Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor arrol szuletne 54 cikk naponta hogy az o1g ellopja a tesztet majd minden ejszaka belopodzik a korhazakba es kinyiraja, eltunteti az aldozatokat es hetediziglen megfelemlitik az oltonyos sameszok a rokonokat.
Ha figyelnél, tudnád: most például egészen konkrétan az Atis által belinkelt Blikk-es cikkre reagáltam.
Mivel folyamatosan mondjak hogy ez csak a kezdet, csapbol is ez folyik, kurvara nem ertem honnan veszed a hurraoptimizmust. A tetozest is juliusra varjak, amit en nagyon nem.
Maszk MOST már van. Annyit vehetsz a gyógyszertárban, amennyi pénzt nem szégyellsz elbaxni
Értsd már meg, hogy a kormány járványellenes intézkedéseivel semmi bajom nincs!

Számomra az a hurráoptimizmus tűnik indokolatlannak, hogy ezt "ennyivel megússzuk". Kívánom hogy legyen úgy, de egyelőre nem látom az okát, hogy mitől fog így történni...
Na, megkérdeztem asszonyt. Azt mondja az a lélegeztetőgépnek egy kevésbé erőszakos formája. Enyhébb esetekben használják, amikor a maszk már kevés.
Nálunk nem tartanak ilyet.
Ha elkohogi magat ket pitypang mocsoladon azt felveszi valaki mobilon egy egy fel oran belul a 444 asztalan landolva minimum aznap 35 focikk szuletne belole hogy nincs madzk, kesztu el lelegezteto.
Na ugye!
De 10 millio virologus orszagaban minek a teszt, mindenki tesztelni IS jobban tud, meg kezelni meg gyogyitani IS.
Meg a darutervezok IS okosabbak mint az orvosaink, hisz azok mind kulfoldon vannak.
B+ meg bogyó mind2 baloldaladat OK, hogy valaki ellenzéki, de azért látni is tudni kéne... jó, biztos manipuláltak a számok, de ma - a net, féccbuk, stb. idejében - nem gondolod, hogy csak híre menne, ha hullanának a népek? És nem ment híre... akkor valami csak jobb nálunk, mint a Liberális Etalonoknál (francia, belga, stb.) Mert ott hullanak szépen...
Szerencsére az nem következett be - ez is azt bizonyítja, hogy szükség volt (és továbbra is van) a tiltásokra.
Így viszont - a kevés teszt, és az ebből fakadó kevés publikus pozitív teszteredmények miatt - "nem tudják beszaratni" a lakosságot, azok meg nagy ívben tesznek minden tiltásra. Ez viszont nem tűnik túlzottan megnyugtatónak....
Az orvosi kamara mar marciusra duplaennyi halottat josolt.
A BMW-vel nem vagy elkésve - a te korodban arra még én vártam utána 6 évet Akkoriban Nissan Vanettel meg Trabanttal jártunk... de a nővel igen A kinderrel is bele kéne húznod szaporítani kell a magyart A LADA megteszi, nekem is az volt, mikor megismertem a Zasszonyt
Tudom, nem is panaszkodtam a rendelkezések miatt egyetlen egyszer sem. Belátom hogy szükség van rájuk.

A néha hirtelen feltörő hurráoptimizmusban viszont nem tudok hinni. Ami megviselte Észak-Olaszországot, Franciaországot, Németországot, Ausztriát - azt mi mitől lennénk képesek megúszni? A halottaink száma így is nagyon magas - az "elismert" fertőzések számához képest. Tehát valószínűleg (az európai országok halálozási arányszámából kiindulva - sokkal-sokkal több a beteg (jórészt tünetmentes), mint azt beismerik. Nem is nagyon tesztelnek, csak aki már "kórházképes" állapotú, azt. Ha többet tesztelnének, sokkal aggasztóbb számokat láthatnánk nap mint nap.
Ingyen parkolas. Mesteri ez a diktator.
Egy dolgot viszont időben csináltak,ami rengeteget segített. Az iskolákat időben bezárták...
Ott mindenki lefertőződött volna,ha akar,ha nem.
Olcsobb lenne neked kikapcsolna a TEK a netedet.
Olcsobb lenne neked kikapcsolna a TEK a netedet.
Oszt mibű' gondojja?

- A magyar egészségügy a legfejlettebb Európában, mind személyzetét, mind eszközállományát tekintve.
- Kormányunk még időben, ingyen kiosztott minden lakosnak 100-100 db védőmaszkot, hogy ne legyen akadálya a megfontolt védekezésnek.
- Végtelenül fegyelmezett állampolgáraink minden rendelkezést, tiltást a legszigorúbban betartottak.
- A teljes lakosságot tesztelték, kétszer is!

....Ja, nem... ....lehet hogy a vírus kapott röhögőgörcsöt a határainknál, és inkább békén hagy bennünket, van elég bajunk nélküle is....
Nos vírusmentes vasoxid.A legrosszabb rész.Plusz a küszöb de ott ottis cserés a cucc.Egyben.Innen indulunk.
De azt lehetne maszkkal is.
Én nem értek hozzá, tartózkodom attól, hogy így következtetést vonjak le a látottakból, de szerintem van valami, amit nem tudunk.
Mar az első pár sorban megbukott.... “lakosság fegyelmezettsegenek”
Csak sima oxigénsátor ez, amivel egy darabig lehet kompenzálni a lecsökkent tüdőkapacitást.
Nem az ebolát akarják izolálni ezekkel.
A lélegeztető gép akkor kell ha magától nem tud lélegezni, mert annyira legyengült, a vérében lévő kevés oxigéntől.