Keresem azt a képernyőfotót, amikor az szdsz wiki-s szócikkét fotózták le, izraeli zászlóval és fodor gabriellának nevezték a szdsz képviselőjét.
Ha megtalálom, mutatom.
Mert gyűjtöm az ilyent.
Az mindegy... Itt a topicokban mar elég szavazóbázisa van
Viktorunk legyen egészséges, mert ha neki baja lesz, a kutyái széttépik az országot a hatalomért, ha mar nem lesz rajtuk póráz úgyhogy én csak jó egészséget tudok kívánni
Kamionosokat, futárokat nem kellene tapsolni? A mi megyénkben 20 fertőzött sincs, korházban sincs senki. Ellenben egy jóbarátomnak tegnap mondták le az MRI-t amire már pontosan nem tudom de nagyon régóta vár mert foltokat találtak a máján. Egyetlen beteg sincs a kórházban, érdekes ez. Ha koronás vagy akkor figyelnek rád, különben meghalhatsz. Kemosokat is elzavarták, ez is érdekes. Holott még nincs is beteg
Na mindegy, nem akarok senkit szidni de ez kezd kicsit szánalmas lenni. Tényleg úgy érzem hogy túl van tolva de nagyon.
En a jakabot tartom eselyesnek, egeszsegugyre a zoknihazyt, oktatast meg oda kell adni a bangonenak.
A fegyorrel bajban vagyok, talan a honvedelemre alkalmas.
A feltételeket mi magunk teremtjük meg. A hülyék, nyuggerek és irigy balfaszok helyett én nem teremthetem meg nekik azt, hogy a török basa sorozatát nézve egész nap a tévé előtt lóbálják a lábukat.
Ja, erről jut eszembe, szereti valaki a Tash Sultana-t?
Ha megtalálom, mutatom.
Mert gyűjtöm az ilyent.
Viktorunk legyen egészséges, mert ha neki baja lesz, a kutyái széttépik az országot a hatalomért, ha mar nem lesz rajtuk póráz úgyhogy én csak jó egészséget tudok kívánni
Na mindegy, nem akarok senkit szidni de ez kezd kicsit szánalmas lenni. Tényleg úgy érzem hogy túl van tolva de nagyon.
A fegyorrel bajban vagyok, talan a honvedelemre alkalmas.
Ja, erről jut eszembe, szereti valaki a Tash Sultana-t?