Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi, akkor majd örökölsz mondd neki, hogy kedves papa, ne is herdálja el a lét, gyűjtse szépen az aranyat, jó lesz az még!
Szóval ő inkább gyűjtögető típus, azt gondolom, nem nagy jólétben nőtt fel.
Soha nem érdekelték az ilyenek. Busszal járnak utazásokra
Bár idén mentek volna egy világkörüli útra ketten anyóssal...de majd jövőre.
Mondjuk a minden hónapban tengerpartra járkálást azért irigylem, biztos télen és kora tavasszal is szép.
Miért, a BMW "üzenete" jobb?
Napokig sztorizhatnánk hogy a híres Honda miért nem indult egyik pillanatról a másikra...meg sorolhatnám. Típus és gazdafüggő...meg szerencse!
A magyar valóságban van egy aranyszabály, amit tudat alatt mindenki követ, ha nem veti fel a pénz:
Jó autót vagy jó motort nem adunk el! Ebben az országban nem olyan könnyű jó állapotú járművet kifogni és akinek van egy kis esze, az puszta hóbortból nem cserélget, mert csak rácseszhet vele sokszor.
Apósod reális ember ilyen téren, minek venne másik kocsit, ha szalon állapotú az is, ami most van.
Ezt a motort ismerem...
Ja és hozzáteszem hogy sok ember akinek negyed ennyi pénze sincs mint nekem,új kocsival jár!
Aztán meg ha valami gond van és nem tudja fizetni,akkor mutogat hogy neked könnyű bazdmeg...már negyedjére mentek a tengerre idén,más meg éhezik. Hát nahhh...dögöljön éhen aki hülye...ez a véleményem!
Aktuális, motorra vágyunk!
Mé vettél hárlit?
XR1200-at vegyél ne sporit.

http://youtu.be/3NRcaKU-AQw
Mennyit hallgattam ezt a számot, amikor még azt hittem, hogy a motoros találkozók az emberi lét netovábbjai és a chopper-cruiser motorok a motorozás csúcsa.
Haver elért egy kort, és úgy gondolta, neki is jár a Harli, és lecserélte a Honda chopperjét. Egy régi álma teljesült, ő dolgozott érte...
Na, 3 nagy túrából 2x futón hozták haza, harmadikról épp hazajött lábon, szakadt generátorral, lámpa nélkül Úgy teleszaladt vele a faxa, hogy mondta, eladja - aztán mégis megjavíttatta, újabb nagy pénzekért. Ő egy töretlen optimista
Apósomat tudom felhozni. Bármit megtehetne! Nem megyek bele a részletekbe ,de tényleg durván tele vannak. Most jön az a sok irigy parasztól,hogy jaaa így neked könnyű! Nem...20 év alatt 5 ezer forintot nem kértünk tőlük. Anyósom hétvégén főz,abból szokott adni is ha lemegyünk ebédelni...de ez szerintem sok helyen így van. Na visszatérve apósra...
Egy tucat ember. Nincs márkás ruhája,nincs Jakuzzi és szauna a pincében. Egy Kia ceed-je van ami kb 10 éves. Van benne 30 ezer kb.
Arany érméket gyűjt meg kertészkedik. Egész nap a kertben van és azt baszogatja(Agrármérnök).
Szóval nem minden gazdag vergődik. Én nyomába sem érek anyagilag,de tudnék venni új kocsit meg mellé egy új motort. Nem veszek!
Nincs értelme ! A mostani kocsim karcmentes és gyári állapotú...8 éves és 90 ezer van benne,végig garázsban van. Nekünk tökéletes.
Motort sem veszek újat ,mert nem használom ki. Sajnos nem tudok eltűnni 2 hetes túrákra még,mert a gyerek kicsi és nem engedne...de én sem mennék,mert hiányozna. Később talán fogok tudni,de az még minimum 7-8 év. Majd akkor elgondolkodom tényleg egy új motorba,ami 2 személyre is tökéletes. Addig meg elég ez bőven...
Amúgy ezt konkrétan Fillérbaszó Olcsójános életérzésnek hívják.
És kurvajó.
Tavaly óta nem szereltem motort,az is csak egy lom honda volt.
te biztos, hogy az vagy..... lélekben.... mindig szerelsz....
neeeeeeeem..... az a mentalitás, hogy akinek nem inge, nem veszi magára.... én sem teszem....
A 20 éves motor is volt valamikor csillivilli 3 év alatti,nekem is akörüli korú,én is hárlis vagyok?
Mindenre megvannak a klisék, ilyenek vagyunk ugye a bunkó béjemvés... pedig a legtöbb nem az. Sokan a minőség miatt veszik, de a kurvafuttatásból meggazdult cigány is BMW-t vesz, de nem az érzés miatt, hanem mert az a drága
A suzukis meg pont az ellentéte - sokat vitatkoztam velük Vitarás fórumon (szerettek is nagyon ) azok a tipikus kisemberek...kisstílű gondolkodással, kis igényekkel - és ezt nem bántásból mondom rájuk, ez csupán megfigyelésem eredménye...
...és ha az ilyen átül egy béjemvébe - na az lesz paraszt
Így van...mint mondtam,én tesztelek . Ilyenem még nem volt...hátha adja...
F2-nek címeztem különben
Veled semmi baj, vegyél Harlit, te megengedheted, és ilyet még nem próbáltál. Én valszeg sosem vennék, mert távol van tőlem az üzenete, minden szempontból.
Nem az ember más állatfaj? Ha a Suzukis átülne egy BMW-re ,vajon más emberré válna?
Azért nézem innen,mert a válság óta mindenhol ezt látom,ezt hallom. És pont ez az irigység és ez a hozzáállás okozta sok hülye vesztét. Mert próbált egy olyan életet élni,amihez nem volt fedezete...csak hitele. Tenni meg semmit nem tett érte. Ugyan ez...nekem van olyan haverom aki CBR 1000RR-t vett hitelre vadi újjan. Aztán mikor a törlesztő az egekbe ment,természetesen nem fizette. Lehet felvenni hitelt,de nem úgy hogy nincs semmi tartalékod. Én felveszlek 10 millát,mellérakok még ugyan ennyit és veszek egy lakást. Azt kiadom és a bérlő kifizeti a hitelemet. De nem veszek fel,mert nem kell hál istennek. A Harley-re visszatérve most te magadban hoztál egy véleményt,úgy hogy a részleteket nem ismered. Én amit néztem motort,az 2007-es és 2 millába kerül. Hogy miért? Mert szeretném átépíteni a magam stílusára,ehhez pedig felesleges új motort vennem. Így bulibb
Kéretik nem baxtatni a béjemvéseket! A suzukis, mint állatfaj, sokkal rosszabb!