Ne beszélj mellé. Arra válaszolj nekem hogy te beszélhetsz a zabpelyhedről(mert nem mi találtuk ki magunktól, te dicsekedtél ezzel), de Pipi nem beszélhet a pizzatésztájáról?
Vagy csak fotóval nem lehet illusztrálni? Teljes kiőrlésű mehet, a fehér liszt nem?
Egész jó lett így képről Annyi, hogy a gyári kemencék a 400 fokot is elérik, ott gyorsabban sül át a tészta, de olyat kemencét sok pénzért lehet csak venni. Annyit tehetünk, hogy lökjük maxra, és várunk, mikor átforrósodott. Vékony tészta hívő vagyok én is.
Aham...és ki a faszom fényképezi és ossza meg hogy hogy kell csinálni a zabpelyhet?
Szóba jött egyszer hogy mi az egészséges ,ekkor írtam hogy a zabpehely az. Azóta ezen lovagoltok...nem ÈN..TI
De ha már ennyire benne vagytok ,egy olyan videó is jöhetne ,ahol porszívóztok meg mosogattok
Most mar lecsengett a nagy hajrá a cégek részéről, leürültek a disztrik.... most olyan projektek tervezése megy amiket majd 3 hónap múlva lehet megcsinalni.... pl szálloda adatközpont csere stb.... meg más cégek által elbaszott szállítások javítása... pl nagy tételben derül ki mi hiányzik a nb-okból
Te is nézed a Tűzben edzett c. vetélkedőt?
Csinálj egy szalagcsiszolót, nem nagy téma.
Úgy tűnik szereted csinálni ezt a kovácsolást. Ha belejössz akkor meg is tudsz élni a minőségi kés kovácsolásból.
Folyamatban van egy egyenes ninja-to faragása
A penge kész már csak valami nagyon egyszerű tsuba kell és a nyél
Egy bowie kés is van félkész meg egy mini gladius kicsit csicsázva
Nyelvekkel vagyok gondban mert semmi eszköz nincs a fa megmunkalashoz
Vazz, colostokkal méri
Fél kilóból én négy pizzát szoktam nyújtani.
Szétszedem négy adagra, nyújtófával hosszában és keresztben nyújtva kb. kerek lesz, nem baj ha nem körzővel rajzolt kör, azt kell mondani hogy rusztikus
De az is jó amit ini mond, hogy belenyújtod a tepsibe.
Ez engem is érdekelne