Igen, életem utolsó kocsiját terveztem megvenni - és ez lenne az első vadiúj autóm is egyben. A járvány közbe szólt.
Clio 1.0TCE100 a fél-fapados Zen felszereltséggel. Négy és fél milla mindenestől, névre írva.
Valóban mindegy, mert egyik helyről sem fogom megvenni. Pedig szeretném.
(Még bízom benne hogy esetleg túlélem ezt a dögvészt, és szeretett kormányunk sem inflálja el teljesen a kevés megtakarításomat: távlati cél még mindig a Clio!)
Nekem is, azért vettem mert azt mondtad hogy tuti és tényleg nagyon frankó, nagyon szeretem.
Az 56/1,4-et megvettem de annyira nem szeretem, amikor jó lenne akkor nincs nálam, amikor azt viszem magammal akkor a 18-105 sokkal jobb lenne
Az egyik dolog amit nagyon szeretek, az a fényképezés...de kb 10 éve ugyan azt a technikát használom, egyszerűen nincs szívem sem kidobni, sem fejleszteni....objektivet venni sem, mert nem tudom, hogyha a vázam kifekszik, akkor ne e cserélek rendszert....
Igazából neked és embereidnek mindegy milyen lesz a helyzet mert amúgy is csak minimálbért adsz legfeljebb annyit változik, hogy most pár hónapig normális embereket is kapsz talán annyiért nem csak munkakerülőket.
Clio 1.0TCE100 a fél-fapados Zen felszereltséggel. Négy és fél milla mindenestől, névre írva.