Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kipróbáltam egy motort...egy teljesen új stílust. Rábeszélt egy ismerősöm....de baromira tetszett
1 héten...
Egy 20 dekásat nem bírna el ez a keszegseggű
Nekem egy három kilós lengyel kalapácsom van - kb. 10-et bírok vele ütni....,.
Szerintem kevés az az ember aki tud hosszabb ideig dolgozni mondjuk egy 2 kilós kalapáccsal
Ha elkezdi tizen-huszon évesen és bírja a szervezet akkor esetleg 40+ évesen is bírja
De csak ha úgy beleugrik a melóba akkor tuti lesz baj már néhány óra munkàtól is
Nyugodtan bevalhatod hogy a csökevényeiddel nem bírod el a kalapácsot
Amúgy ha megszokja az ember ezt a bulváros stílust annyira nem gáz ez a kés készítő műsor
Bár olyan durva hibák vannak benne amit egy kés készítő nem tudom hogy engedhet meg magának
Bár nem tudom hogy ezek tényleg kés készítők-e vagy csak sittes bökő készítők
van pár tetszetős kés de nem sok
Na de a főzösben is igazából főznek, nem megjátszák.
Egy vetélkedőn mit variáljanak? Persze hogy egy kaptafa minden. Amit csinálnak az a lényeg.
Csak ezek kellettek, megy a doblemezbol ket oldalt kéttenyernyi darab. Csak igy adtak oda.
Hát komám, ha ezt magyarázni kell neked, az már régen rossz. És pl. a 70 féle főzős vetélkedő? Hisz ott meg csak főznek, zsűri kóstol, néz, szavaz... ez mind egy kaptafára készül. Akár a zenés tehetségkutató Show-kat is hozhatnánk példának - tudom, ott sincs részrehajlás soha, mindig a legjobb győz (persze az segít, ha az ember Király Linda vagy Viktor - ez csak egy példa volt )
Discovery, mint tudományos dokumentumfilm csatorna? Inkább egy Reader Digest szint, szórakoztató és ismeretterjesztő. Tudományban túl mélyre sosem megy - mint ahogy ez a kovácsműsor sem. Ez is, mint az összes, CSAK azért készül, hogy megnézd benne a reklámot
ennyi előnye van a diszlexiának hogy én ezt tökéletesen tudom olvasni
Már én is megkörnyékeztem após üllőjét.
A gépkalapács ami nem egyszerű, mert ahogy nézem abba van rendesen anyag, szóval az hulladék vas árban sem olcsó, de a többit meg tudom magamnak csinálni...
Csak én is úgy vagyok vele mint ini, hogy úgy is tudom hogy ehez IS értek, szóval kár fárasztani magam vele
Najó nem, igazából csak azért nem vágnék bele, mert már így is teli a pincém a különféle projektekkel, szóval ahhoz előbb fel kell gyújtanom a házat hogy legyen hely újabb dolgoknak.
Abból a kabinból?
Mi lesz belőle, fogpiszkáló?
Ha főnök, akkor miért nem vág rendet? Na meg az elvégzett meló arányába fizetni, azt egyből elkezdenek iparkodni ha nem órabérben vannak fizetve.
??? miről beszélsz te?
Ez egy vetélkedő amiben kézi kovácsolnak. Pont. Mit lehet ezen győzikézni, meg valóságsózni?
Nem vitatkoznak, nem szavazgatnak, nem fojtogatják egymást csak 4 ember csinál valamit egymás melleti munkapadon és a zsűri pontozza.
Nem az RTL-en megy hanem a Discovery-n, ami alapvetően egy tudományos dokumentumfilm csatorna.

És lehet hogy te tök antiműszaki vagy, de én mint műszaki ember nagyon jó és működő fogásokat tudok ellesni, amellett hogy érdekes.
Na ezért írtam hogy az első 10 jó eséllyel bukta lenne
De lehet több
Ennyiből lenne jó egy hőfok szabályzású elektromos kemence jó sok samottal
Na de annak az ára sosem jönne vissza meg akkor sem ha átlagon felüli dolgokat készítenék
Van egy borotva készítő ismerős többszáz ezres borotvákat is készít jó sok éve a szakmában van de meg így is törik el neki edzés kor borotva
Nem a faxt nem.....
Sőt önedző, sosem lágyul ki!
Miért tegyem tönkre a sajtreszelőt? Edzett anyagot nem viszi....
A visszaeresztés sem ilyen egyszerű, nem mindegy milyen hőfokról indul, mennyi ideig tart akár fokozatosan csökkentve hőn tartással, vagy pl. befedéssel a kovácsdarabot mondjuk homokágyban. Vagy más. Nem edzhető anyaggal is lehet felvetetni szenet ami azután edzhető lesz. Jó kis szakma a kovács szerettem is nagyon csak bagó volt a pénz.
Rejszolj sajtreszelővel.
Mert neked nem lehet. .....ez kiváltság.
Nekem még soha eszembe nem jutott.....
Azért mert lehet
De miért akarsz olajoshordót szeletelni? Pláne bicskával?!