Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügy kérdése, ez tény. Viszont a pisilős történetet meglehet okosan is csinálni.
Őszintén? Kit érdekel hogy kicsoda? Persze ment a nyomozás a rendszám után, kiderült kinek a nevén van, de ugye az nem ő. Annyit lehet tudni hogy valami Zoltánnak aki szereti a pörköltet van egy sárgafeket 600asa. Clamnek van van motorja vagy nincs......kit érdekel. Attól nekem nem lesz se rosszabb sem pedig jobb. Ennyi.
Bárkit meg lehet találni,egy országon belül meg különösen gyorsan. Persze nem ilyen pitiáner ügyekben.... Viszont ha pl.lehugyoznál egy zsinagógát Pesten,másnap már a kapud előtt állnál bilincsben....
Maradjunk annyiban, hogy nehéz! Szerintem lenne rám igény! Lehetnék olyan, mint Stig, csak sokkal PROFESSIONÁLISABB!
Amúgy itt mutatkozik meg,hogy hiába a fejlett digitális technika....lassan egy éve nem tudják kideríteni,hogy Clam kicsoda Se rendszám,se IP cím alapján... Úgyhogy lassan indul a következő évad... Az RTL már érdeklődött...
Egyébként győztem! Csak egy agyatlan ellen, nem nagy dicsőség! Viccesnek viszont vicces.
Tessék? Te miről beszélsz? Te még jelen sem voltál, amikor már rég itt voltam!
Inkább állj ki magadért, vagy lépj tovább az életben , az egész ittléted rám épül , miattam vagy itt, én ezen jót derülök , de ha itt nyertél volna is valamit azzal se lennél előrébb az életben már vesztettél , fogadd el nyeld le
V4leone itt szerezte a mostani sérüléseit!
*errefel
Migráns zsidó cigány vagyok! Nincs gondom a megélhetéssel!
Fura, hogy ez neked megfordult a fejedben és így leírtad, érdekes gondolataid vannak! Szilágyi Misikétől nem is vártam többet!
Tehát semmit nem csinálsz! Értjük!
Nem trollkodok! Viszont valamit nagyon jól csinálok, mert az MMM óta nem bírtok leakadni rólam! Mindig hangoztatod, hogy nem foglalkozol velem, erre fel.... Nem én vagyok a troll, én csak etetem őket!
igen mert te rögtön a lényegre térnél és cumiznál , egy állandóan ratyizós GP pilot majomtól ez nem meglepő
Bocsánat ÁrányPátkó!
Vagyok fizikai munkáés vagyok vezető, vagyok igazgató mert ez kell az egészhez amit csinálok, de ez neked tudom h kínai , mert te semmit nem csinálsz, jah DE trolkodsz a neten, ha ezért fizetnének neked akkor is éhen hallnál , mert még ezt is szarul csinálod , így csak arra tudok gondolni hogy te kéregetésből vagy lopkodásból élsz, esetleg valakin élősködsz
Valahogy nem vonzanak az olyan sportok, ahol ölelgetnem kéne más férfiakat.
Miben? Abban, hogy egy ratyi vagy, aki nem képes elfogadni, ha valaki reális képet fest a motorrodról?!
Ja akkor csak üzletvezető! tehát ennyit a fizikai munkáról,amire mindig vered a nyálad. Rozsdás Rákolló, nemde?
A gyerek motorokhoz optimális! Legyünk pontosak!
Senkit nem érdekel a kedvenc sportod! Viszont, ha már felhoztad honnan tudod, hogy keményebb gyerek vagy, mint én? Mivel ugye nem láttál, persze fő az önbizalom.
Továbbra sem vagyunk ilyen jóban, szóval maradj a GP Pilot-nél!
A sporthoz visszatérve legalább tudjuk miért olyan a szemed, amilyen.
Nagyon szépen megfogalmaztad! Ez maga a pájlot!
ezzel be is ismerted hogy igazam van
szakács? én ? :D De ha már itt tartunk tutti hpgy vakon is jobb pörköltet főzök mint te
Átlagon felül?miben?Egy büdös bunkó vagy,aki mindent és mindenkit szapul.Ha,valakinek más tetszik,más az érdeklődési köre(legyen az olasz motor,vagy bármi más),akkor Te szemet vetsz rá,és próbálod hergelni,több-kevesebb sikerrel!Ez az oldal vígan meg volt, és meg is lenne nélküled!