Ha arról lenne szó hogy egy ipari mondjuk dewaltot vegyek meg használtan amin jól látszik hogy keveset használt vagy egy új lidliset, egyértelműen a használtat.
az árcédula egy statisztikai adat, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e vagy nem, ki tudja-e fizetni, vagy nem, karja-e kifizetni vagy nem....
nekem pl megéri... 4 évente visszatolom, piaci áron beveszik, rádobok egy kicsi pénzt és megint új van, 4 évig garis. már az eladással sem küzdök, nincs értelme.... mondjuk nekem mindig elvittek mindent jó áron.... az első, aki jött.... 2 vevőjelöltnek mondtam csak azt, hogy neked ez nem eladó... miért? mert hülye vagy.....
én kb 2005ben vettem az f asta 800ért aztán azóta is fasza
mondjuk nem dudál ez tény valami van vele, egy ideig olyan volt hogy működött pár hétig-hónapig aztán egyszercsak elhallgatott pár hónapra és utána ismét működött, és ez így ment évekig
most elérhette a végső baj mert hallgat évek óta,legutóbb már csak pér napig szólt
feltettem egy másikat aztán ha nagyon kell van kürt
Mondjuk ez pont nem igaz,csak en jarmukent nem befekteteskent gondolok ra.
Es nem azon ragodom hogy all benne a penzem.
Furogepet is hasznaltban veszel?
Ki mondta azt hogy senki ne vegyen újat ? Azert mert te vettél új motort, azt hiszed hogy mindnekinek új motort kellene venni. Holott jóformán semmivel sem vagy előrébb mintha vettél volna egy használt kevés km-est, sőt kifizettél sok sok pénzt arra hogy huu ez új motor és fizeted a kötelezőre megint mert van egy huuu új motorod.
hát ez mondjuk így nem igaz.... suzukit is láttam már garban blokkot cserélni, nem is egyet..... ott sem éri meg? inkább blokkot cseréltettek volna 1,5M-ért?
Hogy veszel használtat ha nem vesznek újat?
Amúgy a 790-sem az utcán terem.
Mégegyszer.Ha befektetésként gondolsz egy járműre,ne tedd.Szar befektetés.
Ha közlekedési eszköként akkor vedd meg.
Tele a net még itt is a tuti használt vételekkel,és mindig úgy kezdődik hogy patika csak ez van meg az van vele.
Ott a hastra,2008-ban 3,5-ért kigurítottam.Most 12 éves,egy deka gond nincs vele gurul,világít,dudál,fékbetét,olaj olajcsere.
A járgány még 10 év mulva is kocsi lesz.Használt sokkal nyűgösebb.
Az én gépemre lehetne valamilyen túraenduro szerű brutális bukó rácsot szerelni a két oldalra? Inkább itt-ott kifúrom a gyári idomot hozzá, ha kell, de ha megborítom a gépet, akkor annyi, ehhez nem lesz idom szett, csak talán az olaszoktól méregdrágán.
megveszed a motort aztán veszel rá egy erdei idom szettet, max 200 pénz pluszban, amit ha eladod a motorod egy 50esért biztos el lehet sózni, így 150 bukó lesz de a motor eladáskor 3x ennyit nyersz rajta
nekem pl megéri... 4 évente visszatolom, piaci áron beveszik, rádobok egy kicsi pénzt és megint új van, 4 évig garis. már az eladással sem küzdök, nincs értelme.... mondjuk nekem mindig elvittek mindent jó áron.... az első, aki jött.... 2 vevőjelöltnek mondtam csak azt, hogy neked ez nem eladó... miért? mert hülye vagy.....
mondjuk nem dudál ez tény valami van vele, egy ideig olyan volt hogy működött pár hétig-hónapig aztán egyszercsak elhallgatott pár hónapra és utána ismét működött, és ez így ment évekig
most elérhette a végső baj mert hallgat évek óta,legutóbb már csak pér napig szólt
feltettem egy másikat aztán ha nagyon kell van kürt
A turelem mindenfelet terem.
Es nem azon ragodom hogy all benne a penzem.
Furogepet is hasznaltban veszel?
Amúgy a 790-sem az utcán terem.
Mégegyszer.Ha befektetésként gondolsz egy járműre,ne tedd.Szar befektetés.
Ha közlekedési eszköként akkor vedd meg.
Tele a net még itt is a tuti használt vételekkel,és mindig úgy kezdődik hogy patika csak ez van meg az van vele.
Ott a hastra,2008-ban 3,5-ért kigurítottam.Most 12 éves,egy deka gond nincs vele gurul,világít,dudál,fékbetét,olaj olajcsere.
A járgány még 10 év mulva is kocsi lesz.Használt sokkal nyűgösebb.
Egy keveset futott használt kell