Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kezdj el hibát keresni! Benzin van-e a tankban , karburátorban , szikra van-e és az mekkora , stb.
Sajnos.
Oskori leletbol viszont egyre kevesebb van
Az megvolt,sőt bikakábellel is próbáltam
Talán próbaképpen legelőször töltsd fel az akkut. Illetve mérj egyet indítózás közben az akkun. Hogy miért ? A 10 V körüli akku még forgatja az önindítót, viszont az indítózáskor 8-9 V körüli feszültség kevés a gyújtóelektronikának. Legalább 12,3 V kellene legyen.
Sziasztok! Van egy Hornet pc36-om és olyan probléma van vele,hogy egy hónappal ezelőtt mentem vele és most nem akar beindulni
Minek egyatalan fordulatszammero?
Eleg a villanofeny, hogy itt az ideje valtani
Zoli csak úgy vagyok ezzel hogy mindig nem fogok meghunyászkodni. Nem veszem fel a kesztyűt csak igen ritkán de néha azért fel kell. Bár ezzel a válaszlevéllel le is zárom a sztorit.
Tele van ratyikkal a világ!
Kinek mi, a tobbsegnek tetszik, raadasul elegge eros selling point is a komoly vasarlojeloltek koreben
Kár volt!
Igen, adtak is ajándékba hozzá egy R1M-met, de elpasszoltam.
Azert nehogy azt hidd, hogy letudta, egyszeruen csak nem volt alternativa, az a vmennyi mutato es fordulatszam kozotti kulonbseg meg senkinek nem tunt fel. Most se tunne fel, de ha mar meg tudtak oldani, akkor megoldottak.
A haccázé szép is!
Jó, mert japán ez oké! Viszont régen is voltak pörgős motorok azokét miért tudta lekövetni?
En is szeretenek, a legjobb hangu auto amit valaha hallottam. Mondjuk a yamahanak elegge benne van a keze, hogy ilyen lett.
Az bakfitty! Ez a szép!
Sztem de, raadasul itt nem oncelu a dolog, mert az analog ora nem tudna lekovetni a motor fordulatszam veveset es ejteset, ezert lett digitalis.
Egyébként van ilyenem!
Miért nem lehet megmaradni a hagyományos óráknál?!
Ez igényes és szép!
Ez sem jobb!
Azért csúnyának nem mondanám, de ez az igazi:
http://youtu.be/tGGG4EvVU9A
Ne haragudj! Levi is az én nickem. Néha önálló életre kell és túl bunkó lesz!
Ne erőlködj...........felesleges.Hagyd,hamarabb szabadulsz.