Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk a kőműves napi 20alatt meg sem mozdul. A rossz kőművesért is sorban állnak vagyis álltak az emberek a jót meg nem is lehet már kivárni, burkoló hasonló... segédek is 10-15ezer között.
Ezért kellene az éledzés amit ki kell futtatni az élre teljes szélességben, a szalmasárga szín ami jó, a lila már csak a pl. csavarhúzó keménységnek felel meg. Itt rohadt hosszú volna leírni, megmutatva elmagyarázva sokkal egyszerűbb és könnyebb. Na ez a szakmám mint írtam és majd dolgoztam is benne 10 évig.
Sajnos nem jó semmire sem
Felületi edzése van. Aztán ha megélezed ugrik a kemény felület és kimegy az éle
A bajom ezt szert nem éles hogy ha mellkason szúrsz vele valakit ne vágjon bele a bordába mert meg szorulhat
Nejem is van egy annak bakelit a tolja az kicsit csinosabb de ugyanúgy semmire sem jó
Egyik vőjelölt kőmíves és errefelé nem nagyon fizetik meg őket, kinevezték főnöknek és van 4-6 beosztottja akik már részegen jelennek meg és nem tud velük mit kezdeni így egyedül csinál minden munkafolyamatot mert örül ha egyáltalán cipekedni segítenek, azt mondja, hogy ha vége a vírusoskodásnak keres valami más melót.
ne aggódjatok elég ha én aggódom
Eljutottam arra a pontra,hogy nem érdekelnek a hírek Nem érdekel, hányan halnak, hányan gyógyulnak, ki mit jósol mikor lesz vége Most egy kicsit hanyagolom az internetet tv-t már rég nem nézek, horgászni járok, meg felcsaptam házi péknek. Majd idővel el kezdem újraszervezni az életem egyenlőre azt csinálom mint bárki más várom a csodát és szurkolok trampnak, hogy még a hónapban beindítsa amerikát akkor talán európa is észhez tér ebből a vírus hájpból. Talán rájönnek, hogy néhány hónap és a lakosság fele nem a vírusba pusztul el hanem éhen.
Tavaly győri veteránbörzén is árultak... de nem onnét való, úgy kaptam jó régen barátomtól.
Lisztharmat, sírok
Már aggódtunk érted, lisztharmat!
nekem is van egy ilyen lent van a csónakban a fatertól kaptam a ruszkiktól szerezte 90-ben amikor kivonultak. Az ő karabélyukra való bajonett.
itt
Lali, csigalom nyugavér. Ez még megvan és az imént tankoltam a nyenyőcébe, majd utána fújtam a duksi láncát, mert holnap kinéz egy jó lődörgés...
akkor már te nem lennél
Tuti egy 2 sebességes tuning babszi!
More, sejtettem hogy veszel egy másfélét, de engem érdekelne, hogy milyen masina van kiszemelve.
Hülyéknek nem eladó.
Túl sok a leírás
A hülyék nem szeretik az irodalmat
1. Mert ez a gyári elnevezése a színének.
2.A válasz a hirdetés szövegében.
3.Getyó hamar megöregszel.
Már át is küldtem a havernak...ilyet keres
Kérdések rengetege:
1. Miért próbálod a napszívta fakó pirost elsózni Mandarine Rosso-ként?
2. Miért gondolkodsz az eladásán?
3. Mi a terv helyette?
Bogyóbá managerel.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/monster_s2r/ducati_monster_s2r_800-15625157
Mennyiért árulod?
Lisztbe forgattad mint egy pockot?
Ne keresd...beszólt!