Nahh...ez nem 3 hónap lesz Viktor szerint srácok. Júni-Júli lesz a csúcspont úgy számolnak a “nagyok” ,tehát ez év végéig betart.
Így viszont muszáj lesz adni valami segélyt a munkanélkülieknek ,mert itt beindul a szabadrablás ha éhezni kezdenek az emberek.
Tényleg megértem,.... én sem rúgok ki senkit.... egyelőre de ha nem kap a kkv szektor gyorsan vmi segítséget, akkor nem tudom mi lesz, mert nem fogok tudni havi 12M bért plusz járulékot kifizetni hónapokig... ha kapunk akkor közel nullára tudok húzni 3-4 hónapot, és mindenkinek megmarad a munkahelye, ha nem akkor vagy nőni fog a munkanélküliek száma vagy mindneki megy minimálbérre....
ezek is ingyen voltak okoska. Ha jártál volna iskolába tudnád
A szeptemberi tanévet két hét szüreteléssel kezdtük minden évben. Általánosban is szakközépben is.
"ha ennek vege jig-elni fogok"
http://youtu.be/9paLA6ayLPU
Ha hamarabb, akkor azt hiszi, ők a Janik
Valamit mi nem jól csinálunk?
Így viszont muszáj lesz adni valami segélyt a munkanélkülieknek ,mert itt beindul a szabadrablás ha éhezni kezdenek az emberek.
Írták a srácok, hogy ki és mit vett vagy mire gyűjtött a meló után járó pénzből.
A szeptemberi tanévet két hét szüreteléssel kezdtük minden évben. Általánosban is szakközépben is.