Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg pékségben (kenyérgyárban) és nyomdában, 2 egész nyáron át: megkerestem a Jawa Mustang árát, mert anyámék nem akarták hogy motorozzak. Nem érdekelt a véleményük, negatív hozzáállásuk, második gimi után meglett a rettenetes jármű.
Alma, tök, paradicsom, szőlő a repertoárban.
Ott én is voltam, eltaláltalak?
Én hűtőházban nyárimelóztam megkestem első motorom árából 3ezret, 6300 péz volt a romet kadet.
Engem mar 13 evesen vitt az iskola paradicsomszedesre.
Tökig paradicsomosan mentem haza annyi dobaltuk egymast.
Ennyit írnak a paragrafusok, akit 20év után elküldtek ennyit fizettek ki.
Te értetlenebb vagy, mint hittem.
Hol panaszkodtam?
Hol irigykedtem?
Egyrészt ténymegállapítást írtam le. semmi személyes nem volt benne.
Másrészt az előbb írtam le, hogy nem irigykedem.
Reménytelen vagy.... fogadd meg Sanyi tanácsát, fárassz valami agyturkászt...ja bocs, esetedben pszichológus-t.
Csaaaaaak?
Ennyi.
Engem elküldhetne a multi. 6hó fizu, 3hó felmondási idő, 13 havi időarányosan. Ellenék itthon egy darabig 30éve melózok megszakítás nélkül.
Ez JÁR az elbocsájtott alkalmazottnak. Az hogy az Ungarische Maszek (nemzetünk büszkesége) máshogy gondolja, az egy dolog. És sajnos neki lesz igaza...
Pipi bazdmeg legyél már férfi ...csak egy picit! Kérlek!
Mindenhol a kurva korona megy,hogy hányan halnak meg stb...itt meg te nyávogsz mint egy baszatlan kurva!
Felfogta mindenki hogy beszoptad..sajnáljuk ...lépjünk már tovább!!!
MINDENKI beszopta...van aki nem fog tudni ennivalót venni 1 hónap múlva,mert nincs tartaléka ,mert a hitelt fizette és most munkahelye sincs már.
Te meg azon gondolkodsz hogy milyen csalit vigyél pecázni ha jobb idő lesz...mert gondolom nem fogtok éhen halni mostanában. Ha meg igen ,akkor valamit kurva szarul csináltál...
Ezt meg kene csinalni az én melosommal is.
De nem, gonosz geci vagyok es kirugom mint a huzat, lusta dög.
Na igen, ez az elmélet, a valóság sokszor más.
Amúgy bocs, nem vagyok én senki, hogy basztassalak bármiért és abba is hagyom.
- Kiadhatná a fizetett szabadságuk időarányos részét.
- Rendes felmondással fizethetné a felmondási időre járó bért.
- A régebb óta ott dolgozóknak végkielégítés is járna.
....
- Utána a dolgozó 3 hónapig kapná az álla,tól az álláskeresési járulékot.

Ennyi lenne a "kötelessége", ha korrekt munkaadó. Ha ennél többet fizet, akkor rendes - de még nem Teréz anya.
Full az. Leírta, még két hónapig szponzorálja a dógozóót. Hát mi ez ha nem az??
A tragédia nem az amit most átélsz......
Bazdmeg.....nálad sokkal rosszabb helyzetben van még itt a fórumon is sok ember (bár aki motort tud fenntartani nem a legcsövesebb), de ekkora rinyát levágni......hidd el mind bukunk itt valamennyit van aki sokat, de legfeljebb egy kis basszameg volt és kis irónia a hatalmasok felé, de jól van, rendben, én már nagyon sajnállak....
Fulltime vernyogas?
ez most hol jön az én tragédiámhoz
Mist akkor átérezheted Ani én eddig többször is éreztem
Amikor tőled teljesen független dolog miatt beszopat az élet
Persze én kisebb adagokban kaptam mindig a faszt. De azért az sem esett jól. Pl 20 év munka után viszlát egy jogszabály változás miatt, vagy amikor félszer számítom magam a kábelköteg gyártásra aztán megszűnik a dolog mert a kf leállíttatta a beszerelést
Itt se volt sok benne levő zseton. Munka is csak párszáz óra de ez is rosszul esett
Stbstb
egyik sincs. Halálvárás? Sanyi fogalmam sincs hogy fog alakulni a jövőm. Elképzelni is nehéz, hogy mi marad itt hónapok múlva Bármit is újból lehet e majd indítani,? amikor az embereknek egy ft nem lesz a zsebükben.
ha meg boldog vagy akkor minek panaszkodsz meg irigykedsz?
A Pipi mint Teréz anya?! Haggyá' má'