vagy turisztikában érdekelt, netán fogorvos most (idézőjelben) sajnálom,mert ha minden ideálisan alakul akkor is honapokat buknak önhibájukon kivül.
Persze, rajottek hogy nem lesz armageddon, elfogyott a penz, elkeztek a bevasarolt cuccot enni, es rsjottek hogy szrabb izu a loncshus meg a chilisbab mint gondoltak.
Mar visszaallt a normal rendbe a bolti terheles, max a nyuggertime miatt van nagyobb sor a vegen, vagy csak a kevesebb penztar miatt, ez itt a madarasban, bar a robotpenztar gyors.
Nyilván a tulajdonosok részvényesek jólnjárnak. Az alkalmazottak egy fillérrel nem kapnak többet de tripláját dolgozzák. És ha azt vesszük jobban kitettek egy esetleges fertőzésnek mint sok más ágazat
Én megmondtam, és már sokak hangot is adnak ennek az irreális valóságtól elrugaszkodott eü történetnek, sokkal többen fognak meghalni a koronavirus miatt bekövetkezett elhanyagolt és idöben nem felismert és nem kezelt betegségek miatt. Amig egészségesek az érintettek, fel sem fogják a jelentőségét.
Felénk is ez van, üres kórházak, elvont eü dolgozók mert várják a virust. Közben más betegségeket totál leszarnak, az most nem fontos.
Mire feleszmél a lakosság, sokkal nagyobb lesz a baj.
Orulnek a tulterhelesnek, de az csak az elelmiszer agazatban, es ott is csak volt, meg a futaroknal. Mert most azt sulykoljak hogy inkabb rendelj.
Igazabol az elelmiszeresek megcsinaltak az egrsz evet jet honap alatt, extra egyszeri plusszkent, a webesek meg tovabbi plusz piaci reszesedes, de mivel a gyartas es az import nehezitettebb lett ott is megakad az egesz, csak elotte kisoprik a raktarakat.
Egy csomo gyarto nem csak a dolgozoi ovintezkedesek miatt hanem anyaghiany miatt all le.
Utana meg azert mert elfogy a vasarlok penze.
Nalam van aru, kereslet nincs, csak ilyen januari gyotrődes. Ey ez lesz egesz evben.
De spec olyan aki olaszbol hozta az alspanyag jo reszet nem tud termelni egy honapja.
Aztán miért is?
Hamarabb negtapsolok bárki.mást aki dupla annyit dolgozik a kialakult helyzet miatt.
Persze vannak.kivételes helyek ahol tényleg dolgoznak.
De amugy üres kórházak nem fogadó házi orvos nem létező szakrendelés, ellátásból kibaszott betegek nem rendelő fogorvos stb. Ja és kinok közt eltávozó magára maradt elesettek.
Ha tapsolni akarsz gondolj a kereskedelemre is ahol valóban tulterhelés van nap mint nap, nem láblógató eüsök.
Csak huzni lehet, ahhoz nem kell semmi.
Tegnap beszéltem épp a fogorvosommal, hogy nincs e valami fejlemény mert megint lepattant egy darab az egyik fogamból, meg amugyis elmaradtak a soron következő fogak. Igény lenne, de hiába van magánrendelője nem mer dolgozni mert biztos hogy példát statuálnak ha felnyomják. Nekem is annyit mondott hogy ha elkezd fájni mindenképp keressem, legfeljebb megcsinálja éjszaka vagy hajnalban.
8-15 ezer egy natúr tömés. Ennyibe nem fér bele neki egy 1000 forintos maszk?
Kesztyű amúgy is alap, beszerez egy arc védőt aztán lehet dolgozgatni
Most ha arra vár hogy teljesen elmúlik minden vírusos megbetegedés akkor egy évig se fog dolgozni vagy tovább
Igazabol meg kerni sem kertem, eddig sem. Mindig onerobol oldottam meg vagy csaladilag.
Eddig is volt, ezutan is lesz valami.
Felénk is ez van, üres kórházak, elvont eü dolgozók mert várják a virust. Közben más betegségeket totál leszarnak, az most nem fontos.
Mire feleszmél a lakosság, sokkal nagyobb lesz a baj.
Igazabol az elelmiszeresek megcsinaltak az egrsz evet jet honap alatt, extra egyszeri plusszkent, a webesek meg tovabbi plusz piaci reszesedes, de mivel a gyartas es az import nehezitettebb lett ott is megakad az egesz, csak elotte kisoprik a raktarakat.
Egy csomo gyarto nem csak a dolgozoi ovintezkedesek miatt hanem anyaghiany miatt all le.
Utana meg azert mert elfogy a vasarlok penze.
Nalam van aru, kereslet nincs, csak ilyen januari gyotrődes. Ey ez lesz egesz evben.
De spec olyan aki olaszbol hozta az alspanyag jo reszet nem tud termelni egy honapja.
Hamarabb negtapsolok bárki.mást aki dupla annyit dolgozik a kialakult helyzet miatt.
Persze vannak.kivételes helyek ahol tényleg dolgoznak.
De amugy üres kórházak nem fogadó házi orvos nem létező szakrendelés, ellátásból kibaszott betegek nem rendelő fogorvos stb. Ja és kinok közt eltávozó magára maradt elesettek.
Ha tapsolni akarsz gondolj a kereskedelemre is ahol valóban tulterhelés van nap mint nap, nem láblógató eüsök.