Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csípem az alacsony lóerős, nyomatékos, nem fordulatszám igényes benzin motorokat. A maga nemében a Thalia is ilyen 1500-2500 között eldürrögök vele.
Mar 3 hete egy Bosch csúcskategóriás van a wp helyett... csak mert a Bosch partner és ingyen volt
A wp-t meg elajandekozom
Asszem hónap délután lődörgök 1et...
Igen, és rohadt csalós ez a szám.
A 105 lovas a tiéd?
2013ba barátommal eljártunk F1-re (Mogyoród) 4 nap alatt mentünk ha jól emlékszem 1440km távot, 7.2 fogyival. De csak a kameráknál mentünk 130-al inkább 150-190 között, plusz ugye a városi meg országúti lődörgés.
Tetszetős, szeretem a nyomatékos benzineseket, amiket nem kell agyon forgatni.
Város 10 lityi, országút miszdézibe 100-110 6.5. 16 évig gyártotta a bájer 400ezer futás gari a vezérlésre, de Atti mondta simán elfutja a dupláját. Nem is zörög a lánc, szépen duruzsol. Télen mikor kaparod a jeget az ablakról hallgatózni kell, hogy jár é a motor. A 318i be is rakták az kicsit magasabban adta le a nyomatékot meg a ló is több volt benne csakis az elektronika változtatásával.
Jah,csak az a sok csapágyas,vezérműláncos istennyila.Mind 4-6 kiló.
Egyre közelebb van az a szerviz a végén házhoz jön a szerelő!
Benzines ez kotla? Mert akkor kicsit alacsonynak tűnik a 2500-as nyomaték max. Mit fogyaszt ez szekér?
Enyém Audi meg azt írta múltkor hogy 800 km szerviz
Mentünk vele szűk 50km távot most meg 600 km szerviz lett
Ra kellene dugni a klón vagcom kábelt de lusta vagyok
/sec
Nekünk megfelel, 2500/min leadja a max nyomatékot fogyasztása is amíg győzzük tankolni.
Thalia-ban nincs hibakód...nincs hiba.
Vihetsz alkatrész után gyártottat, sőt volt, hogy hívott mit rak be amire garit is ad. Nem dolgozik drágábban mint más, pl. hibakód kiolvasása 1db ezres máshol még nem találkoztam ily hatalmas összeggel.
Dehogynem.
Az autókat meg nem üzemórára tervezik.
Sok pízt kér a lomok feltámasztásából na.
És ahogy nézem gyárialkatrész fetisiszta.
És az üzemóra nem idő, te szerencse nélküli? Senki se azt mondta, hogy 2 vagy 5 év, hanem X ezer óra
Atikának meg nem elhinni mindent a videóiban mert koránt sem ilyen faszagyerek, ahogy feltünteti magát. De jó szakember!
annak a családi beceneve a Lajhár.
Na jó de informatikus és a wikit sem ismeri,hamá fejbűl nemmegy.
Majd eccer lesz fiamnak hastra 1.6 benyása az kinyomjuk a szemit.