Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Indiában betartatják a kijárási tilalmat rendesen:
http://youtu.be/_ftUruURElk

https://index.hu/kulfold/2020/...
zab?
köszönjük, hogy nem vetted le belőled ennyi is sok
Hordani tudni kell.... ,de már az is több mint a semmi mert a nagyját megfogja amit kitol...
Bejelentve.....,de ezt inkább hagyjuk, simán elhiszem, hogy 1 műszakban 220-240-et adsz a dolgozóidnak.
Csak baja ne legyen tőle szegénynek!
Egy csomo embernek kilog az orra a maszkbol.
Ha beszélek vagy csak a számon lélegzek akkor jön kifelé mindenféle pára és az ellen jó, épp most volt nálunk állatorvos aki szintén nem vette komolyan a dolgot és ugyan nem mondta, hogy ne hordjam, de azt igen, hogy szerinte azért nem annyira gáz a helyzet.......ha hordanánk talán nem is lenne, de így az lesz...
nekem is van nettó 110 ért de az 4 órás
és aki egyébként se tüsszög vagy köhög annak is kell?
Nem tüsszögik és köhögik le egymást......mindössze ennyit.
Ruhaboltos szomszédoktól hallottam legalábbis alkalmazottaktól, hogy minimálosok vagy alig fölötte ilyen 110 körüli nettókkal, igaz nem szakadnak meg és ez a vonzerő....
de ezek mit csinálnak maszkban meg kesztyűben? Vagy mindenki autófényező?
hát minimálbérért elég régóta nem dolgozott senki sanyi. Ilyet ajánottál volna kinevettek volna nem tudom honnan vetted ezt
Elég csak simán beszkennelni, vagy kéne valami jobb pdf fájl?
Majd úgy jársz mint a steakkel, a kutya eszi meg
pont ma jutott eszembe, hogy csinálni kelelne a nagy ráértembe épp aktuális pizzatészta recepteket nézegetek a tubon
ott a szines nyomtató!
Mindezt egy klikkeléssel....... Itthon is igy kéne valahogy pénzt gyártani.
Én se szeretek vitatkozni, főleg a hulyékkel.
Rájuk szoktam hagyni mindig, de megjegyzem aztán elásom egy idő után
Na végre megjött az MNB esze, hogy a bankrendszerbe pénzt kell tenni a gazdaság miatt..... beletolnak 2600MRD FT likviditást....
Felénk sok boltban van
Olyan 3 éve 2000 forint volt a kilós kiszerelésű ehhez képest sokkal drágább lett
Miközben itt a fórumon és személyesen is inkább békésen szeretek beszélgetni, igaz a melóhelyen is csak ha basztatnak akkor azonnal visszaadom ezt mondjuk itt könnyebb elkerülni mert akkor simán nem válaszolok míg melóban nem lehet elkerülni a kollégákat, rosszabb mint a család pedig az is galád.
3960-ért sikerült venni legutóbb plusz posta. De hát ennek is akkora kultusza lett mint a szőlőcukornak, hogy néhol aranyáron akarják adni, pedig mindkettő előállítása filléres. Szőlőcukrot is régen 100 ft körül vettem egy zacskóval amibe volt vagy 250 gr szerintem, most meg pár apró szemet 3-400 ft-ért árulnak a boltokban.
A reptéren én is szoktam szedni úgy 10-20 kilót. Lilalábú pereszkét