Felénk a kőműves napi 20alatt meg sem mozdul. A rossz kőművesért is sorban állnak vagyis álltak az emberek a jót meg nem is lehet már kivárni, burkoló hasonló... segédek is 10-15ezer között.
Ezért kellene az éledzés amit ki kell futtatni az élre teljes szélességben, a szalmasárga szín ami jó, a lila már csak a pl. csavarhúzó keménységnek felel meg. Itt rohadt hosszú volna leírni, megmutatva elmagyarázva sokkal egyszerűbb és könnyebb. Na ez a szakmám mint írtam és majd dolgoztam is benne 10 évig.
Sajnos nem jó semmire sem
Felületi edzése van. Aztán ha megélezed ugrik a kemény felület és kimegy az éle
A bajom ezt szert nem éles hogy ha mellkason szúrsz vele valakit ne vágjon bele a bordába mert meg szorulhat
Nejem is van egy annak bakelit a tolja az kicsit csinosabb de ugyanúgy semmire sem jó
Egyik vőjelölt kőmíves és errefelé nem nagyon fizetik meg őket, kinevezték főnöknek és van 4-6 beosztottja akik már részegen jelennek meg és nem tud velük mit kezdeni így egyedül csinál minden munkafolyamatot mert örül ha egyáltalán cipekedni segítenek, azt mondja, hogy ha vége a vírusoskodásnak keres valami más melót.
ne aggódjatok elég ha én aggódom
Eljutottam arra a pontra,hogy nem érdekelnek a hírek Nem érdekel, hányan halnak, hányan gyógyulnak, ki mit jósol mikor lesz vége Most egy kicsit hanyagolom az internetet tv-t már rég nem nézek, horgászni járok, meg felcsaptam házi péknek. Majd idővel el kezdem újraszervezni az életem egyenlőre azt csinálom mint bárki más várom a csodát és szurkolok trampnak, hogy még a hónapban beindítsa amerikát akkor talán európa is észhez tér ebből a vírus hájpból. Talán rájönnek, hogy néhány hónap és a lakosság fele nem a vírusba pusztul el hanem éhen.
Felületi edzése van. Aztán ha megélezed ugrik a kemény felület és kimegy az éle
A bajom ezt szert nem éles hogy ha mellkason szúrsz vele valakit ne vágjon bele a bordába mert meg szorulhat
Nejem is van egy annak bakelit a tolja az kicsit csinosabb de ugyanúgy semmire sem jó
Eljutottam arra a pontra,hogy nem érdekelnek a hírek Nem érdekel, hányan halnak, hányan gyógyulnak, ki mit jósol mikor lesz vége Most egy kicsit hanyagolom az internetet tv-t már rég nem nézek, horgászni járok, meg felcsaptam házi péknek. Majd idővel el kezdem újraszervezni az életem egyenlőre azt csinálom mint bárki más várom a csodát és szurkolok trampnak, hogy még a hónapban beindítsa amerikát akkor talán európa is észhez tér ebből a vírus hájpból. Talán rájönnek, hogy néhány hónap és a lakosság fele nem a vírusba pusztul el hanem éhen.
A hülyék nem szeretik az irodalmat
2.A válasz a hirdetés szövegében.
3.Getyó hamar megöregszel.
1. Miért próbálod a napszívta fakó pirost elsózni Mandarine Rosso-ként?
2. Miért gondolkodsz az eladásán?
3. Mi a terv helyette?