Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon kell nagy rálátás...mindenki látja hogy off
Azt, hogy a világnak a csúcs sebességen száguldó gazdasága egy sziklafalba fog csapódni lassítás nélkül egyik pillanatról a másikra na arra nem volt forgatókönyve a legfelkészültebbeknek sem. nem hogy autókupecoknak nem grandiozus autógyáraknak sem. A haverral minap beszéltem aki a mercinél dolgozik azt mondta,hogy azt mondták neki, hogy leáll a termelés két hétre Mondom ezt te sem hiszed el ugye? Már miért ne hinné a gyárba mondták a vezetőség. Mondom mert valamit mondaniuk kellett. De mondom ha véletlenül valaki vinné is a dácsiamotoros szarokat alkatrész akkor semlenne hozzá. Úgy hogy az a két hét nem két hét lesz hanem néhány hónap. A környék legnagyobb foglalkoztatója. Nem ott kezdődik a baj, hogy én néhány embernek nem tudok munkát adni. Hanem amikor ez a cég 35 000 embernek nem tud.
Ne nyalizz
Lehet Zolival elkéne neki küldeni Alfa teloszámát, hogy hívja fel...mégis csak nagyobb rálátása van a használt gépjármű piacra
Most már nagy szemüveges geci...
Ja, én is emlékszem, amikor még kis szemüveges gecinek szólítottak itt a fórumon
A mult heten koszontem neki, nem tunt nyugtalannak.
biztos szívja a fogát a becsületes nepper faszi is
nézd nem bántásból mondom de itt tudni kell állni a sarat nem megsértődni Mondunk egymásról, egymásnak véleményeket, van hogy hevesebben, van hogy visszafogottabban kinyilatkoztatjuk érzelmeinket. Pár hete még zotya meg alfa egymá nyakát szorongatta ma meg már kéz a kézben együtt sétélnak. Ha úgy érzed,hgoy alapjába véve nem rossz közösség ez itt (pedig csak a szemetet fújta össze a szél ) akkor kár elköszönnöd.szerintem
ilyen körülmények között vetem meg a hájeszt annó jócskán áron alul
Lehet most jön el a váltásideje
Majd látjuk...
Akik ebbe fektetik a KIS pénzüket, azok hobbysták és nincs nagy befolyásoló szerepük a piacra, akik meg a NAGY pénzüket, azok előre bekalkulálnak több forgatókönyvet is és ezek között nincs olyan, hogy beszopják.
https://indirekt.hu/cimlap/kor...
azért nem mindenki
vannak még normálisan gondolkodó országok. Kiszámolgatták, hogy a gazdasági hatások következtében sokkal több halott lesz közvetett és közvetlen módon belátható időn belül mint amit a járvány egyáltalán képezne. A pici bőkkenő az hogy a korlátozások hiján is kevesebb az ember a félelem miatt. Nálunk ezzel nem lenne baj itt ugyanúgy lófrálnának virus ide- vagy oda Most is ezt teszik
De nem a mostról beszélek...hanem akik ebbe fektetik a kis pénzüket és most beragad. Na azok fogják eladni beszáron.
Ja es naluk nincs nyilvanos fertozes adat.
Azokkal most is tele van. Beker áron, meg max a "szeméttől" szabadulnak.
A nyájimmunitas agyrem, ezert is hatraltak meg.
http://youtu.be/JBr6Sy5wLVU
A Svédeket kell figyelni!Ők szabadjára engedték a vírust,a nyájimmunitásban hisznek.Érdemes lesz őket figyelni az elkövetkezendő időben hogy mire jutnak.Azangolok is ebben hittek az elején,aztán ők valamiért meghátráltak.

Én pedig elköszönök ettől a fórumtól,több napos gondolkodás után arra jutottam hogy nincs szükségem az ilyen "korcs majom"megnyilvánulású emberre meg aki még helyesel is erre.
Sajnálom mert alapjába véve nem rossz közösség ez itt.
Szerintem most is virus nelkul szarasig holt a piacm
Eladó kocsikkal és motorokkal...
A külföldről behozott motorokat kutya nem fogja venni. A kocsikat sem. Nem tudod honosítani és múszakiztatni. Akik ezzel foglalkoznak beszerzési áron próbálnak szabadulni tőlük...vagy alatta.
Mivel?
Deeeeehogy, ez volt olcson.
Tele lesz a piac nemsoká..2 hónap
R1 idom????? Neked tényleg más gondod van