Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép rigó
ez hol is van?
Ezt a két embert azért engedjük el!
Két ravasz srác!
Ennyi
Asszonyéknál is megjelent a hadsereg és letelepítettek az udvarra egy tábori kórházat.
Kérdezik a katonákat mit kezdjenek ezzel, mert hogy helyük az van rogyásig, csak orvos nincs elég
Megvonták a vállukat azt közölték hogy használják amire akarják, nekik csak kiadták parancsba.
Mondtam asszonynak állj be kocsival, legalább nem fagy le a szélvédő
Vigyázz a szádra mert tokánbaszlak te majom!
ha ennyire unatkozol akkor inkább kapd be a f.szom
Ja..... az elkövetkezendő 4 hónapra mínusz 40m-rol indultam a helyzet miatt....
Olyan 2 hetünk volt, hogy most mar csak -20m
Ez most kifulladt, de jött be pár dolog, azokra kell rámenni.... ha a jó Isten úgy akarja és nagyurunktól kapunk egy kis jarulek kedvezményt akkor talan ki tudom hozni közel nullára.... és a srácok is látnak pénzt....
Mondjuk most mar mindenkit home office-ba raktam pár embert kivéve.... dolgozom, hogy senkit ne kelljen elküldeni
Motorozni?! 15cm hó van
jó neked, hogy van mit én bedőltem
ki? Pont az elenkezőjét mondják, hogy maszk meg kesztyű, meg 2 méter távolság , hogy el ne kapd. Azt mondják, hogy kordában tartják a vírust, hogy lassú lefolyású legyen . Na ezek tartanak el hónapokig azt kb. ugyanúgy elkapja mindenki. Bezárni az öregeket a betegeket az elszabadítani a vírust,mint a náthát kapja el mindenki.
Trump, mondta, hogy az lesz hogy elrendeli, hogy takarodjon mindenki vissza dolgozni a virussal meg nem kell foglalkozni. Jött, majd megy is.

"Ha az orvosokon múlna, az egész világot lezárnák” – mondta Trump, aki szerint az eddigi korlátozásokat is mihamarabb fel fogják számolni, és nem hagyják, hogy elhúzódó gazdasági válságba sodorja az országot a koronavírus – amit ő előszeretettel „kínai vírusnak” nevez.

Nem szabad, hogy a gyógyítás több kárt okozzon a járványnál

– jelentette ki a Fox Newsnak, és azt jósolta, hogy a munkahelyek bezárása tömeges depresszióhoz vagy akár ezrek öngyilkosságához is vezethet. „Több embert fogunk elveszíteni azzal, ha mély recesszióba vagy depresszióba süllyed az ország.”

Épp ezért Trump azt a javaslatot tette, hogy április közepéig – a járvány által legjobban sújtott államokat leszámítva – minden induljon újra az Egyesült Államokban.

Az országot vissza kell állítani a munkába, és az országunk ismét munkába akar állni."
Szombaton ki megy motorozni?

Én megyek.
Szerintem sincs értelme ennek ami van
Meg ilyenek hogy a boltok csak 3 ig vannak nyitva. Na az egy igazi faszság
Suli bezárás meg ilyenek, főiskola hagyján sok a külföldi. Az meg kicsit érthető ( mondjuk ha nem mászkál haza nincs baj)
én kibaszott okos vagyon de meg nem jöttem ra ennek mi az igazi oka, de az biztos hogy ez nem véletlen alakult így és tuti nem egy denevér pörkölt miatt
Akkor meg pláne vissza melozni
10? Én kettőt nem tudok megcsinalni. Sosem tudtam meg 70 kilóban se
4 vödör maltert hordtam amikor vakoltunk de fekvőtámasz sosem ment
Pedig sosem voltam gyenge egy mázsa cement tel a vállamon elsétáltam anyáméktól a házhoz kb 400 méter volt
Megnéztem, azt írtak mindenhol, hogy hasonló a helyzet, mint Kínában és a 80%-feletti halálozási arany a 65 év felettiekből kerül ki...
Most lesz idod erosodni, vagy jossz ide emeletet maszni, legalabb nem en kockaztatok virust.
a lányoknak való adag 2x10 db fekvőtámasznál elvéreznék
Tuti nem 2-3 hónap lenne, és nem is lesz
Szerintem évek lesznek ebből hiszen oda-vissza hurcolják a népek. Védettség nincs meg a betegség elmúltával sem. Szóval akar 2 havonta el lehet kapni
Aham...ez így szép is hogy a veszelyeztettek maradjanak otthon. Csak annyi a probléma,hogy nézd már meg amcsiban kik fekszenek kórházban legtöbben Valószínű mutálódott ez a szar....
Az oltásra a tudósok olyan 1-1,5 évet mondanak.... a legkevésbé fájdalmas minden szempontból ez lenne. Aki veszélyeztetett az maradjon otthon, többiek usgyi dolgozni. Sztem jóval kevesebb halálozás lenne, kevésbé lennenek leterhelve a kórházak is..... ha nem is két hét, de 2-3 hónap alatt minden megoldódna és nem fekudne be a gazdaság.... én megyek dolgozni végig, az biztos....
Ismerem őket, tudnak jó árat mondani
Szintén