Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért csak olvass utánna hogy épül be és mennyit hasznosit a szervezet a szintetikus vitaminból és a természetesből.
Én nem hordom.
Próbálom a tömeget kerülni, a higiénián nem változtattam, mert eddig is megvolt.
A maszk és a kesztyű használatát nem tartom haszontalan dolognak.
Viszont értelme akkor lenne 100%-ban ha mindeki betartaná maximálisan az előírtakat.
A vitamin nem műanyag...olvass utána. Ez csak tévhit. Lenkey jó!
Mi nem eszünk cukrot. A süteményekbe és a teába az asszony mézet szokott rakni. Senki nem édesszájú nálunk szerencsére.
Viszont a lányommal egy zacskó szotyit majdnem minden este bepuszilunk tv mellett
Illetve a sós ropogtatnivalókat is szeretjük
Végén még elfogadott ember leszel a környezetedben
Látod, van az a helyzet
Értelmezd a cikket!
Orvos állítja.
Én tanulatlan vagyok a témában
Nem a cikkre hanem Janira gondoltam, hogy mellette van-e, Ma már több emberen láttam maszkot és kesztyűt bár a kettő együtt még ritkább és meg sem ütköztek annyira rajtam mint pár napja.
A cikk amellett áll ki hogy a rossz is jó. Reggel már olvastam.
Nálunk ettől jóval több minden kell, két gyerek nonstop itthon, inni enni kell folyamatosan nekik. Cukorból fogy a tea miatt rendesen, lisztet ugyan vettem 3 kg de csak hogy legyen itthon meg rizst is kb ennyit. Hus van azt nem kell, mert háztól vesszük mindig vágáskor. Vitamin meg inkább természetes módon, mint műanyagból. Bár a nejem azért abból is tart, Lenkeyt preferálja.
Most akkor mellette vagy vagy hasztalannak tartod? Mert nekem a cikkből az jött le, hogy kell, de ha hiposnak hívod akik hordják akkor úgy fest nem tartod jónak.
Némelyik tiszta pamut, de van kevert anyagú is és moshatóak mert volt kezdettől bolti maszkunk, de hamar elkoszolódtak és nem moshatóak.
Nem magyarázok mert felesleges...csak mosolygok a szerencsétlenkedésükön és butaságukon
Akciós a Becherovka a lidiben azt viszont veszek!
1 kiló cukor 3 hónap...a kávéhoz rakok fél kanállal és ennyi. 3 kiló Liszt mindig van itthon...most is annyi.
Húst akartam venni hogy legyen ,de dugig van a fagyó teljesen!
Aszkorbinsavat vettem 2 csomaggal ,multivitamint,kurkumát meg maszkot...még akkor volt. Ennyi volt a nagy bevásárlás
Ezt magyarázhatod a sok hipochonder-nek!
Úgy sem hiszik el.
Vagy -sabbak.
Méretre is ezt...
Más is mondta....
D-s!
Ez egy fél melltartó, nem?
Ilyesmik lettek orrnál összehúzva, hogy ott is rásimuljon az arcra:
Nekem is kéne még pár dolog mert a multkor nem volt de mivel nem sürgős még várok vele hogy véletlen se kelljen az utcán félórát sorba állni.
Már most is sok papám....csak még tünetmentesek.
Nálunk ha nem süt süteményt az asszony akkor nem fogy el egy hónapban egy kiló liszt meg egy kiló cukor. Nem is vásároltunk be halomra semmit, most meg tök szellősek a boltok pikk-pakk kész az ember.
Én voltam a patikában paracetamol tartalmi szer nem volt
Ibuprofen volt, jó drágán
Mi szinte semmit. Némely dologból kettőt vagy a szokásosbál többet vettünk, csak ne kelljen boltba menni a sorállásba.
Mondjuk itt falun azért elég soká ki tudunk tartani igy is, hogy állatot nem tartunk kutyán macskán kivül.
Szerintem ő már nem akar előbújni...