Ez nem egészen így van
Pl a régi lom BMW kocsit kb mindenki meg tudja venni aki nem a 47eztes közmunkán él
De a BMW egy élet érzés. Legalábbis azt gondolja a nép egy része
De valamiért többnyire a hülyébbik bunkó része gondolja ezt
Szóval a BMW valamiért bevonzza ezt a réteget
Persze kivétel itt is akad.
Félénk ez a réteg mostanában a füstöt okádó pápaszemes mercikkel jár lehet az még olcsóbb mint a gagyi hármas kombi
Hát a tiéd is egy mentalitás... mindent a pénz felől nézni nem mondom, hogy nincs benne igaz, de hogy ez jut legelőször eszedbe...
Tisztelem azt a harlist, aki 20 éves kopott motorral jár találkozókra, avitt bőrcuccban, koszos felpókozott sátorral - de a csilivili, 3 év alatt 1000 km-t futott motorral pozőrködő majmokon én is csak röhögni tudok.
Persze...mindenhol ezt látom. Nem hogy tanulnának az okosabbtól. De irigykedni és ugatni jobb. A legdurvább az az,hogy ezek a szánalmas nyomorultak nem is ültek ilyen motorokon De ők tudják!!
Neked is volt?
Elég primitív ez a megnyílvánulás,de még mai napig meglep. Buzik a BMW-sek,a Harley-sok,a robogósok,a sportmotorosok...tipikus büdös paraszt hozzáállás. Pedig “elvileg” mi motorosok összetartozunk. Csak mindenhol van pár primitív bunkó,aki így gondolja. Természetesen a 99%-uk egy nyomorult irigy senki. Nahhh...pont ezért leszarom őket
Tudom...de engem nem kell “befogadni”
Soha nem akartam tartozni egy klubhoz sem,pedig hívtak. A legjobb a BM motoros klub volt
Majd rendőrökkel motorozom....Há persze
Még nem jutottam fentebb az olvasásban, és erre tippeltem volna, mikor láttam ezt. Illik az egyéniségedhez Szépen viríthacc majd rajta Alsóörsön, a többi alfa között meg aztán korod is megvan hozzá... de fel kell szedned pár kilót, pocakot, meg hosszó haj, szakáll is kelleni fog
Aztán majd várjuk itt a beszámolókat az életérzésről!
Egyébként a VROD-on kívül egy rakat fos mind - a villanyost még nem láttam, talán az ér valamit.
Én amikor kiegyengettem 3 lapot kb másfél óra volt másnap éreztem hogy kicsit tré a kezem
Igaz a sok metszés miatt eléggé odavan, műtve is volt pár éve de nem lett igazán jobb
Pl a régi lom BMW kocsit kb mindenki meg tudja venni aki nem a 47eztes közmunkán él
De a BMW egy élet érzés. Legalábbis azt gondolja a nép egy része
De valamiért többnyire a hülyébbik bunkó része gondolja ezt
Szóval a BMW valamiért bevonzza ezt a réteget
Persze kivétel itt is akad.
Félénk ez a réteg mostanában a füstöt okádó pápaszemes mercikkel jár lehet az még olcsóbb mint a gagyi hármas kombi