Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek jók lettek.
Mi is bevásároltunk, de csak olyanokat amiket amúgy is eszünk és eláll így csak előre vásároltunk, kidobandó semmi nincs.
Kelleni is fog, mert minden számítás szerint akkorra fog bedurvolni a helyzet. Addigra sok lesz a fertőzött.
Mondjuk elég aljas módon tényleg csak azt fizetik ki amit eladnak (a hússal nem tudom mi lehet?) adott időn belül, műszakiztunk régebben és ott is ez volt a divat a multiknál.
Medvecky életében nem.evett meg annyit összesen
De hogy mit fog csinálni ez a sok birka a felvásárolt szarokkal???
Medveczky Ilona 600 kiló húst vett! De vannak olyanok ,akik 20-50 kiló lisztet...kurva sokan
Láttam én is.ma néhány házilagos maszkot. Hát, elég tré lett, de a semmitől több.
A lidl például visszaküldi. Többit nem.tom.
Párom varrt egy halom maszkot amik jobbak mint a boltiak így már azon sem kell aggódnunk, a fertőtlenítőt pedig belsőleg használjuk.
Vasárnap tecsó ma lidl és sehol nem volt tömeg vagy hiány, mindent lehetett kapni legfeljebb a húsok tűntek picivel drágábbnak, de az sem kirívó tehát lefuthatott a dolog és most a boltok aggódhatnak, hogy hova teszik a hirtelen berendelt rengeteg holmijukat, lehet akciózni bőven.
Mondtam hogy lesz minden. Semmi értelme pánikolni ,mert most hétvégén pl szinte üresek a boltok...és van minden. Maszkok is lesznek jövőhéten a bambáknak
Sztem csak a múlt 7en már megvettek mindent 2 hónapra előre most nincs már mit venni... hóvége? az még 2 hét, ebben a 10.-i fizetésre beállt világban
Hónap vége!
Nem tom, hogy csak nagyon hideg-e az időjárás, vagy elfogytak a gyógyszerek de a patikák előtt egy teremtett lélek se áll. Meg is néztem, nyitva volt.......
Kár.....Ha mégis féláron adnak bármit is, szólj
Megnyugodtam!!
sosem vágytam rá, nem is érdekelt......
viszont ott van karcmentes külső belső takarítás, kerámia pótlás + ózonos fertőtlenítés
NÉMET motor mellé OLASZ autót rendeltél? Te kis perverz!
pénteken voltam a ferrari szalonban, nyugodj meg, ott nincs válság
Én meg mély levegőt vennék de inkább nem.
Mi van Veletek,??? A Ferrarik meg a kereskedőknek a nyakán maradnak??
Én is pont vásárlás előtt álltam...le sem tettem róla egyenlőre, én bízok benn, hogy pont engem nem érint a gazdasági válság...és abba is, hogy jó akciók lesznek, ha kinyitnak a kereskedések. Sok autó maradt a nyakukon...