Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk én is kissé hasonlóan gondolkodom.... Annak ellenére,hogy műszaki végzettségem és érdeklődésem van.... De nem kéne átesni a ló túlsó oldalára.Sem telefonban,sem járműben...se semmiben.
Az emberiség észrevétlenül teljesen függőjévé vált az elektronikának Most meg be vannak szarva minden anomáliától,mert pl.egy komolyabb napkitörés megbénítaná a fél világot Még fércbuk se lenne
Mert hulyenek erzed magad mellettuk ? :D egyebkent igaz, csak nem kene altalanositani.
Minden okostelefonról ez a véleményem!
Miért is ? Mert stabil, nem fagy le, nem akad meg, jo a kameraja, es ugyanazt lehet vele xsinalni mint a tobbivel mert van rajta internet...
Az emberiség elpusztítására tökéletes!
Az ajfonnal nincsen jobb telefon egy atlag felhasznalonak, ha tetszik ha nem ez egy tény.
Igazi ratyi karácsonyfa dísz! Az ájfon generációnak biztos bejön, nekem nem!
Az oldalra továbbra is én hozom a értelmes galériákat! Ezt kár is vitatni! Pedig amióta tiltottak igencsak visszavettem a érdekességekből, sőt nincsenek is, de még így is átlagon felül teljesítek. Ha lenne eszed, ami nincs, átlátnál a dolgokon, ahogy sok tag is teszi. Ők azok akik csendben vannak, de ha úgy adódna velem fognának kezet, nem veled.
Amúgy meg nagyon ellentmondasz magadnak, mert te is miattam lettél itt aktív. Tudjuk nem foglalkozol velem, ezt hajtod már egy éve. Persze nem meglepő, te is a motoros összetartásban és a motoros törvénykönyvben hiszel.
ma már szinte mind 1 melyik márkára teszi az ember a vokasát, egytől egyik fantasztikus gépeket gyártanak minden nagyobb márkánál ki ezt ki azt a vonalat erősíti , ma volt szerencsém egy Panigale 1199 menü rendszerben turkálni , fantasztikus mit tud, ugyanakkor értetlenül álltam az elott hogy menetközben nem kalibralhato a kipörgésgátló 7,5 millió Ft függvényében , viszont az első es hátsó futómű húzó es nyomofokozati csillapitasa 1-28 as fokozatig kalibralhato mintha xboxozna az ember es elég ilyeszto hallani ahogy az elektronik álló motornál állítja a villaszarakban es a hátsó gatloban a paramétert az amúgy tényleg gyönyörű TFT kijelzorol, ugyanakkor hatalmas mosolyt csal az ember arcára , holott nem sokkal bonyolultabb egy laposcsavarhuzoval számolni a kattanasokt a megszokott manuális megoldással , ez is egy olyan dolog ami szép es jó de ehhez nem elég jó pilótának lenni hanem kell hozza kurva sok szerencse es ész is h meg tudja keresni a nagyérdemű es aki sokat keres nem sokat motorozik így mégjobban leszűkül a köre annak a rétegnek akik ezt ki is használják ..... Mind 1 a lényeg hogy szeresse az ember amit csinál es túl lépjen hamar az olyan kutyaütokon mint clam... Aki csak továbbra is nem az oldal miértje miatt van itt hanem hogy fesztivált csináljon es elterelje a figyelmet arról hogy miért is érdemes ide felnezni.
Tettem színvonalat a videókhoz!
Hideg is!
Este van!
Lesz egy meglepetés a hétvégi futamomon!
GP Pilot!
Csak a japán!
Azt most meglehet nézni hogyan élnek...
Amúgy mind1,milyen járművet veszel:német,olasz vagy japán... Mindenhogy rasszista vagy.... Ezek mind fasiszták voltak!
A számból vetted ki a szót
Főleg ha ez is az is.
Az ilyen suttyókat kellene elkapni,és olyan pénzbírságot varrni a nyakukba,hogy a szemük kiugorjon!Nyílván nem minden Ducatis ilyen,akárcsak a béjemvés arcok sem mind köcsögök
Mi ez a csend?
Remélem mindenki húzta a gázt
Érdekes, hogy ma egy rendőrt se láttam, pedig kovályogtam össze vissza a városban
Az azért vicces volt, mikor megelöztem 2 motorost, aztán én megáltam a pirosnál, azok meg mintha le se szarták volna mentek tovább
Bolondok a ducatisok
Titeket véltem felfedezni!
Mintha tükörbe néztél volna,mi?
Egy kis segítség! Szép és okos vagyok! Felettébb művelt és tájékozott! Nem vettem meg a kétkezi munkát se, régen napszámos voltam!
Segítsek nektek? Mert soha nem találjátok ki kivagyok.
Mit szólsz a rajongóimhoz? Te mint kívülálló.