Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem egészen így van
Pl a régi lom BMW kocsit kb mindenki meg tudja venni aki nem a 47eztes közmunkán él
De a BMW egy élet érzés. Legalábbis azt gondolja a nép egy része
De valamiért többnyire a hülyébbik bunkó része gondolja ezt
Szóval a BMW valamiért bevonzza ezt a réteget
Persze kivétel itt is akad.
Félénk ez a réteg mostanában a füstöt okádó pápaszemes mercikkel jár lehet az még olcsóbb mint a gagyi hármas kombi
Hát a tiéd is egy mentalitás... mindent a pénz felől nézni nem mondom, hogy nincs benne igaz, de hogy ez jut legelőször eszedbe...
Tisztelem azt a harlist, aki 20 éves kopott motorral jár találkozókra, avitt bőrcuccban, koszos felpókozott sátorral - de a csilivili, 3 év alatt 1000 km-t futott motorral pozőrködő majmokon én is csak röhögni tudok.
http://youtu.be/F7GM3iFJl94
Na ez meg mi a f@szom?
Persze...mindenhol ezt látom. Nem hogy tanulnának az okosabbtól. De irigykedni és ugatni jobb. A legdurvább az az,hogy ezek a szánalmas nyomorultak nem is ültek ilyen motorokon De ők tudják!!
Magyar mentalitás.... minden szar, amit nem tud megvenni
Aha..aha...mesélj még
Alsóörs nem érdekel...úri muri ..nem pálya.
Neked is volt?
Elég primitív ez a megnyílvánulás,de még mai napig meglep. Buzik a BMW-sek,a Harley-sok,a robogósok,a sportmotorosok...tipikus büdös paraszt hozzáállás. Pedig “elvileg” mi motorosok összetartozunk. Csak mindenhol van pár primitív bunkó,aki így gondolja. Természetesen a 99%-uk egy nyomorult irigy senki. Nahhh...pont ezért leszarom őket
Pedig ha harley-d van akkor akaratod ellenére is tartozol egy clubhoz.
Tudom...de engem nem kell “befogadni”
Soha nem akartam tartozni egy klubhoz sem,pedig hívtak. A legjobb a BM motoros klub volt
Majd rendőrökkel motorozom....Há persze
Akkor azt neked
A sportstert a harleysok sem fogadjak be....
Akkor most van két bal?
Még nem jutottam fentebb az olvasásban, és erre tippeltem volna, mikor láttam ezt. Illik az egyéniségedhez Szépen viríthacc majd rajta Alsóörsön, a többi alfa között meg aztán korod is megvan hozzá... de fel kell szedned pár kilót, pocakot, meg hosszó haj, szakáll is kelleni fog
Aztán majd várjuk itt a beszámolókat az életérzésről!

Egyébként a VROD-on kívül egy rakat fos mind - a villanyost még nem láttam, talán az ér valamit.
Jól van ez a munkahely ? Megyek én is.
Ha kicsit odafigyelek akkor tudok hülye lenni
A lébecolàs alprogramom része, nem lógnék ki a sorból
Tv-be bal alsó sarokba szokott lenni körben AP.
Ilyen csak a buziknak van. Rá sem szabadott volna ülni.
A....... p......ját....
Nem lehet mert másnap nem jönnek és pénzelvonási lehetősége nincs csak a felelősséget kapta meg és órabér van.
Ilyen
Jaja..Harley volt...annyira nem csopper,inkább croiser...
Öregszel, és csopperre ülsz? Ne szégyelld, nem rosszabb mint BMW-snek lenni!
Én amikor kiegyengettem 3 lapot kb másfél óra volt másnap éreztem hogy kicsit tré a kezem
Igaz a sok metszés miatt eléggé odavan, műtve is volt pár éve de nem lett igazán jobb