Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebbe el fogsz veszni
Én élőben soha nem anyázok! Nincs rá szükségem ,mert a kisugárzásommal ezt a részt elkerülöm.
És nem...nem verek agyon senkit sem Max edzésen...
Kalapács, flex, véső?

Igen, van aki meg nem tűri
Igazad van!
Az a kulturált ember ,aki ilyeneket ír !
“Nekem az 50+ éves "nyugger"-ezőket olvasva van enyhe "bunkóérzésem", amikor a saját anyját "nyuggerezi" aki kimosta a strból húgyból ezette védte, , amikor jobb, sokkal hasznosabb lett volna ha simán megfojtja azt a hülyét ! “
Kár hogy az anyád nem így gondolkodott...
Én sokat ismerek akik sose anyáznak, kulturáltan is tartják.a véleményüket, és igy is eltudnak bárkit ugy küldeni mintha durván tennék. Nekem ők.az etalon, de én is kurva messze állok tőle. De mindenestre szimpatikus.
Alapjábanvéve van aki egyáltalán nem káromkodik vagy használ durva szavakat, meégis a kisugárzásával, tekintetével, közlésével lesújtó tud lenni. Van aki nem, de anyázik helyette
Muttikat hagyjátok ki ne legyet rajzszegek.
Szép..szép...de ez nem hamburgerzsemle......
Miért kéne egy tök ismeretlent megbecsülnöm?
Szerintem te nem vagy tisztában a szavak jelentésével.
Szia öreg Sámán! 5kiló pityókából szokta készíteni a rakottkrumplit. Van vagy 130-140 kg a kolléganő.
én ma kezdtem kovász csinálni
mondjuk liszt nem sok van itthon de lehet kapni mindenhol
mindenki kenyeret csinál akkor sütök én is, biztos vagyok benne hogy jobb lesz mint bárki másé
pont nekem való feladat mire a kovász atom lesz az 3-4 nap
Szép estét Neked is! Ha már vett annyi lisztet, vajon kovászt , vagy élesztőt is vett hozzá?
Kollégám asszonya vett ennyit. Nálunk nem fogy el 1kg liszt/cukor havi szinten. Nincs zabálás 9kilót leadtam még 6 lemegy mert le. Olcsó tunning a szemétdombnak.
A "megbecsülés" a kulturált viselkedés része, látsszon az illetőn, hogy járt iskolába! No ehhez ennek az észrevételéhez kell manapság nagyító!
Ha komolyan venném a fórumot (nem ezt, bármelyiket), már akkor a Bogyó szintjén lennék.
Bammeg de jól néz ki.
Felétek is volt zápor? Itt olyan hirtelen elkezdett esni, azt hittem világvége van.
Persze én tehetek róla mert lemostam és levaxoltam a motort, de elkésett a rohadék, már visszatoltam a garázsba.
Mi csak 2 kiló finomlisztet. Panírozni.
Van aki 70kg lisztet vett.
Ezt csak úgy Alfa kedvért
Most vettem ki a sütőből.
Feleségem nem hozott hamburger bucit csak darált húst, így nekiálltam sütni, ezzel együtt már 1.5kg lisztet elhasználtam. Kíváncsi leszek hogy aki 20 kilót vett az mit fog belőle csinálni
Kb 4 oraja szopunk egy beszorult takarókupakkal.
Melyen van a furatban, ami mogott egy rugo es egy csapagygolyo tartja fokozatban a mozgatomehanizmust.
Szoval ide jarok megnyugodni, nehogy abbahaggyatok.
Nem gondolok semmit.
Ne vedd ezt ilyen komolyan mert árthat!
Ezt gondolod rólam?