Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Díszek....
Inikém ez 13 ezer+ posta Ilyened lehetne de szerintemettől jobbat csinálsz
Japán kardok jönnek be
Sajnos egy rendesebb katana 500 ezer felett van így sosem lesz
Ezek a 80-150 ezresek kb semmit se érnek
és akkor hol van még a szabásminta meg hogy ki hány fokon fehérít.......
Ne legyél már primitív...jahh..késő
Nem érted tényleg?
na asszem ebből meg a tok ér valami
hát a zabpehely izesítése engem momentán nem érdekel
Elhiszem...
De ez nem magyarázat arra ,hogy pizza-recepteket cserélgetnek meglett férfiak ,akik nem mellékesen motorosok
ez sosem vót motoros ódal ez az üzifal. Ami arról szól, hogy...

- tegnap debrecen és nyíregyháza között elhagytam a hátsó utasom (feleségem) berik overál és arai bukósisak volt rajta. Aki a tud valamit a ruházatról illetve a bukósisakról magas jutalom ellenében kérem hívjon a 70 xxx xxxx számon.

De ez az oldal ezt a funkcióját sosem töltötte be így a kihalt topiciok miat hontalanná válók gyűjtőhelye illetve a sosem vót féjszbukon vagy a féjszbukról már kiútáltak gyűjtöhelye lett
Hová süllyed még az emberiség....
Egy motoros oldalon pizzát tanítanak sütni
nem
egyébként ezzel se vót semmi dolgozta a tésztát
abból, hogy lesz kerek 32cm-es pizza? Én grammra pontosan követema receptet bacod
most? amit kapsz elvitték a pánikosok a raklapnyi liszthez
ja és a sajt megy alulra
Sziasztok. Cagiva river600 önindító kiváltására tud valaki valamit?
Élesztőből csak a budafokit vedd.
Ismerős felesége mindig tesz sajtot a szélére és fel tekeri,, így sokkal több cucc fér rá mert vastagabban lehet szórni

Amúgy kezdő vagy mert tepsiben sokkal egyszerűbb
Fogadjunk sótlan lett a tészta
kicsit vastag a tészta,nem?bár van aki kifejezetten így szereti,én jobban ki szoktam nyújtani.de hát kit érdekel,a lényeg hogy ehető legyen.
nagy ráértemben elkészítetem az életem 1-ő pizzáját Vegyesek az érzelmeim
Aki még nem csinált ilyet és szeretne annak leírom lépésről lépésre.
előszőr is el kellmenni 6 élelmiszer boltban, hogy a penny-ben megvegdd az élesztőt.
aztán csinálni kell egy szabad területet ahol nyugodtamn pacsmagolhacc. én az étkező aztalt választottam ehhez nem kellett csak a fölsösleges sz.rokat levenni róla, mint gyerek játék és innivaló távirányítók és egyéb nyalánkságok.
majd elő kell a padlásról kotorni az asszony laptopját,hjgoy megfelelő recept birtokába kerülhessen az ember
Az összetevő nem bonyolúlt langyosvizes élesztő, só,cukor, liszt egy kis olaj. Ezeket össze kell dógozni
Aztán amíg várunk, hgoy megkeljen el lehet ütni az időt egy kis onlájn pókerrel.
mikor megkelt a tészta 1,1,5 óra ismét összedolgozni és kézzel kör alakot formálni belőle pont 32 cm-eset.
Közben a konyhai kisegítővel (ha ilyen rendelkezésre áll ) fel kell daraboltatni a feltétnek valókat.
A nyers tésztát megkenni a paradicsomos alappal
a feltéteket az óramutató járásával ellentéstes irányba fel kell helyezni, majdt 250 fokon előkészített sütőben
20-25 perc alatt készre sütni
Jó étvágyat
Nekem meg egyben a vagyon. Holnap reggelig
Lett rendelve 2 vég kolbász meg egy kisebb darab szalonna, szóval el kell kezdeni fogyasztani a vésztartalékot
nekem nem megy így én most tartok -6 nál és ez növexik minden hónapban
Ha jól kalkulálok ez már soha nem jön vissza leszarom csak tudjak megindulni megint,hogy utánna legyen mindíg rendszeres jövedelem
Hmmm...mondjuk ebben van valami