Szöszília feltehetően rohadtul nem ért ehhez -sem-, de el tudja mondani amit leírtak (a szintén nem annyira hozzáértők) vagy olvas a kamera feletti súgón.
Nem fegyelmezett vagy sztem, hanem tartasz attól, hogy megállít a rendőr(félsz?), szted mi lehet abból, hogy elmész gurulni? Ha lenne motorom, már mennék is. Max hazaküldenek. Jövő hét végén remélhetőleg lesz motorom. Bár fingom nincs egyelőre higyan intêzem el a papírjait. Erről tudtok valamit? Biztosítást azt hiszem lehet neten intézni. Átiratás, eredetiség vizsgálat?
És a doki egy kivételes egyén volt, aki találkozott minimum 100 emberrel(nagyon minimum) meg összefogdosott fűt fát, és nem kapta el tőle senki. Hihető!
De mindegy is. Sajnos nem lesz következménye, pedig egy nagyképű lekezelő kivagyi alak. Pont olyan a hozzáállása az emberekhez, mint ahogy ezzel foglalkozott, amikor visszajött Ausztriából. Mert Ő megteheti. Ezeknek a pénz az istene.
Most értem vissza a Balcsiről szerintem 5 motorosnál többel nem találkoztam egész úton, de autó is szerintem a tizede sincs, mint mondjuk tavaly ilyenkor.
Én nem a legelejétől gondola írtam, egyszerűen arra világítottam rá, hogy amit csepegtetnek a népnek, az közel sem a teljes info, pláne, ha szándékosan félreinformálnak minket.
Tehát az, hogy megsegítették a görögöket, az jól hangzik, de közben tulajdonképpen a segítők a saját kihelyezett pénzüket akarták biztonságban tudni.
és ezután az, hogy miben vagy miként "segítenek" a görögöknek, az már a sokadik probléma.
Az idősebb emberek végletekben tudnak csak gondolkodni, ahogy a tűbe sem tudják a cérnát befűzni, úgy semmilyen más finomsághoz nem értenek már.
Régen a világ egyszerűbb volt, az van megszokva.
Akkor kell venni egy szabványos 18650-es töltőt, és azzal tölteni egyenként a cellákat.
Vagy venni töltő áramkört...de akkor ne olyat mint Zoli, mert most írta hogy az övé gagyi
De mindegy is. Sajnos nem lesz következménye, pedig egy nagyképű lekezelő kivagyi alak. Pont olyan a hozzáállása az emberekhez, mint ahogy ezzel foglalkozott, amikor visszajött Ausztriából. Mert Ő megteheti. Ezeknek a pénz az istene.
A töltő áramkör ami érdekelne. De csak olcsón ami sorban tud 2x3db tölteni és 1-2 dollár. Esetleg 2-3
Tehát az, hogy megsegítették a görögöket, az jól hangzik, de közben tulajdonképpen a segítők a saját kihelyezett pénzüket akarták biztonságban tudni.
és ezután az, hogy miben vagy miként "segítenek" a görögöknek, az már a sokadik probléma.
Az idősebb emberek végletekben tudnak csak gondolkodni, ahogy a tűbe sem tudják a cérnát befűzni, úgy semmilyen más finomsághoz nem értenek már.
Régen a világ egyszerűbb volt, az van megszokva.
Van olyan aki 100 embert, van olyan aki egyet sem. Ez egyéntől függ.
Vagy venni töltő áramkört...de akkor ne olyat mint Zoli, mert most írta hogy az övé gagyi
http://youtu.be/EknBUpJWQhw