Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden cégnél, de mint írtam úgy tudja, hogy náluk nem lesz leépítés bár ez miatt gyakorlatilag sehol nem lesz az országban.
Állami cégnél átvállalják a 60%-t?
Mondjuk neki elvileg nem lenne gond amúgy sem mert állami cégnél van ahol nem terveztek elbocsájtásokat csak úgy beszélgettünk.
Öcsém mondta, hogy náluk a kormány átvállalta a fizu 60%-át és a többit a cégeknek kell fizetni, ez egyenlőre pár hónapig tart, de ha tovább tart a járvány vagy a termelés nem indul be akkor meghosszabbítják, így a cégek sem rugdalják ki tömegével az embereket.
Milyen igaz.
A nem akarásnak nyögés a vége.
amit nem akarna kifizetni.
Van az a pénz
Esetleg franciaágyat egyben keskenylépcsőházas lakótelepre a 9.-re úgy hogy mindenhol ki vannak pakolva a virágok.
horgyatok sittet.
Már akkor összeszakadt volna asztal, amikor ráülök.
Amikor alá szeretnék mászni, na akkor következne az, hogy magamat töröm össze.
Utána a maradékot vágnám fel 10 cm -es darabokra az idegtől.
Ha unatkozok, megyek a terembe edzeni és a feszkót is le tudom vezetni.
Dupla haszon.
Már küldtem egy adagot,érd be vele.
akkor meg ne értetlenkedj instázz
Itt a vég,dodor motorválasztós műsort nézek.
Már leírtam hogy kell a halálnak ezek a munkavállalók,csak nyűg.
Vegyel fel párat... jó sokat kirúgtak mar
IS!
Kapd be a majom faszát
Pénzt nem, de 5-15 év börtönt igen. Az nekem elég visszatartó erő lenne.
Putyin megmondta, vagy 15nap otthon vagy 5év a böriben.
A románok nyomkövetőt akarnak rakni rájuk, ott lesz nagy baj, a cigány horda hazament, azok szétszórjàk.
Baszhatom.Milyen munkavállaló?
Azt hiszem megvan a kapcsolat a majmok és az emberek között... te ha így nézel ki az asztal alatt mint a gyerek
Azt mondjuk nem értem miért csak a katasoknak engedték el.
nem... van ahol minden kkv-któl átvállaltak 3 havi fizetést, vagy elengedték a járulékot... de mindenkinek nem lehet pénzt adni, hogy maradjon otthon... nagyon hamar bejelentenénk az államcsődöt...
Aztán igy is maradna cigányvilág
Így egyszerű lenne mindenki kap havi 100e-ret.Senki nem menne sehova.Valahol már megcsinálták ezt?