2 hét...kenyér. De van aki lefagyasztotta és 2 hónap.
Hamburgerzsömle 6db-os 2 hónapig jó pl. A Vitálos kenyér 1,5 hétig jó....ne soroljam már. 2 hetente megyek boltba,addig bőőőven elég a kenyér is.
Meg rendelhetsz Pizzát is nyugodtan,semmi bajod nem lesz. Dobozból kiveszed és sütőbe berakod 5 percre 160 fokra. Doboz kuka és kézmosás .
Úgy csináltok bazdmeg mintha csajok lennétek...éljétek már túl ezt a kemény állapotot
Amúgy kájne pánik. Asszonyt lapátra is tették nem dolgizott kettő hónapja, elég régóta állást keresett.
Ez van. Egészség legyen a többi meg majd alakul...
ma voltam a teszkóba nép alig áru kb minden van, húspult nincs színültig meg a konzerv részleg is félig, többi minden színültig
ez a konzerv-hús szerintem csak átbaszás mert ha látja a nép hogy kevesebb van többet vesz
egy csomó camembert sajt volt 40% akcióban vettem is párat
nem nem tudtuk most sem tudjuk Ők sem tudják találgatnak. De ha ez eddig elhúzódik az biztos, hogy kivérzik mindenki. Elfogynak a tartalékok mind a magánszemélyeknek mind a vállalkozásoknak akik az újraindítás reményében bevétel nélkül finanszírozzák a vállalkozásukat
Viszont valami rom mosógépből, vagy autóból ki lehet nyerni.
Kemence az sima vermikulit lapokból összerakható pikpak.
Gondolom a disznópörzsölő fúvókát is tudsz csinálni magadnak vízvezeték alkatrészekből.
De persze nekem mindegy.