Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ez a 300 forintos vizitdíj eltörlése nagy hiba volt
Akkor tényleg csak azért mentek orvoshoz mert kellett
Annyi módosítással hogy külön kellett volna választani a gyógyszer felíratástól
A vírusnak nincs időkorlát, ezért meghosszabbítható
Annak egy értelme volt, nem ültek minden rendben halomra az unatkozó nyugdíjasok a váróban.... ahogy szaros 300ft-t kellett volna fizetni, a társadalmi élet máshova helyeződött át
Szolj a virusnak hogy idokorlatja van he.
Nekem meg dolomitok tura van.
Szerintem is szükség van most rendelettel való kormányzásra, egy pici értelme volt. Ha most 4/5-ös felhatalmazást kaptak volna, a 4/5-ös törvényeket másnap meg lehetett volna változtatni a felhatalmazással.... így nem lehet. Illetve mivel nem volt benne semmilyen időkorlát, így bármeddig szólhatott volna. Szóval az elv helyes, kell a felhatalmazás, de bizonyos dolgokat ki lehetett volna venni belőle és sztem senki nem szólt volna egy szót sem. Így viszont a 2/3-os meg szavazással a 4/5-s törvények nem változtathatók meg..... azért van hogy nem teljesen hülyék ülnek a másik oldalon sem, de ez a ritkább
Mondjuk az MSZP mar azt is mondta, hogy legyen benne 3 hónap és utána meghosszabbítható és megszavazzák, de ezt sem fogadtak el a másik oldalon, úgyhogy nem egyoldalú ez a történet....
Hoztál nekem 5-6.os szinkron szettet?

Nem? Akkor meg ne szövegelj!
Inkább azt mondanám az egyetlen működőképes rossz
Politikus kincs egy csibész emberke, tisztességes Becsületes ember sosem fogja ezt a hivatást választani
Kész van a váltó?
Ugye? Akkor meg ne szövegelj!
Na igen, mert miota itt vagyok te csak oyztod az eszt....
Index-man.
Azt tudom, de az óra nem is azon az elven működik mint a csukló vérnyomásmérő. Felkaros van, a folyamatos mérés érdekelne.
Ma nem én kezdtem. Pont.
Rád gondoltam a fideszt szidók alatt
A Fideszt szidó?! A "Szabad László" kezdte ma az egészet a mocskolódásával.... Előtte senki nem is szólt hozzá, az eddigi megnyilvánulásai miatt levegőnek szoktuk nézni. Ezt viszont már tőle sem lehetett szó nélkül lenyelni.
Engem kurvára hidegen hagy a politika, most hogy több a szabadidő, belebotlok rendszeresen a fideszt szidó, ömlengő emberekbe. És mindig csak az merül fel bennem hogy mégis ki a pöcsömet kellene a helyükre tenni ?! Az összes ellenzéki tett már bőven azért hogy utáljam őket, főleg most egy krízishelyzetben, mindent megtesznek azért hogy a logikus, ésszerű döntéseknek is keresztbe tegyenek. Nem azért mert van jobb ötletük hanem egyszerűen azért hogy kibasszanak a másikkal. Gusztustalan patkány az összes aki most ott van.
Igen, sokat és nyilvánosan ellopott a fidesz, a kurva stadionokat viszont építik folyamatosan, ez engem is zavar de ők most a legkisebb rosszak.
Óráról nincs, de maga a csuklón történő vérnyomásmérés is eleve teljesen megbízhatatlan eredményt ad, csak a felkaros ad használható eredményt.
Ezekről a kinai vérnyomásmérős ekg- s okosórákról van valakinek tapasztalata?
- Diktatúrát akartatok?!
- Azt!
- Megkaptátok, de csend legyen!
Mert kinek kéne
Nem szeretem, amikor egy Fidesz-nyilas osztja az észt.....
Na szoval fontosabb, lerongyolodott a kijelzovedom a telefonomon, es accijos a wozinsky vedo, jo vagy nem?
berendeltem mert hasit a netes vasarlas.
Ezt mar vegigjatszottam, bogyo fotelforradalmar, meg azt is hagyta hogy fideszes legyen kalocsa polgija.
Max index cikkek es mémek linkelese, amire fussa.
A kérdés még mindig az hogy kit lehetne a helyükbe ültetni ?! Ja hogy senkit. Nem sírni kell hanem cselekedni, ha téged ennyire zavar, menj tüntetni vagy alapíts pártot. De ha olyan nyomorék leszel mint a jelenlegi ellenzék akiket szinte egytől egyig el kellene tiltani minden politizàlástól akkor inkább bele se kezdj.
Ja,egy szavuk nem volt a diktátor gerire.
Vedd el még a C2 jét is.