Mondjuk ez a 300 forintos vizitdíj eltörlése nagy hiba volt
Akkor tényleg csak azért mentek orvoshoz mert kellett
Annyi módosítással hogy külön kellett volna választani a gyógyszer felíratástól
Annak egy értelme volt, nem ültek minden rendben halomra az unatkozó nyugdíjasok a váróban.... ahogy szaros 300ft-t kellett volna fizetni, a társadalmi élet máshova helyeződött át
Szerintem is szükség van most rendelettel való kormányzásra, egy pici értelme volt. Ha most 4/5-ös felhatalmazást kaptak volna, a 4/5-ös törvényeket másnap meg lehetett volna változtatni a felhatalmazással.... így nem lehet. Illetve mivel nem volt benne semmilyen időkorlát, így bármeddig szólhatott volna. Szóval az elv helyes, kell a felhatalmazás, de bizonyos dolgokat ki lehetett volna venni belőle és sztem senki nem szólt volna egy szót sem. Így viszont a 2/3-os meg szavazással a 4/5-s törvények nem változtathatók meg..... azért van hogy nem teljesen hülyék ülnek a másik oldalon sem, de ez a ritkább
Mondjuk az MSZP mar azt is mondta, hogy legyen benne 3 hónap és utána meghosszabbítható és megszavazzák, de ezt sem fogadtak el a másik oldalon, úgyhogy nem egyoldalú ez a történet....
Inkább azt mondanám az egyetlen működőképes rossz
Politikus kincs egy csibész emberke, tisztességes Becsületes ember sosem fogja ezt a hivatást választani
A Fideszt szidó?! A "Szabad László" kezdte ma az egészet a mocskolódásával.... Előtte senki nem is szólt hozzá, az eddigi megnyilvánulásai miatt levegőnek szoktuk nézni. Ezt viszont már tőle sem lehetett szó nélkül lenyelni.
Engem kurvára hidegen hagy a politika, most hogy több a szabadidő, belebotlok rendszeresen a fideszt szidó, ömlengő emberekbe. És mindig csak az merül fel bennem hogy mégis ki a pöcsömet kellene a helyükre tenni ?! Az összes ellenzéki tett már bőven azért hogy utáljam őket, főleg most egy krízishelyzetben, mindent megtesznek azért hogy a logikus, ésszerű döntéseknek is keresztbe tegyenek. Nem azért mert van jobb ötletük hanem egyszerűen azért hogy kibasszanak a másikkal. Gusztustalan patkány az összes aki most ott van.
Igen, sokat és nyilvánosan ellopott a fidesz, a kurva stadionokat viszont építik folyamatosan, ez engem is zavar de ők most a legkisebb rosszak.
Ezt mar vegigjatszottam, bogyo fotelforradalmar, meg azt is hagyta hogy fideszes legyen kalocsa polgija.
Max index cikkek es mémek linkelese, amire fussa.
A kérdés még mindig az hogy kit lehetne a helyükbe ültetni ?! Ja hogy senkit. Nem sírni kell hanem cselekedni, ha téged ennyire zavar, menj tüntetni vagy alapíts pártot. De ha olyan nyomorék leszel mint a jelenlegi ellenzék akiket szinte egytől egyig el kellene tiltani minden politizàlástól akkor inkább bele se kezdj.
Akkor tényleg csak azért mentek orvoshoz mert kellett
Annyi módosítással hogy külön kellett volna választani a gyógyszer felíratástól