Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, életem utolsó kocsiját terveztem megvenni - és ez lenne az első vadiúj autóm is egyben. A járvány közbe szólt.
Clio 1.0TCE100 a fél-fapados Zen felszereltséggel. Négy és fél milla mindenestől, névre írva.
Új Clio?
Valóban mindegy, mert egyik helyről sem fogom megvenni. Pedig szeretném.
(Még bízom benne hogy esetleg túlélem ezt a dögvészt, és szeretett kormányunk sem inflálja el teljesen a kevés megtakarításomat: távlati cél még mindig a Clio!)
Namost hogy 279 vagy 300 nemmindegy?
Itt a legolcsóbb, másutt 300k
Vazz, ennyiért elutazok oda és megnézem közelről.
Átmérőben én is, de annak nem biztos, hogy az asszony is, de hosszban nem túl erős méret.
Instagram minőséget azért csak tudja
Jó széles tartomány...
Nem fogod szeretni, engem sem győztek meg az általa készített képek.... (pont olyan mint nagylátóban a kitobi)
Ez nekem is nagyon drága, a képességeimhez mérten meg pláne drága. Az 55-210-re lehet beruházok, használtan olcsó nagyon
Sony APSC_re ez a leghosszabb tele, és állítólag nagyon jó is. Sajnos nekem túl drága:
https://fotoplus.hu/hu/termeke...
Nekem is, azért vettem mert azt mondtad hogy tuti és tényleg nagyon frankó, nagyon szeretem.
Az 56/1,4-et megvettem de annyira nem szeretem, amikor jó lenne akkor nincs nálam, amikor azt viszem magammal akkor a 18-105 sokkal jobb lenne
Ja, ha arról lenne szó akkor örülnèk a 105-nek is
Az egyik dolog amit nagyon szeretek, az a fényképezés...de kb 10 éve ugyan azt a technikát használom, egyszerűen nincs szívem sem kidobni, sem fejleszteni....objektivet venni sem, mert nem tudom, hogyha a vázam kifekszik, akkor ne e cserélek rendszert....
Anno gimiben a fiú retyóban láttam a feliratot: " Ha rövid a farkad, közelebb kell állni, nem kell a WC-ből Balatont csinálni!"
Nekem is a 18-105/F4 a leghosszabb....
Hááát a 105mm tényleg kicsi, de jó technikával feledtetni lehet legalábbis azt mondják.
Nincs bérbe valami nagyon nagy teleobjektived ? Meleg szobából tudnám a cinegéket meg a rozsdafarkúakat fényképezni a 105 rövid kicsit
Tudok róla,már egyszer kölcsön is adtad,de bocsi,ezért nem indulok neki.
Ilyenem van itthon és nyár óta nem használtam, igaz csak úgy eljönni és visszahozni üa.-ban is lenne ennyi.
Igazából neked és embereidnek mindegy milyen lesz a helyzet mert amúgy is csak minimálbért adsz legfeljebb annyit változik, hogy most pár hónapig normális embereket is kapsz talán annyiért nem csak munkakerülőket.
A gyerekek kedvence meg a kukoricás...
Olyat is szoktam...