Fent a magas hágókon júniusban is 5 fok volt, meg hó, októberben nem próbálnám ki Tolhatunk rajta 1-2 hónapot, szerencsére akkor veszem ki a szabit, mikor akarom
Voltam szakács is korábban, mostanra meg hobbi...A dolomitokban nem lehet melléfogni. gyakorlatilag az összes létező utat érdemes végigjárni, bárhova is vezet.
Te valami szakácsféle vagy ott kinn? Mert ezek a kaják elég korrektek
Az a hágó jól néz ki, felírom a többi mellé, idén terveztünk arra menni úgyis - bár2séges, lesz-e belőle valami, mert máj. 30-án indultunk volna.
Nekem a nagy féknyerges változat van, nem panaszkodhatom rá. Meg szerencsére föleg jó utakon használom, így a pattogós futómü sem olyan vészes. Nekem tetszik mert kicsi és könnyű...
Egyszerűbb megvenni a szalag csiszolót attól aki csinálja
Pár éve az egyik késes fórumon 30 felé árulták őket
Bár van itthon egy csomó mindenféle villany motor lehet kicsivel olcsóbb lenne. Ék szíj tárcsa meg a hasonló esztergályos munka ami szopik mert olyan csiga szakik vannak felejt hogy heteket-hónapokat kell várni sokszor
Amúgy egy kemence lenne a legfontosabb meg egy fasza hőmérő , vagy egy elektromos....nagy pénzért
Az a hágó jól néz ki, felírom a többi mellé, idén terveztünk arra menni úgyis - bár2séges, lesz-e belőle valami, mert máj. 30-án indultunk volna.
Nem ide való...
Pár éve az egyik késes fórumon 30 felé árulták őket
Bár van itthon egy csomó mindenféle villany motor lehet kicsivel olcsóbb lenne. Ék szíj tárcsa meg a hasonló esztergályos munka ami szopik mert olyan csiga szakik vannak felejt hogy heteket-hónapokat kell várni sokszor
Amúgy egy kemence lenne a legfontosabb meg egy fasza hőmérő , vagy egy elektromos....nagy pénzért
125os 2t endurot ami szóba jöhet: Yamaha dt 125 , Suzuki ts 125 r, Honda mtx 125 , Kawasaki kmx 125 , Kawasaki kdx 125
De bármit meghallgatok
max ár:300.000 Ft
Telefonon elérhető vagyok egész nap
telefonszámom: 0630 472 68 98