Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülyék ezek az újságírok.
Fő címen hozzák
"Szijjártó Péter megérkezett Bulgáriába, csak rajta nem volt maszk"

De hát ha mindenkin volt akkor rajta miért lett volna
Nálunk meg egyébként is az az új hivatalos állásfoglalás, hogy csak az hordjon maszkot aki beteg
2 hét a lappangási idő....
Bezárkózól és 10 nap múlva beteg leszel....meg akik veled vannak.
Azt valahogy a tetejére rakják nem?
web shopban árulják nachstern hoddogját
Ha otthon volt mindenki, akkor hogy terjedt???
Amúgy én inkább rozslisztet szoktam még beletenni, olyan 1/3 arányban, vagy teljes kiörlésűt felesbe, és akkor is jó lesz.
Zabpelyhet is próbáltam, az annyira nem jött be.
mitől nem? át diffundál a falon a vírus, vágy szárnya lett és elszáll a levegőbe a következő faluig fertőzni vagy nem értem
Ha nem jobb akkor mér kell ezt a savanyú palit naponta 15 szőr is hallani a tv-ben, hogy maradjuk otthon???
Ha ott ahol ember nem találkozik a másikkal és nem javul a helyzet mert növekszik a fertőzöttek száma akkor van ennek az egésznek értelme??????????
Lassan 3 hete mást sem hallgatok csak, hgoy maradjunk otthon meg ne találkozzunk másokkal De azért nyitva lehet minden délután 3 óráig
Mer ez a kib.szott vírus csak délután fertőz??? 3-ig meg nem lehet el sem kapni
Qrvára ellentmondásba mennek az intézkedések egymásnak Ne találkozz, maradj, otthon. De azért nyitva lehetnek a boltok , egy hete még a multi élelmiszerekbe kettőnek kellett kijönni, hogy egy bemehessen. A pioac nálunk fúlon. vagy 1000 ember egy helyen A tömegközlekedésű buszokon lógnak ki az emberek az ajtón mert be sem csukódik Aztán 3 hete az megy a csappból is, hogy viselj maszkot meg kesztyűt. Tegnap linkeltem egy hivatalos állásfoglalást,hgoy ne hsználjuk a maszkot csak ha betegek vagyunk
Vagy csak én látom itt ezeket az ellentmondásokat?
Tökmindegy az alap az kenyérliszt,megy bele sokmagos és univerzális liszt.
Hol írtam hogy nincs?
Sima gyermelyi liszt a tuti. Azt kell megnézni hogy 12% vagy legalább közeli fehérje tartalma legyen, a többi lisztnek általában alacsonyabb, kivétel a kenyérliszteknek.
"Életszerű alakja és a bizsergő mérete kielégíti vágyaid, akár egyszerre is használható a két vége, visszahajlítva mindkét végét be lehet dugni.."
Szerintem erre gondolt a kis perverz
https://szexplaza.hu/shop/dild...
Lombardiában komolyból lezártak mindent 2-3 hete és semmivel nem lett jobb.
Írj Viktornak...hátha!
Ennyi, ráadásul a saját készítésű finomabb...akkor is ha nem
hát ezt baromira nem kéne elhúzni
A viktorunk is ilyeneket rebesget, amikor kérdezik tőle, hogy mikor lesz kijárási tilalom stb. Az meg annyit válaszol ,hogy ilyet nem lehet megtenni
Akkor végül is mit is akarunk? Két dolgot lehetne tenni. Az egyik amit már leírtam végig ereszteni a faszba a vírust az időseket meg addig eldugni.
A másik, hogy komolyból 2 hétre lezárni mindent. Mert ami most van, ha kijárási tilalom lesz de aki dolgozni megy az kimehet, aki vásárolni megy az kimehet, aki az szüleit látja el az kimehet hát kész kabaré ez nem? kijárási tilalomba ugyanúgy flangálhat mindenki azt terjesztheti a vírust otthon akár.
Nem b.zmeg 2 hét senki sehová. Katonaság, rendőrség, energiaellátás, gondozói szolgálat. Ez mind álig beöltözve. Nincsenek kivételek, hogy gyógyszertát meg élelmiszerbolt, meg benzinkút Ló fasz a seggébe mindenkinek. Két hétig úgy is otthon kell lenni nem kell kocsikázni sem. Aki az ország energiaellátásával foglalkozik az 2 hétre elköszön a családtól mert megszervezik a munkahelyi alvását Ugyanígy a rendvédelmi szerveknél és a gondozói szolgálatnál. Ezt a szolgálatot minden településen helyileg kell megoldani. Kihirdetett emai cím telefon. Egy iskola tornatermében összekazlazni ami az életben maradáshoz szükséges és kivinni annak a karantén ideje alatt aki nem tudta beszerezni vagy valamiért segítségre szorul. A szomszédos országokknak kihirdetni az időpontot, hogy honnantól kezdődik a 2 hét és elmondani, hogy se ki se be, mint ahogy szegednél 2015-ben a migránsválság idején. Belökni középre egy vasútikocsit meg gépusskafészkek. Minden üzem, termelőipar, kereskedelem és szolgáltatás megáll. Aki a kijárási tilalmat megszegi fél év szabadságvesztés. A rendvédlemi szervek felügyelnék járőröznének. Bőven van annyi kész élelmiszer ami 2 hetet ellátja az országot
Van zabos kenyér...hülyegyerek
Tegyél bele zabot, akkor mehet
Pofabe! Azt csinálod amit az Alfa megenged
Köszi
Majd délután-este leírom ide.De többféle lisztből van.Most meg kenyérlistet is alig találtam.Lehet már jobb a helyzet.
Az hogy cseszné meg.
Nekem tényleg jöhet egy tuti recept!
Legutóbbi kenyeret alig tudtam kikaparni a gépből.
A szalagcsiszolóval szebb, egységesebb, felületet, íveket és síkot lehet köszörülni. Finomabb munkát tesz lehetővé, plusz rugalmasabban lehet alakítani a kívánt megmunkálás jellegéhez.
Persze lehet kővel is, de ez praktikusabb.