Akkor arrol szuletne 54 cikk naponta hogy az o1g ellopja a tesztet majd minden ejszaka belopodzik a korhazakba es kinyiraja, eltunteti az aldozatokat es hetediziglen megfelemlitik az oltonyos sameszok a rokonokat.
Mivel folyamatosan mondjak hogy ez csak a kezdet, csapbol is ez folyik, kurvara nem ertem honnan veszed a hurraoptimizmust. A tetozest is juliusra varjak, amit en nagyon nem.
Értsd már meg, hogy a kormány járványellenes intézkedéseivel semmi bajom nincs!
Számomra az a hurráoptimizmus tűnik indokolatlannak, hogy ezt "ennyivel megússzuk". Kívánom hogy legyen úgy, de egyelőre nem látom az okát, hogy mitől fog így történni...
Na, megkérdeztem asszonyt. Azt mondja az a lélegeztetőgépnek egy kevésbé erőszakos formája. Enyhébb esetekben használják, amikor a maszk már kevés.
Nálunk nem tartanak ilyet.
Ha elkohogi magat ket pitypang mocsoladon azt felveszi valaki mobilon egy egy fel oran belul a 444 asztalan landolva minimum aznap 35 focikk szuletne belole hogy nincs madzk, kesztu el lelegezteto.
De 10 millio virologus orszagaban minek a teszt, mindenki tesztelni IS jobban tud, meg kezelni meg gyogyitani IS.
Meg a darutervezok IS okosabbak mint az orvosaink, hisz azok mind kulfoldon vannak.
B+ meg bogyó mind2 baloldaladat OK, hogy valaki ellenzéki, de azért látni is tudni kéne... jó, biztos manipuláltak a számok, de ma - a net, féccbuk, stb. idejében - nem gondolod, hogy csak híre menne, ha hullanának a népek? És nem ment híre... akkor valami csak jobb nálunk, mint a Liberális Etalonoknál (francia, belga, stb.) Mert ott hullanak szépen...
Így viszont - a kevés teszt, és az ebből fakadó kevés publikus pozitív teszteredmények miatt - "nem tudják beszaratni" a lakosságot, azok meg nagy ívben tesznek minden tiltásra. Ez viszont nem tűnik túlzottan megnyugtatónak....
A BMW-vel nem vagy elkésve - a te korodban arra még én vártam utána 6 évet Akkoriban Nissan Vanettel meg Trabanttal jártunk... de a nővel igen A kinderrel is bele kéne húznod szaporítani kell a magyart A LADA megteszi, nekem is az volt, mikor megismertem a Zasszonyt
Tudom, nem is panaszkodtam a rendelkezések miatt egyetlen egyszer sem. Belátom hogy szükség van rájuk.
A néha hirtelen feltörő hurráoptimizmusban viszont nem tudok hinni. Ami megviselte Észak-Olaszországot, Franciaországot, Németországot, Ausztriát - azt mi mitől lennénk képesek megúszni? A halottaink száma így is nagyon magas - az "elismert" fertőzések számához képest. Tehát valószínűleg (az európai országok halálozási arányszámából kiindulva - sokkal-sokkal több a beteg (jórészt tünetmentes), mint azt beismerik. Nem is nagyon tesztelnek, csak aki már "kórházképes" állapotú, azt. Ha többet tesztelnének, sokkal aggasztóbb számokat láthatnánk nap mint nap.
- A magyar egészségügy a legfejlettebb Európában, mind személyzetét, mind eszközállományát tekintve.
- Kormányunk még időben, ingyen kiosztott minden lakosnak 100-100 db védőmaszkot, hogy ne legyen akadálya a megfontolt védekezésnek.
- Végtelenül fegyelmezett állampolgáraink minden rendelkezést, tiltást a legszigorúbban betartottak.
- A teljes lakosságot tesztelték, kétszer is!
....Ja, nem... ....lehet hogy a vírus kapott röhögőgörcsöt a határainknál, és inkább békén hagy bennünket, van elég bajunk nélküle is....
De azt lehetne maszkkal is.
Én nem értek hozzá, tartózkodom attól, hogy így következtetést vonjak le a látottakból, de szerintem van valami, amit nem tudunk.
Csak sima oxigénsátor ez, amivel egy darabig lehet kompenzálni a lecsökkent tüdőkapacitást.
Nem az ebolát akarják izolálni ezekkel.
A lélegeztető gép akkor kell ha magától nem tud lélegezni, mert annyira legyengült, a vérében lévő kevés oxigéntől.
Számomra az a hurráoptimizmus tűnik indokolatlannak, hogy ezt "ennyivel megússzuk". Kívánom hogy legyen úgy, de egyelőre nem látom az okát, hogy mitől fog így történni...
Nálunk nem tartanak ilyet.
Meg a darutervezok IS okosabbak mint az orvosaink, hisz azok mind kulfoldon vannak.
A néha hirtelen feltörő hurráoptimizmusban viszont nem tudok hinni. Ami megviselte Észak-Olaszországot, Franciaországot, Németországot, Ausztriát - azt mi mitől lennénk képesek megúszni? A halottaink száma így is nagyon magas - az "elismert" fertőzések számához képest. Tehát valószínűleg (az európai országok halálozási arányszámából kiindulva - sokkal-sokkal több a beteg (jórészt tünetmentes), mint azt beismerik. Nem is nagyon tesztelnek, csak aki már "kórházképes" állapotú, azt. Ha többet tesztelnének, sokkal aggasztóbb számokat láthatnánk nap mint nap.
Ott mindenki lefertőződött volna,ha akar,ha nem.
- A magyar egészségügy a legfejlettebb Európában, mind személyzetét, mind eszközállományát tekintve.
- Kormányunk még időben, ingyen kiosztott minden lakosnak 100-100 db védőmaszkot, hogy ne legyen akadálya a megfontolt védekezésnek.
- Végtelenül fegyelmezett állampolgáraink minden rendelkezést, tiltást a legszigorúbban betartottak.
- A teljes lakosságot tesztelték, kétszer is!
....Ja, nem... ....lehet hogy a vírus kapott röhögőgörcsöt a határainknál, és inkább békén hagy bennünket, van elég bajunk nélküle is....
Én nem értek hozzá, tartózkodom attól, hogy így következtetést vonjak le a látottakból, de szerintem van valami, amit nem tudunk.
Nem az ebolát akarják izolálni ezekkel.
A lélegeztető gép akkor kell ha magától nem tud lélegezni, mert annyira legyengült, a vérében lévő kevés oxigéntől.