Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piros karantén
Aki fertőzött lehet az nem mehet ki a házból a családtagok igen
Szóval így szart se ér
Plusz senki nem kap semmit a karantén időre
Mert ha járna érte pénz otthon tudna maradni az összes családtag
Mindegy milyen...nem jutnék el az aljáig
Amúgy meg kib...tt gyorsak voltak.Delutan nekiesek.
Hátha elbaszom .
Pláne ha szar asztalt választasz és összecsuklik.
Találkoztam bútorlap lábú asztallal,az nagyon gyötrelmes volt.De olcsó.
Ezt csak elbaszni lehet pedig
Azt ha elbaszod jön az index cikk miatt hogy ráborult a tűzoltóra az asztal és eltörte a bokáját.
Volt akinek kilógott az orra a maszkból,volt aki bejön,kanapét próbálni,kesztyű,maszk,a maszk a nyakon,fekszik a kanapén,és köhög............baszki még megjegyzi miért lépek a 2 méteren túl még 2 lépést hátra. A fiatalok meg a bezárt kocsma előtt ülnek vagy 5-en és nagyban meg a dumálás.
Így kurvara a semmiért szopom meg az egész gazdasági részét.
Bár szerintem még a lappangókkal együtt is eddig jobban állunk mint körülöttünk bárki.És ez így hogy szarnak bele egyesek csak növekedni fog.
Kicsit jobb hogy láthatóan alábbhagyott mindenhol a tömeg.
Én ezt szoktam csinálni ha unatkozok...
http://youtu.be/0yxK24PJcsE
A 2 méter távolságot meg lehetne tartani, bulikat sem muszáj rendezni, meg aki feltűnően szipog és köhög, az is maradhatna a seggén, vagy legalább sálat köthetne az arca elé
Na meg a karantént is be lehetne tartani, legalább annak akinek piros cetlije van.
Engem csak az érdekel, hogy hagyjanak dolgozni és termelni... akik meg nem termelnek, vagy nem létszükség a munkájuk maradjanak otthon, ne kolbászoljanak, ne veszélyeztessék azokat, akik még hajtják a gazdasági motort és/vagy védik az életüket, egészségüket.... ahogy a nagy vezér mondta: "ha munka van, minden van"
Szerncsére ez még (statisztikailag) elhanyagolható. Aki bekerül az ITO-ra, nem biztos, hogy ki is jön, kortól-nemtől-vírustól függetlenül
Mert kb esélyed sincs mást csinálni
Ahogy kipattant a dolog hogy Kínában mekkora a baj már az összes kormánynak azon kellett volna dolgozni hogy lehet kivitelezni egy jó hosszú hétvégét országos szinten
Panik keltés nélkül felhalmozni minden családban azt amire szükség van 1-2 hétig stbstb
Csak ez igazából senkinek sem érdeke
Meghal egy csomó idős aztán kiadás téren kinek fog hiányozni? Az mind spórolás. Persze lehet krokodil könnyeket ejteni meg hangzatos interjút leadni, de igazából semmi komoly megelőzés- felkészülés nem volt se egészségügyi téren se egyéb ellátás téren
Ráadásul amikor már sok helyen tombolt a korona meg akkor is számolatlanul jöttek be mindenféle karantén nélkül az emberek külföldről
Persze, de ahhoz előbb kellett egy alap kovász. Ez azt írja le hogy lehet a nulláról csinálni.
Ugye minden házban ott vannak vad élesztők a levegőben, tehát csak egy táptalajt kell biztosítani, ami ezeknek kedvez és várni több napot, amíg elszaporodnak.
Ha nem is azonnal, de nem értem azokat akik könnyelműsködnek még mindig.
Anyámék régen ami a deszkán maradt azt tették el a másik sütéshez nem kanalazták a lisztet
kovásszal...csak az sokkal macerásabb, bár finomabb is.
Ha erre jársz adok egy csomag élesztőt...van itthon pár ezer csomag
Najó nem csak 4 csomag van mert asszony is vett kettőt, meg én is, de nekünk ez is elég pár hónapig, illetve ha mégsem, akkor az utolsó csomagot lehet szaporítani.

Nem tudom máshol hogy van, de itt a Tescoban 12darabnál többet nem lehet elvinni...nincs is értelme igazán, mert aki nagy tételben akar kenyeret sütni, az már tud magának szaporítani, vagy kovászt használ. Ezek az instant élesztők arra jók ha az ember havonta egyszer pacsmagol, ne kelljen foglalkozni a kovász lelkivilágával.
https://www.nosalty.hu/recept/...
Mind meghalunk.
Remélhetőleg leszünk még egy jó darabig...
"A járványnak újabb magyarországi halálos áldozata is van, az egyik brit fertőzött. Ő a tizedik, aki koronavírus miatt hunyt el hazánkban." (Index.hu)

Mikor tegnap hazajött feleségem miatta aggódott, már akkor lélegeztetőre kellett tenni, most mire visszament meghalt. Ez azért gáz, mert 40 éves sem volt még, és a fertőzés előtt makk egészséges volt. Eddigi fiatalabb elhunytak krónikus betegek voltak, de neki semmi ismert baja nem volt.
Ennyit arról hogy csak az öregebbeknek meg a krónikus betegek vannak veszélyben.
És bár idősebbeknél is vannak könnyű lefolyású esetek, de ha lélegeztetőre kerülnek, akkor már nagyon kevés a remény, az eddigi esetek alapján.
https://m.youtube.com/watch?fe...

Találtam jobbat, mint a rák
Itt vagy druszám, és mi is veled vagyunk!
Én meg azt hittem, hogy itt vagyok.
Nekem sajnos csak a 2005-ös dvd van, azt tudtam teljesen felvenni mert utána elromlott a kamerám.
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy valakinek esetleg megvan-e a 2006 DVD? Sajnos már megvásárolni nem lehet, és interneten se találom :(
"nem igazán volt steril a gyártás anno és a sörfőzdék tele voltak egérrel, amik előszeretettel másztak be az üvegbe a gyártósoron" a Z EGEREK AZ ÁRPÁRA MENTEK , CSAK A RONDA RÉSZEGES EGEREKNEK VOLT CÉLJUK A SÖRBE FULLADNI!!