Mondjuk elég aljas módon tényleg csak azt fizetik ki amit eladnak (a hússal nem tudom mi lehet?) adott időn belül, műszakiztunk régebben és ott is ez volt a divat a multiknál.
De hogy mit fog csinálni ez a sok birka a felvásárolt szarokkal???
Medveczky Ilona 600 kiló húst vett! De vannak olyanok ,akik 20-50 kiló lisztet...kurva sokan
Vasárnap tecsó ma lidl és sehol nem volt tömeg vagy hiány, mindent lehetett kapni legfeljebb a húsok tűntek picivel drágábbnak, de az sem kirívó tehát lefuthatott a dolog és most a boltok aggódhatnak, hogy hova teszik a hirtelen berendelt rengeteg holmijukat, lehet akciózni bőven.
Mondtam hogy lesz minden. Semmi értelme pánikolni ,mert most hétvégén pl szinte üresek a boltok...és van minden. Maszkok is lesznek jövőhéten a bambáknak
Nem tom, hogy csak nagyon hideg-e az időjárás, vagy elfogytak a gyógyszerek de a patikák előtt egy teremtett lélek se áll. Meg is néztem, nyitva volt.......
Én is pont vásárlás előtt álltam...le sem tettem róla egyenlőre, én bízok benn, hogy pont engem nem érint a gazdasági válság...és abba is, hogy jó akciók lesznek, ha kinyitnak a kereskedések. Sok autó maradt a nyakukon...
Medveczky Ilona 600 kiló húst vett! De vannak olyanok ,akik 20-50 kiló lisztet...kurva sokan
viszont ott van karcmentes külső belső takarítás, kerámia pótlás + ózonos fertőtlenítés