Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érted!
Az ebben a hsz-edben feltett összes kérdésedre a válasz a következő: pénz
A fiam járt nálad! Gabika! Jó arc vagy, azt mondta!
Ezek a srácok tényleg tehetségesekhez! Megy nekik ez a stílus, igaz angolul sokkal jobbak!
Akszel Rózsi sem tudta volna jobban tönkre tenni a saját legendáját...
Itt az eredeti, azért van némi különbség: http://youtu.be/hgVScdkUtWI
Ezzel teljesen egyetértek, itt egy példa az elődök meggyalázására: http://youtu.be/jBNm79wNXGM
Sosem fogom megérteni, hogy egyesek miért játsszák el a zenekarjaik hitelességét, örökségét (legjobb példa Pataky és az Edda). Ellenpéldának ott van Cipő és a Republic, bár Cipő halála után azzal a teljesen oda nem illő énekessel való próbálkozást senki nem értette, hogy mire volt jó.
Bele sem gondolnak páran, hogy a teljes életművüket teszik tönkre egy-egy döntéssel.
Na a hőgomba úgy kitört mint a huzat első rántásra.
Ezeknek spec menete van vagy az M10-es menetjavító jó hozzá?
Van benne igazság.
Számomra az Edda a kör közepén hányásnál szűnt meg létezni.
Mindenki hibázhat, a Pataky "ufólátó" Atesz meg kirugdosta a Művekből a legjobb embereket, aztán átment a Dáridóba mulatozni, most meg ufókkal baromkodik. Ehhez képest Bill maximálisan hiteles.
Ne taknyojjál, drótozd meg!
Egy dolgot nem tudok neki megbocsájtani, hogy megírta a "hosszú fekete haj" című "nótát"
Nemkicsit,nagyon.
Számomra öröm... Fizetett a motorért kis dinnye amúgy meg jógyerek csak picit túltolja néha (de ki nem)
Igazad van, de bánja fene, csak énekeljen nekünk sokáig.
Minden tiszteletem mellett Bill kapitány nem annyira fehér.
Ő a.... izé..... rejtett erőforrások sorait erősíti, de ez nyilván semmit nem von le az énekesi teljesítményéről.
Kájne pánik felmadzagoltam.
És milyen volt?
Van egy ember idehaza, akinek jól áll a feketeség, de neki is csak a hangja az, a legfeketébb hangú fehér ember...persze, hogy Deák Bill bácsi!
A KLX 450-et vette meg tudtommal,aztán valahogyan Cham-hoz került
Szevasztok, jól értem, hogy Ramm-nál járt egyszer clam?
Mesélted, vett tőled motort.
...talán ők éppen tőlük származnak...
Sosem fogom megérteni,hogy fehér embereket mi vesz rá arra,hogy úgy viselkedjenek mint a majmok!!