Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én úgy emléxem az ászokolóból egy merítőszákkal mindíg kivették azt amelyik egér,patkány belefulladt
Van benne valami...
Pedig tudhatnád: "Mindenütt jó, de legjobb a sör!"
Én meg nem szeretem a sört.....
A bor faszább volt mert lerágta a bundát az egérről
Hordóban mindig kopasz volt az egér mire lekerült róla a bor
Lehet.
Akkor MÉG nem voltam alkesz
Azért lett a fehér üvegből zöld és barna, mert mindkettő jól szűri az uv sugarakat... nem romlott meg a barnában sem előbb.
Az hogy mára sok sor gyártónak zöld van, az meg azért van mert. a 2. vh-ban hiány volt a barna üveg, mert nem volt színezi anyag, ezért sokan a zöld üveget vitték tovább.... ma mar a fehér üvegek is uv szűrősek, ezért van ma mar fehér üveges is....
Nem.... nem igazán volt steril a gyártás anno és a sörfőzdék tele voltak egérrel, amik előszeretettel másztak be az üvegbe a gyártósoron meg átment..... ennyi volt az oka, hogy a zöldet vettek inkább, a barnát nézegetni kellett a nap fele fordítva
Az egér is ,illetve a napon hamarabb megromlott a barna.
Meg a barnában volt hogy előtte olaj volt, nem ?
Zöld
azért mert a told átlátszó volt, és látszódott, hogy van-e benne egér... sok üvegben volt....
Azért a 10 éves cella nem új
8db 2600as cella feltöltötte át ájfónt 20%-ról 100ra a sziamiaut 20%-ról 100ra
Aztán 40%van a power bank
Pedig az is 100ról indult mielőtt szétszedték a laptop akkut feltöltöttem
Beigazolódott a sejtes hogy használt akkut nincs értelme venni
Persze így ingyen jó mert 3 telefon töltés pár dollárért
mire odaér vele megromlik
Ha erre jársz, hozhatnál 1üveggel itt nem nagyon ismerek kisiparit se kézművest. Talán egy van de róla nem hallottam jókat.
Ment is rögtön a szivgyógyszeréért
van benne fehér is de úgy látom az a szavidő csík, meg nem a fehér dominál
na ittvan e
nekem nem rémlik a fehér címkés, Piros-kék címkéje volt. Volt barna meg zöld üveges. Aztán valamiért mindíg a zöld üvegeset keresték
Persze ha már csak barna maradt nagy duzzogva meg itták azt is
Van itt is helyben csapolt az 2ő nap max és kuka. De nem romlik ránk.
Mindegyik az volt anno, ez valami szabvány volt ha jól emlékszem.
De....
Én olyat iszok általában a helyi serfőzdéből, kb. 4 napig jó hűtőben. de pöcsesnek van igaza 8 napos volt anno a ser és azok még serek voltak, ma a német és cseh söröket (csak az eredetit nem amit itthon licens alapján művelnek) bírom mert a többi tele van tartósítószerrel és ég a gyomrom tőlük, azokban meg általában nincs no meg az utcánkbéli serben sincs és pont az jó benne, hogy minden főzet kicsit más, most épp több komlót tesz bele így testesebb lett, de amúgy bajor típusút főznek.
De a fehér cimkés. Vagy akkor lejártat ittunk cimbi lerakatában zárás után.
Akkor inkább szaladjon át rajtam a kovid mint a begherovka