Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem 10-15 sikertelen vissza eresztetés után biztos lenne olyan ami nem törne szét az első olajos hordó szeletelés közben
Svédekkel nem biznyákolok.
Tiliztor, kulbélétor, djertya, dugettyó, főtt engely, kiskondi, kotenzátor, ideksz, soroljam még a gyöngyszemeket?
Imádok olcsó járműves csoportokban lenni...
Renszám nics, kucsok elveszett, nem lopott!
Natesű ropogó erdek el csere, jó kulbélétoral, dugettyó legyn bene!
Ez urduúl van
Ilyen hirdetések olvasásán nevelkedtem, itt nem tudok úgy írni, hogy ne tudjam megfejteni.
Opl Mega eldo
Jo lopotú szertet atóm el ado nem zurog nem katog gatalizátr alata motr vátó ki valo ujj djertyák ujj agu, miden muködik.
Nics aku csak kész pézérviheted!
Neprek csidzsgák kimjenek!
Szeforzsír gutya csere erdekl vagy galaktikus s6 tefon!
Csapágyház jó anyag.
azért vannak ilyen csemegék félre téve, hátha összejön minden
Tüziasztal, fogók, üllőbetétek, nyeles szerszámok meg egy ki lég vagy rugóskalapács azt kész a fasza műhely. Azt lehet tanulni.
"bajom ezt szert" = bajonett azért nem
Szívesen, kódfejtő vagyok.
Fordulatszám szabályzós sarok csiszoló ezen 80as smirgli aztán nagyon igyekezni kell hogy égessen
a hegy ami veszélyben lehet de ott meg új papír maxi lassú fordulat és nem ég meg ott sem
Egy fasza üllő kellene meg egy kemence és némi munkakedv
Nem egyszerű szafaládé ujjakkal írni. Plusz rejtélyes mód néha javít is a telefon
Mondjuk meg mindig femes izt erzek,de legalabb igy tudom hogy még nem vagyok koronás fő.
2 óra kardfűrész harc es sporoltam 50 rugót.
Ehhez megen rejtjelkulcs kell
Élezésnél meg vigyázz,hogy ne égesd meg az anyagot magas fordulatú köszörű, szalagcsiszoló stb mert ahol belilul ott azonnal ki is lágyul az edzett felület.
Azt mondja, hogy fafestékes rész családi a turi meg csak az övé, én elhiszem neki, pont úgy néz ki.
Hazug embernek nincs hazája.....
De ő nem rongyos csak azt mondja
Csak az egy picsa lágy anyag és szerintem cementált felület
Mert ugye egy laminalt penge egész drága így meg nagy tételben nagyon olcsón ki lehet hozni
Régi cégnél a hajlító gép szerszám is így Készült igaz ott bem az olcsóság volt a fő cél hanem hogy egyből formára hajlította plusz nem volt sérülékeny
Gyári szerszám acél tört mar el ha pl egy Lukas lemez lézervágott “lyuk” pont ott esett ki és nem vette észre a kezelő
Én a te helyedben csinálnék egy weboldalt,ahol fotóval árulnám a ruhákat. Faszbokon is hirdetheted...
A gyerek kinőtt ruháit az asszony egy pillanat alatt el szokta adni a neten! Természetesen a márkásakat veszik....de az van dögivel turikban is.
Most mindenki neten vásárol ....alkalmazkodj TE FASZ!
Mondtam neki, hogy csinálja maszekként, de nem vállalkozó alkat, régebben faterjával házakat is építettek egész jóféléket, de már ő sem vállalkozik hanem alkalmazottak és messze nem keresnek 20-at naponta.