Azt, hogy a világnak a csúcs sebességen száguldó gazdasága egy sziklafalba fog csapódni lassítás nélkül egyik pillanatról a másikra na arra nem volt forgatókönyve a legfelkészültebbeknek sem. nem hogy autókupecoknak nem grandiozus autógyáraknak sem. A haverral minap beszéltem aki a mercinél dolgozik azt mondta,hogy azt mondták neki, hogy leáll a termelés két hétre Mondom ezt te sem hiszed el ugye? Már miért ne hinné a gyárba mondták a vezetőség. Mondom mert valamit mondaniuk kellett. De mondom ha véletlenül valaki vinné is a dácsiamotoros szarokat alkatrész akkor semlenne hozzá. Úgy hogy az a két hét nem két hét lesz hanem néhány hónap. A környék legnagyobb foglalkoztatója. Nem ott kezdődik a baj, hogy én néhány embernek nem tudok munkát adni. Hanem amikor ez a cég 35 000 embernek nem tud.
nézd nem bántásból mondom de itt tudni kell állni a sarat nem megsértődni Mondunk egymásról, egymásnak véleményeket, van hogy hevesebben, van hogy visszafogottabban kinyilatkoztatjuk érzelmeinket. Pár hete még zotya meg alfa egymá nyakát szorongatta ma meg már kéz a kézben együtt sétélnak. Ha úgy érzed,hgoy alapjába véve nem rossz közösség ez itt (pedig csak a szemetet fújta össze a szél ) akkor kár elköszönnöd.szerintem
Akik ebbe fektetik a KIS pénzüket, azok hobbysták és nincs nagy befolyásoló szerepük a piacra, akik meg a NAGY pénzüket, azok előre bekalkulálnak több forgatókönyvet is és ezek között nincs olyan, hogy beszopják.
https://indirekt.hu/cimlap/kor...
azért nem mindenki
vannak még normálisan gondolkodó országok. Kiszámolgatták, hogy a gazdasági hatások következtében sokkal több halott lesz közvetett és közvetlen módon belátható időn belül mint amit a járvány egyáltalán képezne. A pici bőkkenő az hogy a korlátozások hiján is kevesebb az ember a félelem miatt. Nálunk ezzel nem lenne baj itt ugyanúgy lófrálnának virus ide- vagy oda Most is ezt teszik
A Svédeket kell figyelni!Ők szabadjára engedték a vírust,a nyájimmunitásban hisznek.Érdemes lesz őket figyelni az elkövetkezendő időben hogy mire jutnak.Azangolok is ebben hittek az elején,aztán ők valamiért meghátráltak.
Én pedig elköszönök ettől a fórumtól,több napos gondolkodás után arra jutottam hogy nincs szükségem az ilyen "korcs majom"megnyilvánulású emberre meg aki még helyesel is erre.
Sajnálom mert alapjába véve nem rossz közösség ez itt.
A külföldről behozott motorokat kutya nem fogja venni. A kocsikat sem. Nem tudod honosítani és múszakiztatni. Akik ezzel foglalkoznak beszerzési áron próbálnak szabadulni tőlük...vagy alatta.
Lehet most jön el a váltásideje
azért nem mindenki
vannak még normálisan gondolkodó országok. Kiszámolgatták, hogy a gazdasági hatások következtében sokkal több halott lesz közvetett és közvetlen módon belátható időn belül mint amit a járvány egyáltalán képezne. A pici bőkkenő az hogy a korlátozások hiján is kevesebb az ember a félelem miatt. Nálunk ezzel nem lenne baj itt ugyanúgy lófrálnának virus ide- vagy oda Most is ezt teszik
http://youtu.be/JBr6Sy5wLVU
Én pedig elköszönök ettől a fórumtól,több napos gondolkodás után arra jutottam hogy nincs szükségem az ilyen "korcs majom"megnyilvánulású emberre meg aki még helyesel is erre.
Sajnálom mert alapjába véve nem rossz közösség ez itt.