Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb majdnem
Lehet, hogy megtalálta a régi wartburgot a kertben rendrakás közben....
Az csak mellekes, egy feket csereltunk kb egy ora alatt.
Ez masik lom.
Ne mondd hogy egy régi Swifttel szenvedtél ennyit?!
Nem publikus.mert szegyenlos,
Telefonos bemondasra a bonyhadi mondta ezt az arat.
Épp szarik? ....amúgy azt jó élesen teszi.
Ezt akartam.
Jó ez a madárfotózás, sok ilyen lett
Közöm nincs hozzá....gimnazista és én a mai általános 2. osztálynál elvesztettem a fonalat.....
Minek a váltója ez ? Nem nagyon láttam még olyat ami 300felett lett volna vw váltók 120-150-170 szokott lenni
Nem megoldható csak álmokban, valóságban összeomlana a rendszer és könnyen lehet, hogy pont te és családod kerülnek az áldozatok közé.......el kell húzni ameddig lehet, hogy tömeges legyen és hátha lecseng, oltás lesz meg ilyenek....megértem, hogy pánikodban mindent kitalálsz csak visszavonják az egészet, de ez sajnos nem játszható....szerintem, nem szeretnék az lenni akinek egyik gyerekének pont nem jut gép ha kéne....
Szerinted ket harom hete nem ezt ugatjak mindenhol?
A matekot kérdezd ki
Kérdezni szoktam, hogy mi a napi lecke mire általában elmondja, ma kérdezem (hülyeségből), hogy tornából kapott-e leckét? ......mondta, kapott......elkerekedtek szemeim és megnéztem, tényleg....erre mondtam, hogy ezt minden nap kikérdezem, vegye fel és megnézem, hogy megcsinálta-e?
én is annyit értek hozzá amennyit te De logikusan végiggondolva szerintem ez tök megoldható Én azt mondanám március 30-án elengedjük a vírust mindenki menjen vissza dolgozni(aki még tud) Felhívnám a figyelmét a veszélyeztetett korosztálynak, hogy ez nem tréfa. Addig szervezze meg, mindenki, hogy 2 hétig se ki se be. -szervezze meg az ellátását a családdal. Aki ilyet nem tud infóvonal . Biztosítanék 20000 helyet azoknak akik nem tudnakm hová elvonulni, Elmondanám a statisztikákat 60 év felett mennyien hallnak meg ebben a vírusban Elmondanám aki idős kijön az meghal Garantáltan nem lenne egy iodős vagy krónikus beteg sem az utcán otthon remegnének 2 hétig, nehogy a postás csengessden azt megszokásból kimenyjen
3 hét alatt rend lenne
Vegulis a Jákob jobb király lenne, hiheto hogy fegyőrrel egyutt lenyomjak putyint.
nem hiszem csak felment a géprew amikor leszállt Nem gondolnám, hogy ilyenkor menne el kínába kirándulni
Bár ezekkel az intézkedésekkel felőlem akár nyaralni is elmehetne 1 hónapra Mondjuk olaszba
fasza 1 hónappal ezelőtt itt még horgászkiállítás volt
Annyi szerszam van mar hogy nem ferek el.
De vegigkerdeztünk par felujitot bonyhadtol monorierdoig, csak a szetszedes 50+afatol indul, egy felujitas 3 kilo.
Egy szinkron 5e a komplett szett is olyan 40e,van egy fogazott fogaskerekem az is 40 korul.
szoval ja, az a 12500 jo befektetesnek tunik.
Olyan budos olaj benne mint a motor teleszkopokban.
Na, akkor megérte a megfelelő szerszámot beszerezni.
Na jo, nem virus.
A lehuzo fenyesen bevalt, 20 perc alatt csajosan lejott ami kell, a szinkrongyűrű olyan capafogas mint a nagy feher, a rugoja torott huuuuaaaa.
Szoval örülünk.
Ne vitatkozz vele, had adja fel na.
Milyen egzisztenciádat adod fel? Fogd fel 3 hónap fizetetlen szabinak...
Fellendül a gazdaságuk
Furcsa
Ez kina, ha nekialknak bele is fulladunk.