Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a "gép" alig pár lóerős! Viszont ha ilyened van nem mondhatja senki, hogy Neked lófszod sincs! Ha szerencséd van akkor mindjárt van kettő is!
De most már nincs pénze rá....
Milyen gumi van rajta?
Jöhet, kell a bográcsoláshoz
Most is vannak faék egyszerű új autók.
Miért kaptaa lisztharmat nevet ?
Szerintem túl drága a beledőléshez egy olyan.
Ez a tied,nagyon megbízható és hazai gyártású.
Pont ebben a nem hivalkodó, de kellemesen szép bordó színben tetszik, de sokkal ballonosabb gumikat tennék rá,csúnya acél felnikkel, hogy ne is tudjam milyen úton vagyok, semmit ne érezzek belőle.
A 3-as tetszik nagyon, a 2-es van tesómnak, de azzal sem volt semmi komoly gond, ellenben nagyon jó utazni benne.
Csodálkozok nem írt még lisztharmatúr.
Próbálj ki egy olyat ami nekem van, puritán, egyszerű, széles az ülés és nem kagylós, így belefér a hombár tested. Nem mellesleg olyan hasmagassága van, hogy majdnem terepjáró, tudsz vele menni pecázni.
Ha Laguna 2, akkor gyorsan pofozd fel magad!
Nem szeretnél te a szereplővel több időt eltölteni, mint a pároddal!
Jaa még mindig küszködsz
A sorom most is jól megy
Nincs szükségem banki segéjre
A pioritásom meg nem hinném, hogy változna!
Ha veszek bármit is, akkor továbbra is a megbízhatóság vezérel!
De én abból "is" élek aki másképp gondolkozik, mert kő a luxus

Valaki így, valaki úgy gondolkozik. Nincs ezzel semmi baj
nekem egyedüli elvárás hogy kényelmes legyen az ülése a dagadt valagamnak, és beinduljon télen nyáron
ha tud menni 120al az teljesen elég
és ne kelljen több pénzt rákölteni mint a mostani astrára
na ez ami soha az életben nem fog teljesülni, még egy vadi új autónál sem
Ugyan így vagyok az enyémmel, ilyen olcsón javítható, rém egyszerű kocsit már nem fogok találni. Ha feltűnik egy papa mobil, mondjuk a zsiványabb 1.4 16v 98 lovas motorral, valósan kevés km-rel, lehet be kéne táraznom magamnak és konzerválni.
Te is még most raktározz be egy ugyan olyan Astra-t, amire majd átteszed a mostaninak a vázszámát, a motorszámot ki sósavazod és arra beírják majd, hogy elhasználódás miatt nem olvasható és kész is.
a vége az lesz hogy a kardomba dőlök, most már azt is megtehetem
"Neríííjjjálmááá!!
Tudod, rám nagyon sok mindent mondtak már - de a hiszékeny még nem volt közte!
pár éve volt kb 2milla kp de még ennyiből se tudtam megtalálni az utódját, pedig az igényeim olyan kicsik hogy szinte nincsenek is
Látod, az első hozzászólásomban mondtam, hogy sosem fogod megérteni... vagy talán 20 év múlva, ha addig jól megy a sorod, és változik a prioritásod
én minden nap kétségbeesek majd magamba roskadok amikor eszembe jut hogy az astra előbb utóbb kimúl, hiszen nem lesz még egy olyan fasza autóm mit az astra
most is ahogy ezt írom a könnyeimmel küszködök
Remélem nálunk nem teszik kötelezővé: https://index.hu/mindekozben/p...
De. Ugye van kettő szemétdombom.
Elromlani nem nagyon fog, az biztos, megbízhatóságban nincs hiba. Én egy Renault Laguna-val szemezgetek, elérhető árakon fejedelmi utazási komfort, de sok apró elektronikus nyúgje van állítólag.