Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.... nem tehetünk naponta 900 embert
Van nálad úgyis egy lusta semmirekellő, most lehet válogatni, vannak munkanélküliek..... cm vegyel fel, azt a lustat meg küldd el a francba
De mondtam mar... vegyel del pár embert, majd jól rugd ki mindet
Kkv nem mikro
Szavadon!
Na szabadon fogunk.
Most az ugrott be:
"ha ennek vege jig-elni fogok"

http://youtu.be/9paLA6ayLPU
Nem én idegellek, hanem Gulyás úr.
Remélem
Rábasznak...mert te vagy
Ne idegelj, en is ezt tennem.
Abból baj nem lehet.
Ha hamarabb, akkor azt hiszi, ők a Janik
Nem, szerintem a legrosszabb variaciot mondjak.
Most mit tegyek rugjak vagy ne?
Addigra az Olaszoknál is lecseng.
Valamit mi nem jól csinálunk?
Nahh...ez nem 3 hónap lesz Viktor szerint srácok. Júni-Júli lesz a csúcspont úgy számolnak a “nagyok” ,tehát ez év végéig betart.
Így viszont muszáj lesz adni valami segélyt a munkanélkülieknek ,mert itt beindul a szabadrablás ha éhezni kezdenek az emberek.
Tényleg megértem,.... én sem rúgok ki senkit.... egyelőre de ha nem kap a kkv szektor gyorsan vmi segítséget, akkor nem tudom mi lesz, mert nem fogok tudni havi 12M bért plusz járulékot kifizetni hónapokig... ha kapunk akkor közel nullára tudok húzni 3-4 hónapot, és mindenkinek megmarad a munkahelye, ha nem akkor vagy nőni fog a munkanélküliek száma vagy mindneki megy minimálbérre....
Kocog!
Frászt.
Hozzuk vissza a témát.... én megértem Pipit
Ne csesztesd leszokott a cigoről egy ideg nemhogy inna valamit inkább azt lazulna a bucoja.
Te meg ha tudnál olvasni és értenéd ami le van írva, akkor kevesebb hülyeséget írnál!

Írták a srácok, hogy ki és mit vett vagy mire gyűjtött a meló után járó pénzből.
ezek is ingyen voltak okoska. Ha jártál volna iskolába tudnád
A szeptemberi tanévet két hét szüreteléssel kezdtük minden évben. Általánosban is szakközépben is.