remek súlyban vagyok köszönöm a magasságom és a testfelépítésem tökéletesen optimális mind a motozáshoz és a a kedvenc sportmohoz is Mixed Martial Arts , csinálom is már közel 8 éve, ez az amibe ha én vezetlek be nem 8 napon belüli lesz hanem 8 hónapon túli "kis-pajtás", ezért nagyon jegyezd meg
Mindenhol ez van! Szomorú. Kisgyerekek kapnak telefont, mert kell az! Anyák csinálnak profilt a gyereknek stb. Szégyen az egész. Hány évig is volt meg nélküle az emberiség? Csoda, hogy túléltük.
Minek mutatkozzak be? Szerinted, aki nem vállalja a nevét egy ilyen csodás oldalon arról már kórképet lehet felállítani? Szakács létedre elég otthon vagy a pszichológiában, csak azt nem értem akkor miért nem ebben dolgozol!
Az edzőteremben komoly hányinger kerülget,mikor körbe van rakva az ablakpárkány telefonokkal.Én be se viszem,mert a falon van egy óra... És az "edzés" abból áll a sok majomnak,hogy 2percenként rohannak megnézni a kijelzőt. Van olyan csaj,akinek a manapság "divatos"karra tépőzáraz6ó telefontartó van és hasizom gyakorlat közben is smst ír... Na meg beülnek egy gépbe és ott basztatják a fércbukot... Én meg mivel alapjában bunkó vagyok meg agresszív el szoktam őket küldeni a halál faszára,mert éppen az a gép következne... A tulaj amúgy már fontolgatta,hogy kitiltja a telefonokat a picsába a teremből,ha valaki olyan kurva fontos ember,aki nem bír ki másfél órát a kütyü nélkül az üljön ki a térre egy padra,de ne tartsa fel az edzést
akkor mutatkozz be! Jah nem mersz , továbbra is egy senki vagy, mered vállalni az arcot aki a clam név mögött van? Ugyan már persze hogy nem , mert félsz az életed a csalodáson és a félelmen alapul, ha nem így volna nem bújnál egy szánalmas GP pilot és még szánalmasabb és semmit mondó becenév mögé!
Jellemtelen? Tudok jó kis részleteket, de nem mondom el, mert nem akarom, hogy itt égjen az arcod.
Mellesleg nem érted, amit írtam, nem tudod értelmezni! Reménytelen vagy!
Nem vagyok a fejlődés ellen, de ami megy egy ideje az már sok(k)! Motornál injektor és az LCD kijelző oké, a többi ami ma már van bennük hülyeség, igen az ABS is. A többi idiótaságról nem is beszélve. Autóknál még elnézem az ABS-t, de LCD kijelző, ilyen fékasszisztens, olyan kamera stb. Vicc az egész!
A közösségi médiákról nem is beszélve, Piszkálom az ipszilon generációt, de nem csak ők függnek tőle, hanem az idősebb korosztály is. Nekem felfoghatatlan mi jó van benne. Nem értem a megosztásokat, a lájkokat, az idézeteket. Bárhol vagy, mindenki azt a szar telefonját nyomkodja, a közmunkások is. Nem tudom sírjak vagy nevessek.
egy olyan ember aki nem vállalja magát nekem ne beszéljen a motoros összetartásról és ezzel a saját súlyvesztődbe estél, motoros törvényöv?! , közöd nincs a motorozáshoz , ha lenne nem lenne tenyérnyi majrécsíkod, ha lenne nem a pörköltedet reklámoznád , egy senki vagy, "valaki" legyőzött , valaki elvette azt amit nem voltál képes megtartani, elvesztél az életben, egy bukott fuldokló de még kapaszkodni próbáló szerencsétlen vagy aki azzal nyeri vissza az önbizalmát hogy fizet de inkább lopja a szomszéd WIFI-jén a netet és azt a hangyányi önbizalmat ami még pislákol a sötét elméjében és személytelenül itt éli ki az antiszociális énjét a szociális világból érkező ingerekért mert azt nem kapja meg senkitől , lefogadom hogy se kutyád se macskád, ha van is az is az ágyad alá szarik mert annyira jellemtelen vagy...
Mellesleg nem érted, amit írtam, nem tudod értelmezni! Reménytelen vagy!
A közösségi médiákról nem is beszélve, Piszkálom az ipszilon generációt, de nem csak ők függnek tőle, hanem az idősebb korosztály is. Nekem felfoghatatlan mi jó van benne. Nem értem a megosztásokat, a lájkokat, az idézeteket. Bárhol vagy, mindenki azt a szar telefonját nyomkodja, a közmunkások is. Nem tudom sírjak vagy nevessek.